- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- премахване
Как мога да изтрия, че съм влизала в няколко сайта.Без да минавам цялата история и да трия едно по едно или пък да трия цялата история.Става въпрос за Google Chrome.
Редактиране на елементи>маркираш си това, което искаш да триеш>Премахване на избраните елементи
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
теглиш ccleaner от тука : https://secure.piriform.com/502/uurl-e5a4fek91a .. това премахва цялата история и почиства машината от ненужни файлове .![]()
Първоначално написано от kariix
Прочети, преди да пишеш, за да не пишат, след като те прочетат.Първоначално написано от mRRR
Мога ли да те помоля да ми услужиш с 20$, за да я пробвам?Първоначално написано от mRRR
За мен не става за нищо, а да инсталираш програма, за да ти чисти историята е пълна глупост.
CCleaner може да я намериш безплатна по-лесно отколкото ще намериш 2 ст на улицата .. Google It Guys. . Google It !
По-добре е да пускаш програмата Google Shrome влизаш в история и натисни редактиране на елементите и там избираш изчистване на всички данни за сърфиране, след това ти излиза такива неща да изчистиш историята, за изтегляне, бисквити и т.н и махни всички ограждения избери само изчистване на данни за сърфиране и отгоре има една опция последния час, последния ден и т.н ти избираш там каквото искаш и натискаш изчистване на данни за сърфиране и изчакаш малко и готовооооо![]()
Вместо да ги караш да търсят програмата, можеш просто да я RAR-неш и да я метнеш в докса, като им дадеш линк, защото знаеш че не могат да я Google-нат, нали ?Първоначално написано от JuStIc3
![]()
Ако знаех, че тук обичате да сваляте rar от всеки да съм започнал играта на котка и мишка, а се знае кои ще са мишките.
Не ползвай скапаният Хром, за да не ти се налага да инсталираш друг боклук като CCleaner, който да чисти след него.
Тук оказваме помощ. Но не специализирана за умствено изостанали.Първоначално написано от InnoraX
Един вид азбуката не се преподава. По информатика в училище се учи как се ползва Гугъл.