От известно време си търся чанта Massanger bag тъй като раница не нося ( мн ме запотява и ми пречи) та някой може ли да ми даде идея от къде си е купил къде да намеря етц.
п.с. за мъжка става въпрос
п.п.с за големината трябва да побира листа а4 формат
Мерси предварително![]()
Супер мерси за предложениетоПървоначално написано от mey_si
Има ли др ? или никой не носи чанта?
Ами защо не се разходиш из "Сердика Център" и да видиш в мъжките магазини..Когато разглеждах с приятеля ми видях доста ,но в момента не се сещам за имената на магазините..
ами аз баш там се разходих (само че с приятелката ^^) уви само 1 си харесах обаче бесхе 150лв нещо такова и се чудех дали няма да мога да мина по тънко от нета гледах 1-2-3 места за поръчки но доставката е около 15 паунда средно (някъде беше 23) и се чудя дали си заслужаваПървоначално написано от mey_si
)
аз имам черна.
намерих си я миналото лято, точно след като вече се бях отказала до обикалям по магазините, в една втора употреба. непокътната и прекрасна, дар от Бога![]()
//това не ти помага, знам, и все пак - добър вкус!)
ами аз баш там се разходих (само че с приятелката ^^) уви само 1 си харесах обаче бесхе 150лв нещо такова и се чудех дали няма да мога да мина по тънко от нета гледах 1-2-3 места за поръчки но доставката е около 15 паунда средно (някъде беше 23) и се чудя дали си заслужаваПървоначално написано от mey_si
)
само за да завидя викашПървоначално написано от Blab
браво мерси и на теб
![]()