Видях 2/3 такива темички,но бяха от 2008-2009 и едва ли някои щеше да ми помогне. И така .... Ботушките UGG.Страшно,меки , удобни и топлички.Популярни по цял свят.Какво е мнението ви за тези ботушки?
П.С.:Знаете ли от къде мога да си намеря такива в Пловдив?Не ме интересува да ли ще са оригинални или имитация.
![]()
Женско съм ;]
Дали не са популярниВсяка втора се разхожда с такива.
Има ги навсякъде, а в Тенденз гледах за 10лв такива.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Да, всяка втора кифла е с такова нещо, наподобяващо ботуш.![]()
Queen of the Damned
На мен страшно много ми харесват.![]()
Женско съм ;]
Първоначално написано от CupcakeKitty
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Никога не бих обула такова нещо.Приличат ми на гигантски панфоти и някак не се виждам да се разкарвам с тях по улиците.
Иначе има в много магазини и и то на различни цени.От супер евтини(виждала съм по 12 лв) до много скъпи.Лично аз никога не бих дала много пари за подобна обувка,защото не ми харесва,но ти си прецени.Съвет от мен-не си взимай и от тези най-евтините-пълни боклуци са.На втория ден ще са ти се разлепили,разпаднали и на парчета.
И на мен в началото не ми харесваха.Един ден една приятелка ми ги даде да ги нося за няколко часа и като видях колко удобни и мекички са се влюбих в тяхИначе страшно много зависи с какво ще се съчетае :]
Женско съм ;]
Ами на снимката изглеждат много грозно , но обути стоят много сладурско според мен![]()
![]()
Е айде спрете се вече..Не ви харесват - добре ! Не са по вкуса ви - добре ! но т'ва нещо, че ,,всяка кифла се разхожда с такива''.. дали?? На вас не ви харесват, на другите им харесват..всеки си има вкус.. Да, има хора които правят абсурдни комбинаций с тези ботуши, но в правилната комбинация изглеждат супер сладурско ; ) Т'ва, че вие сте имали такива от тия за 10 лева и са ви пропускали.. Ми нормално.. Оригиналните не пропускат.. Много сте ми интересни, чесно..
всъшност първоначално и аз бях на мнение че това е нещо супер безформено и грозно докато не обух един такъв чифт, мекички са, удобни и топлят, взех си 2 чифта миналата година едните като тези на снимката само че в бежаво, другите сиви и ниски с с понпони от up town, към тях взех и един комплект за подръжка който включва спрей за почистване четка за подплатата отвътре и спрей за велура който го предпазва от намокряне
Може ли снимка? На ботушките с платформата.Първоначално написано от Rebirthing
Everything changes, but beauty remains ...
Ойй много обичам такива, любимите миЗа Пловдив незнам, но съм виждала в София такива, "оргинални" за 90 лв. смисъл пише си отзад ъгс, като оргиналните са, но не са оргинални.
![]()
Не ми харесват.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
А съчетани така харесват ли ви ?
![]()
Женско съм ;]
summerxtime,не,никак не ми харесват..
Това истински UGG li sa![]()
говоря за момичето където е създало темата(за тези от профилната снимка)защото по принцип истинските в България са над 300 лева,а тези боклуците където ги има в Terranova и New Yourker са направоо.. Китайско менте!Ако ще си купувате UGG по-добре да се охарчите отколкото да си вземете некви където ще се скъсат на 5тото ходене
Аз имам..преди 1 година си ги взех от Америка и съм страшно доволна
Много са сладички
![]()
Да истински са.Моите са ми подарък от Германия.Твоите колко бяха ? :]Първоначално написано от BuBzzz
Женско съм ;]
Имам, оригинални, не от Б-я, наистина си заслужаваше <3. Сега няма студ, дъжд навън ; понякога и вкъщи за пантофки си ги ползвам .На всички около мен им харесват и ме питат откъде, как, какво,а пък ако гледате онези грозни боклуко-имитации от Манго и Тали Вейл - ест, че няма да ви харесват
изключваме, че е анорексичка
изключваме леопардовия клин, който в Б-я на всички ще ви лъха на цигания и чалгаджийница
Love is everything!
Ми на мен и вашите скъпи "оригинални" не ми харесват..