.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Повече от фен Аватара на gersinkaa

пиене на противозачатъчни

Здравейте!Една моя приятелка е на 14 и има менструация от 2 години.Вредно ли ще е за нея да пие противозачатъчни?

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Re: пиене на противозачатъчни

Цитирай Първоначално написано от gersinkaa
    Здравейте!Една моя приятелка е на 14 и има менструация от 2 години.Вредно ли ще е за нея да пие противозачатъчни?
    за какво по-точно ще пие противозачатъчните?
    awerw

Да пита гинеколог; и без това той трябва да ги изпише, ама на 14 да гълта хапове

Град
    shumen
    Ми не е много полезно да пие противозачатачни... по - добре да се консултира с лекар

Супер фен Аватара на Me4encety
    Да пита гинеколога,без това трябва той да й ги изпише.И моля те,кажи й да не си купува сама хапчета на своя глава.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Да пита гинеколога,без това трябва той да й ги изпише.И моля те,кажи й да не си купува сама хапчета на своя глава.
    +1

А и според мен е твърде малка да се тъпче с подобна химия.

Определено е много малка. Приятелката ми е на 22. Пиеше противозачатъчни преди няклоко месеца. Започна да пълнее и ги спря, въпреки че й ги изписа гинеколог. При всеки действат различно. Но винаги първо трябва консултация с гинеколог. След това принципно се правят изследвания и се определя кои хапчета са най-подходящи за организма. Така че кажи на приятелката си каквото и да прави наистина първо да се консултира с лекар!

Голям фен Аватара на Snik4er
    Аз съм момче и ги пия с кола, стама много яко, ама след тва имам малко запек.
    Иначе става мега вкусно. Ама някой път пресича в диария и е по- гадно!

Last.fmFacebookBLOG

Благодаря! Ще и кажа!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Никой разсъдлив гинеколог няма да изпише противозачатъчни на момиче в пубертета.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Никой разсъдлив гинеколог няма да изпише противозачатъчни на момиче в пубертета.
    Точно. На нея още не са и се регулирали хормоните.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Точно. На нея още не са и се регулирали хормоните.
    Именно ! :]

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Какви противозачатъчни на 14, бе?!
    Я се осъзнайте, та т'ва момиче още е дете!
    *мощен фейспалм*
    *сън*

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз съм на 16 и пия противозачатъчни,гинеколо ми ги изписа.. помагат да,но от една страна много ми се иска да ги спра,започнах да напълнявам и това не ми харесва

И аз знам, че се пълнее, ама приятеля и не искал с презерватив... Те толкова разбъзикват хормоните, че..... Най-добре си е с презерватив в тази възраст! Хем предпазва от забременяване, хем от болести

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от gersinkaa
    И аз знам, че се пълнее, ама приятеля и не искал с презерватив... Те толкова разбъзикват хормоните, че..... Най-добре си е с презерватив в тази възраст! Хем предпазва от забременяване, хем от болести
    Да, пълнее се, когато пиеш неправилните ОК....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Тая история с твойта приятелка ни е ясна. По-принцип не са особено полезни,още повече като си на такава възраст.
    Брях,брях

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    14-секс-даже и противозачатъчни! браво бе,продължавайте в същия дух
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _InSaNe_
    14-секс-даже и противозачатъчни! браво бе,продължавайте в същия дух
    На 14 и противозачаъчниии..иии на 18 вече с рак на гърдата, импотентност, недооформени органи и цял живот по болници. И тфа само за няколкото минути кеф.. пф

1.За какво са и` противозачатъчни?Половинк та и` да ползва презерватив (а какъв секс на 14 години???!!)
    2.За противозачатъчни е най-добре да се консултираш с гинеколога си!Той ще ти изпише нужните,но да не купува каквито и` паднат,защото хормоните ще и` се разбъркат,особено на тази вързаст,пък и може да напълнее!!
    3.Моят съвет:кажи на приятелката си да не пие противозачатъчни!Могат да доведат до много проблеми!Неразвити органи,болки,рак на гърдата...наистина ли иска да рискува толкова много за единия секс??
    so sad ...

Тая приятелка си ти ,но това не е важно в момента.Първото ,което забелязвам е това,че не е нормално да водиш полов живот на 14,но това си е твоя работа.Едва ли ще изпиташ удоволствие ,ако го направиш на този етап.Половите ти органи не са развити още.Раничко ти е за противозачатъ4ни,а ако възнамеряваш да ги започнеш,задължително се консултирай с гинеколог!Навярно ще има странични реакции от противозачатъ4ните като -повече окосмяване,напълняване и други.

Супер фен Аватара на Shia
    Аве ей,какви ракове и хормонални бомби.
    Правилно изписаните противозачатъчни не ти се гаврят с тялото.
    Кажи да отиде на генеколог и да говори с него дали може да ги пие и ако да,какви изследвания да премине.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Аве ей,какви ракове и хормонални бомби.
    Правилно изписаните противозачатъчни не ти се гаврят с тялото.
    Кажи да отиде на генеколог и да говори с него дали може да ги пие и ако да,какви изследвания да премине.
    Правилно изписаните /о, Боже! / противозачатъчни имат същите странични ефекти както всички противозачатъчни- мигрена, тромбози, чернодробен карцином/аденом, мастопатия, рак на гърдата, хипертония, задръжка на течности и прочие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

antoniqqq, не, тази приятелка не съм аз 1. На 13 съм.
    2. Не бих правила секс на 14.
    3. Имам гинекологични проблеми.
    4. Ако аз исках да пия противозачатъчни щях да отида на ГИНЕКОЛОГ, за да ми ги изпише. Но нямам намерение да пия противозачатъчни, ОСВЕН ако нямам нужда от тях. Надявам се ти стана ясно, че тази приятелка не съм аз
    Понякога противозачатъчните се изписват за нормализиране на хормони, представете си какво въздействие имат в/у хормоните.. Братовчедка ми пиеше противозачатъчни (тя е голяма) и започна да пълнее, имаше болка в главата сутрин, а противозачатъчните бяха изписани от гинеколог... Не мисля, че това е най-добрия метод за предпазване...

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Това вече наистина не е нормално. Да се е*е колкото иска, ама да пие противозачатъчни на 14 си е направо фатално...

Ducky wenii Maimunchoo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си