- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тренировка в фитнеса ,момичета
Момичета като отидете на фитнес каква е програмата ви (на какви уреди,колко време ,правите ли си почивки и т.н)
30 минути бягаща пътека
и другите уреди по 75 като на всяко 25 има малко почивка![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
То зависи от какво имаш нужда.
Аз лично правя дълго кардио, защото имам да свалям мазнини, прехвърлям се след това на уредите за ръце, след това гирички включае и за талията, коремни, крака на машините и отново кардио. Силовите ги редувам спрямо това как се чувствам.
Не правя много големи почивки, в ббтийм съм чела статиите помчивката между упражненията да не са повече от 2 минути, а между сериите 1.
никога не съм ходила на фитнес
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Кардио 40 минути-съчетавам велоаргометър+пътека или кростренажор.
След това редувам 5 дни в седмицата ходя и съм си го направила примерно сега в понеделник правя упражнения само за долна част на тялото,след това във вторник за горна част.Отделям всеки ден около час и нещо за всичко това,не правя много почивки между упражненията най-много минута понеже се проточва много времето,между сериите около 30 секунди почивам.![]()
Ти ме кефиш ей,така да знаеш!Първоначално написано от xxKiFlAxx
Сериозна съм!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пише се " ВЪВ фитнеса" !
По темата : редувам два дни само кардио ( пътека , велоергометър и още едно ) и един ден уреди за долната част на тялото + коремни преси .
Memento mei, memini tui!
30 мин кардио, после повече упражнения за корем... за крака + дупе по малко. Задължително започвам и завършвам с кардио.
нда... и аз така... фитнеса съкс!!Първоначално написано от xxKiFlAxx
ходенето му е майката
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free