- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да ви се оплача колко лошо спах
Първоначално написано от Claymore
Баба беше.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
да де, ама мойта бабаПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ledenakrasota,ти някъде от тоя район ли си ?
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Да!Първоначално написано от Greennight
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
В кое даскало си учила ?Първоначално написано от ledenakrasota
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Първоначално написано от Greennight
Само тези неща не съм казала.Ще ме прощавате, но няма да ги споделя.
![]()
сигурно е 45-тоПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
М видях ти фейса и си ми изглеждаш познато.Затва питах,не за другоПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Няма да се учудя!Първоначално написано от Greennight
![]()
Тези цифри нищо не ми говорят. Училището ми няма такива.![]()
Вероятно това от другата страна на Фантастико.![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Аз залагам на 23 или 130,но няма смисъл да гадем щом на момичето не му се споделя,но определено съм я виждал някъде!![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
До 4-ти клас в 23-то.След това в едно, което няма цифри. Айде, достатъчно подсказах.
![]()
Може и по телевизията да си ме мяркал.![]()
Виждал съм те в Заимов // Басииии,физиономии не забравямПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Аз вече си наредих картинката, само за началното не знаех.![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
![]()
![]()
![]()
![]()
Моят любим парк!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някои хора не ме познават с къса коса, а ти си ме запомнил с дълга и с къса ме разпозна.![]()