.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

СЛОЖНО Е .. ПИСНА МИ !! ;@

Здравейте , аз съм момиче на 14 години . Ако не ви се чете по-добре въобще не четете , защото е много дълго.
    Значи всичко започна доста отдавна , с едно момче се забивахме доста време 6 - 7 месеца . Не се бяхме виждали да подчертая . След това известно време той не сядаше на компа и аз не сядах много и започнахме да се отдалечаваме един от друг така да го кажем . И аз уж го забравих , цяло лято мъки не спирах да си повтарям продължавам напред не знам си какво и уж го отписах тотално . Да ама не понеже след 7 клас кандидатствах и съм в ново училище и от толкова училища в София точно той в моето ебаси късмета . Видяхме се на 15 септември аз го викнах и нали да се запознаем казахме си здрасти абе обичайното. И се почна две седмици аз го подминавах постоянно като се видехме по коридорите се гледахме , но и двамата се обръщахме . И един ден с една моя приятелка доста минавахме през неговата стая и той беше с един негов приятел и приятеля му каза '' тоя те харесва '' а той '' обичам те '' ..... така естествено не му повярвах и се качих към моята стая и той дойде с тоя неговия приятел и с още един от техния клас и искаха да ме запознаят с някакъв и ме питаха кой избирам нали от тоя моя и от другия и аз казах никой и те отидоха в тяхната стая ама всичко това става на базик , и две - три седмици се подминавахме с моя се едно не се познаваме . И аз реших да спре това и да си поговорим какво ще правим най - накрая обаче не знаех какво да кажа и така няколко дена мислеше мъки какво да кажа какво да направя и накрая реших да го изчакам след училище и да го викна , викнах го питах го какво ще правим последно ще се подминаваме ли или ще си казваме здрасти и той вика ми здрасти и започна нали да ми подава ръка и аз се направих на разсърдена и викам ми чао . Ама в момент зацепих , че явно няма да има друг път , в който да си говора с него и му казах чакай и викам , че много се прегръща с тези неговите и той реши , че искам да ме прегърне и ме прегърна де ама аз имах друго предвид ама нищо намазах . И сега вече като се видим прегръщаме се в петък пак се прегърнахме и той нещо ме държеше и ме буташе викаше айде с мен и аз къде и той '' да пушим '' беше с един негов приятел и той вика '' базикам се аз не пуша '' и аз викам сигурен ли си и той разбира се за какво да те лъжа и аз казах , че не искам и се качих в стаята . Обаче една моя приятелка от класа искаше до лавката и после излезнахме навънка седнахме на една пейка и той беше на оградата на училището и беше с едно момиче , с което се прегръщаха преди , моята приятелка гледаше към тях и каза , че той не е спирал да гледа към нас , но ето , че свършихме училище и той не ме изкача да се прегърнем нали уж гледа към мен ПУКА МУ , защо не ме изкача не знам какво иска ама явно и той не знае писна ми така всеки ден различно. Като изключим , че има още доста случки , но ме мързи да пиша . Знам , че не си заслужава , но просто нямам сили да си кажа край , защото знам , че пак нещо ще стане , че да сме двамата . Моля ви кажете си мнението какво да правя ? Благодаря ви .

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    с тва синьото мн тъпо е написано

Град
    Софийските потайности
    Така синьо, няма и да си направя труда да го прочета !
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен
    Взимаш всичко много навътре.
    Това, че е погледнал към теб не означава, че му пука.
    Казваш, че прегръща всяка защо се вълнуваш толкова, когато прегръща и теб?

П.П. Ако искаш да се получи излизайте, прекарвайте време заедно, опознай го и спри да си вадиш изводи от дреболии.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Прочетох го - ебаси тъпата история честно!
    Извинявай ,моме, ама тооолкова ли е важно ,че се гушкаш с някого , пък го харесваш ,пък не знам ти кво ... пък сложно било,пък ти писнало баси детската история! Вземи се в ръце и ,ако искаш да имаш някого до себе си , си намери някой сериозен!
    maDamn

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Извинявай ,моме, ама тооолкова ли е важно ,че се гушкаш с някого , пък го харесваш ,пък не знам ти кво ... пък сложно било,пък ти писнало баси детската история! Вземи се в ръце и ,ако искаш да имаш някого до себе си , си намери някой сериозен!
    На 14 е, не я съди
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ужасно е написано, цветът е ужасен избор, особено за многото текст, който между другото е адски тъп. не го дочетох.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Детство мое!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Това, че обръщаш ужасно много внимание на някой, с който само се поздравявате и сте се прегърнали няколко пъти, го отдавам на това, че си на 14. Не се връзвай толкова на нещата, не вземай всичко толкова навътре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ох омръзна ми от такива дето обиждат тоя, който решил да сподели,. На вас всичко ви е виновно и цвета и шрифта и всичко. Уж вие сте нямали детство и не сте преживяли първата любов. Пфф омръзна ми от хейтъри!!!!!!
    Бтв.. за твоята история момиче, знам какво ти е,. Уж не ти пука, ама когато го видиш всичко ти се обръща.. Знам!! Готско е , но в същото време и ужасно!! Съвет?! М не знам, като се замисля по-добре да го забравиш. Но има ли смисъл като го кажа, уж сърцето ще ме послуша.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Превързала си се към него и затова ти е трудно да сложиш край,на нещото,което всъщност е нищо.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от krone1596
    Ох омръзна ми от такива дето обиждат тоя, който решил да сподели,. На вас всичко ви е виновно и цвета и шрифта и всичко. Уж вие сте нямали детство и не сте преживяли първата любов. Пфф омръзна ми от хейтъри!!!!!!
    Бтв.. за твоята история момиче, знам какво ти е,. Уж не ти пука, ама когато го видиш всичко ти се обръща.. Знам!! Готско е , но в същото време и ужасно!! Съвет?! М не знам, като се замисля по-добре да го забравиш. Но има ли смисъл като го кажа, уж сърцето ще ме послуша.
    каза някой, който още е в детството?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на sashko705
    Хаха.. как така сте се забивали като не сте се били виждали?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от sunman
    Детство мое!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Всички разбрахме, че цвета е ужасен може да не го повтаряте повече.
    Към авторката: Виждаш какво става като помолиш за съвет в форум нали?
    Според мен има симпатии към теб.. От тук нататък всичко си зависи от вас двамата.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Привързала си се към него..Тоест подходила си наивно,а той не е вложил никви' емоций във въпросната прегръдка.Тва' е моето мнение.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    От тук нататък всичко си зависи от вас двамата.

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от granger
    + 1
    Спрях да чета след това '' викнах го питах го какво ще правим последно ще се подминаваме ли или ще си казваме здрасти и той вика ми здрасти и започна нали да ми подава ръка и аз се направих на разсърдена и викам ми чао '' Какво ще правим последно,дали да си казвате здрасти или не? Адски тъпо.И от къде пък реши да се направиш на разсърдена и да кажеш чао? И не те е изчакал за да се прегърнете? ОМФГ. Той се прегръща с всички,а ти го приемаш прекалено на сериозно...Няма да си правя труда да напиша и некво свястно обяснение,няма смисъл.Все пак от тук нататък ако не се държиш като дете и сериозно поговориш с него на тема дали иска да имате нещо общо,не да го питаш дали ще си казвате здрасти..може и да стане работата.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си