- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Любими обувки...:)
Постнете снимки на 3-те си лбими чифта обувки!...И ,какви обувки са ви най-удобни?...о.0
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
1) Супер много си ги обичам тези! Страхотни са, много удобни и стоят много готино!
2) Преди месец-два си ги взех. Много си ги харесвам.
3) Супер удобни и мнооооого яко стоят.
4)
Обичам ги!
![]()
Ох,имам още любими, не мога да си избера.Едни други кецове също са ми сред любимите, едни супер обикновени чисто черни кожени пантофки... Не мога да избера.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Queen of the Damned
Най-удобните ми обувки. Много са ми любими! Особено джорданките ги пазя като очите си ! С assault-ите ходя на тренировки и са ми в дните, в които съм рап.
BonnieandClyde666 Ботите на каква цена г/д ги взе?![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
[quote="PullMeCloser"]1) Супер много си ги обичам тези! Страхотни са, много удобни и стоят много готино!
откъде са и за колко,търся си такива отдавна![]()
![]()
Майка ми ми ги подари.Не знам от къде са, а за цената... не съм сигруна, но на гаранцията пишеше 70-80лв. Не бяха много.
![]()
Мерси много.Много са сладки.Първоначално написано от PullMeCloser
![]()
![]()
Мерси, и аз много си ги харесвам. И са супер удобни и топлички!!!![]()
Много са хубавкии.. може ли да попитам от къде са..Първоначално написано от PullMeCloser
:P
Мерси.Geox.
За 50 или 60 лв. не помня точно, беше одавна!!!!Първоначално написано от BrokenHeartt
Queen of the Damned
WOW ТЕЗИ СА ПРЕКРАСНИ..от къде са ??Първоначално написано от kaRamella
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
ТЕЗИ СА НЕВЕРОЯТНИ! Знаеш ли къде продават такъв тип обувки във Варна?Първоначално написано от CupcakeAndCoffee
^^ съжалявам, но не съм от варнатези са от Зара, така че потърси там
![]()
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
meysi ot www.wholesale-dress.net ... oh...
ау.. и трите са страшниПървоначално написано от Cve7y1
![]()
и за да не е спам: Най- често съм или с такива ниски
или пак подобни, но по високи
Имам такива, но малко по светли...Когато имам повече време ще ги снимам ;д
![]()
awerw♥
Първоначално написано от sapphire5
awerw♥
Първоначално написано от sapphire5
awerw♥