- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко вредна е електронната цигара ?
Купих си електронна цигара, защото не искам да пропушвам с истински цигари! Като я пуша и гълта пак ми дразни на гърлото, а уж беше безвредна !
Защо така ?
Аз доколкото знам електронните цигари съдържат никотинова течност, но с значително по-малко съдържание на никотин, отколкото при истинските цигари. Така че не е съвсем "безвредна".
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Безвредна ама на куково лято. Тва са простотии, не се занимавай с тея електронни боклуци, като искаш да пушиш си пуши нормални.
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()
Аз по-скоро се чудя колко е вредна за околните..В даскало наще в час по цял ден пушат тия електронни цигари (и някои разбира се с узо,да не им пресяда на гърлото пушека сигурно![]()
![]()
![]()
от 3-те коментара стана ясно, че не са безвредни![]()
![]()
Единственото им предимство е,че няма дим и миризма и можеш да пушиш в даскало примерно.Което между другото е уникално малоумно,ама карай
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Естествено, че не е безвредна. Няма безвредно пушене. Но е в пъти по-добре от обикновените цигари, не съдържа катрани и отрови, само никотин, който сам по себе си не е особено страшно нещо. Дразненето на гърлото няма нищо общо с това колко е вредна.
Въпроса е защо ти е дори електронна..
Наще в даскало го правят за гъзария..Вари ги разбери ..Първоначално написано от ZipFail
Нали и ти си цъкаш електронна и уискито от сутринтаПървоначално написано от HolyShit
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не аз уе .. Тоя па..Тия около мен пият и пушат,даскалите нищо не им казват,после само го смъмрят и нищо.Ай да еба тия просто даскали в Бг-то
Оуу, ти върна ли се при нас![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да уе ,тук си учаДнес ми е почивен,щото не учим заради изборите
![]()
Навсякъде е така ;д И в Казанлък си така ли ?
sapphire5![]()
Въййй, опасенТука е по-добре нали
![]()
sapphire5![]()
А яйца от къде взимаш ?
sapphire5![]()
Складове-Била и от домашно отглеждани от един човек селото ми ;d Ама ся нещо кокошките не щат да серат и аз нямам да ям
И при мен така, много ме е страх да не развалени обаче![]()
sapphire5![]()
За тва минават термична обработка и ако са развалени или поне да не са пресни жълтъка не стои цял
Ама ако ги варя как ще разбера ;д
sapphire5![]()
Ако яйцето ти изплува ;d;d Също така гледам дали се белят лесно или трудно ;d
По-трудно се белят пресните, аз колкото яйца съм изял, опита в беленето е голям![]()
![]()
sapphire5![]()
Пуши си истински цигари, кво се правиш на пyтка
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar