- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Max Factor Lipfinity Liptint
някой да го е ползвал стана ми интересно.Чета, че се задържа дълго върху устните, но ми изглежда малко сухичко, а и за моите напукани устни...
за това,дето рекламираха преди малко по БТВ ли иде реч?ако е то-изглежда гадно![]()
за същото става въпрос![]()
и аз го гледах и на мен ми е интересно дали е добро![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
За дълготрайното червило говорите нали? Че нещо не погледнах хубаво заглавието. Добро е - продавам го в аптека,слагам си го,след сън пак ми седи ... смятайте. Не се маха - освен,ако не се яде мазно. Но има трикче при слагане: топвате веднъж горна устна, втори път долна устна и НЕ РАЗТЪРКВАТЕ в никакъв случай. Чакате 60 сек и сте готови. 8 часа не ви мърда.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Rebirthing, нямам представа, гледах го в някакъв чужд сайт, беше към 7 лири, това не знам колко е бг лева.
Купих си го от ДМ, цената е 18,29 лв.
Моя цвят е Pink Petal, номерчето е 01.
Изключително дълготрайно е, вчера не мръдна нито за миг, независимо колко се облизвах. Не оставя никакви следи, нито по кожата, нито по чаша, нито по нищо с една дума. След като хапнах пак си беше същото.
Абе общо взето доволна съм, едно нанасяне прави устните да изглеждат много естествено, все едно това ми е естествения цвят. Повече нанасяния го прави да изглежда по-плътно и наситено както в рекламата.
Добре де, то като флумастер ли е, или само така изглежда на снимките в интернет? Хубави ли са цветовете, има ли малинено?
Eто такова ми трябва, явно има :
Искам!
Изглежда по-светъл на гилзата. Явно е наслоено. Ще ги погледна, ама като гледам - точно това търся.
Да, май първото е най-сполучливо. И аз мисля, че то е по-горе на снимката, която съм постнала. Ама мисля, че е добро попадение, изглежда страшно икономично... !
Само не разбирам що навсякъде другаде по света има повече тонове, ВИНАГИ, ОТ ВСИЧКО !
http://www.beautyetc.be/wp-content/u...4256591198.jpg
аз търся възможно най-светлия тон, който май като гледам е като този на снимката, която постна koshtramba, или се лъжа?
Този, който съм постнала, прилича на този на Rebirthing - Pink Metal, 01. Трябва да е най-светлия. Съдейки по номера - също. Макар, че понякога номерацийте са скапани и нямат общо с тона.
аз си го купих наскоро, на мен ми харесва. наистина е дълготряйно. само дето като сложих повече и стана мн ярко.ама после му хванах цаката-като слагаш по-малко и частично и го разнесеш после е мн добро. мойто е третото от ляво на дясно на снимката по-горе
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Наистина ли струва почти 20 лева![]()
Аз си мислех, че ще е към 10
... Ще мина май без него
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Момичета, а който го има, може ли да каже как стои? По-матирано ли е или е лъскаво?![]()
Everything changes, but beauty remains ...
матирано еПървоначално написано от PullMeCloser
![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Ами и аз вече няколко пъти го гледам в ДМ-а веднъж пробвах всичките цветове на ръката и вечерта след като се прибрах (3-4 часа по-късно) и си измих ръцете с топла вода и сапун още си стоешенаистина е страшно трайно.
![]()
Супер, обмислям да си взема в такъв случай. Само трябва когато се прибера, да пробвам.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
С него устните меки ли са или имаш чувството че нещо ти е засъхнало на устата?
Аз бях го пробвала..Наистина стои красиво!Все едно си с естествения си цвят и наистина е трайно..ама не ми се дават толкова пари![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.