.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Чанта

Чанта

От известно време си търся чанта Massanger bag тъй като раница не нося ( мн ме запотява и ми пречи) та някой може ли да ми даде идея от къде си е купил къде да намеря етц.
    п.с. за мъжка става въпрос
    п.п.с за големината трябва да побира листа а4 формат

Мерси предварително

Голям фен Аватара на mey_si
    Аз съм виждала в "стил '99"

Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Аз съм виждала в "стил '99"
    Супер мерси за предложението
    Има ли др ? или никой не носи чанта ?

Голям фен Аватара на mey_si
    Ами защо не се разходиш из "Сердика Център" и да видиш в мъжките магазини..Когато разглеждах с приятеля ми видях доста ,но в момента не се сещам за имената на магазините..

Ами защо не се разходиш из "Сердика Център" и да видиш в мъжките магазини..Когато разглеждах с приятеля ми видях доста ,но в момента не се сещам за имената на магазините..
    ами аз баш там се разходих (само че с приятелката ^^) уви само 1 си харесах обаче бесхе 150лв нещо такова и се чудех дали няма да мога да мина по тънко от нета гледах 1-2-3 места за поръчки но доставката е около 15 паунда средно (някъде беше 23) и се чудя дали си заслужава )

Мега фен Аватара на Blab
    аз имам черна.
    намерих си я миналото лято, точно след като вече се бях отказала до обикалям по магазините, в една втора употреба. непокътната и прекрасна, дар от Бога
    //това не ти помага, знам, и все пак - добър вкус!)

ами аз баш там се разходих (само че с приятелката ^^) уви само 1 си харесах обаче бесхе 150лв нещо такова и се чудех дали няма да мога да мина по тънко от нета гледах 1-2-3 места за поръчки но доставката е около 15 паунда средно (някъде беше 23) и се чудя дали си заслужава )

Цитирай Първоначално написано от Blab
    аз имам черна.
    намерих си я миналото лято, точно след като вече се бях отказала до обикалям по магазините, в една втора употреба. непокътната и прекрасна, дар от Бога
    //това не ти помага, знам, и все пак - добър вкус!)
    само за да завидя викаш браво мерси и на теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си