- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо майка ми се държи така ?
Когато говориш с нея, нищо няма да постигнеш (Мисля, че и ти си го осъзнала де) Това човек, който не го е преживял знае само да каже, поговори с нея, изправи се. АКо се изправиш срещу нея, ще започнете да се карате, може да стигнете до побой и тя сигурно да те изгони от вкъщи. Повярвай ми имам си един баща дето ми е причинявал по-ужасни работи, и по-добре недей, слушай я, но без да я чуваш с времето ще свикнеш.
Когато ти говори за нещо или ти крещи просто я слушай да можеш да кажеш отговор, но без да мислиш за да не плачеш и да ти предизвиква главоболие.. Ще кажеш, че е невъзможно, но все пак, как да ти го обясня ... Дишаш без да мислиш нали ?
А относно въпросът, защо ? Защото може би така и тя е възпитавана и иска най-доброто от теб и е решила, че като тя е била възпитана така и ти трябва да бъдеш... Но знам ли ...
i moita e taka .dnes mi kaza da i ne i govorq,az i sviknah i ne i obrashtam vnomanie vece.probvai i ti
погледни в очите ми,те казват всичко.
Първоначално написано от strawberry88
Живота е рисуване без гума за триене... : )
asdzxccc - Защо пък да не се опита да говори с нея ? Според теб как трябва да постъпи тя ? Както и да е - наистина поговори с нея. Ако не помогне - говори с баща си. Не се притеснявай , няма да се скарат , а съм сигурна , че ще се разберат , както трябва.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Smilezzz - защото както каза, тя е говорила, но нищо не се е променило. Второ, ако каже на баща си, те няма да се скарат, тя ще се "садне" така да кажем и на другият ден ще и го върне тъпкано на нея... Как трябва да постъпи, трябва да се прави, че слуша, както обясних.. Така ще си докараш излишно главоболие и ще те докара до психолог след, което може да ти предпишат едни анти депресанти, докато вече не се отървеш от майка ти, но няма да можеш да ги спреш, защото ще се чувстваш не сигурна и така. Постарай се да не я слушаш или по-точно да не се вслушваш в думите и, защото казвам ти го от личен опит, на 16 години съм, от нерви (от баща ми, по-зъл вариянт на майка ти ;д) косата ми започна да пада и главоболието да та ходих на психолог, той ми предписа антидепресанти, изхвърлих бележката, взех си шоколад си казах, че няма да ми пука. Мисли си, че крещи на някой до теб, бих искал по друг начин да мога да ти помогна, но не мога. Съжалявам, знам какво ти е, стискам палци![]()
И ако ти каже "ку*ва" тва ли ти е важното мнение? Говори с баща си, или като седнете да вечеряте подхвани разговора пред баща сиПървоначално написано от Cinderella111
Няма да се скарат, а и да се скарат, така ли предпочиташ да продължавате с майка си?