- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ебала съм ви , АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!!
Защото нямам 18 :<
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз, пък и да имах навършени 18 години, пак нямаше да гласувам.
после да не се оплакваш,че България ти е крива.Първоначално написано от Concussion
щото като гласувам всичко ще се оправи и няма да има за к'во да се оплаквам, ами айдеПървоначално написано от nyancat
![]()
за кой гласува?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
а аз си мислех,че си на повече от 18
Stand Your Ground
Заради такива хора като теб България няма шанс да се оправи.Първоначално написано от Concussion
И аз не съм гласувала.Това ми беше най-безинтересната кампания.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
пхахахахах ЗНАЕХ СИ ЧЕ МАЙКА ТИ БЪРШЕ И ЗАДНИКА ОЩЕ!Първоначално написано от NomNomNom
![]()
![]()
А ако беше на 18 и имаше партия, която харесваш, тогава щеше ли да гласуваш?Първоначално написано от Concussion
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
A на мен - най-интересната.Града е пълен с колажи на кандидатите, голям смяс са.Жалко, че ги няма в интернет да ви покажа..Първоначално написано от ledenakrasota
Работя и се издържам сама, живея сама , в момента даже съм на работа , изпитвам курсисти . Сега можеш да умреш , защото една от причините да го правя е за да не ми се правят на велики дребосъци като теб.Първоначално написано от loveca777
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Евала!!! =D> =D> =D>Първоначално написано от NomNomNom
Въпроса не е в тва дали ще се оправи нещо или не. Става въпрос, че нямаш право да се оплакваш от управляващите след като даже не си си направила труда да гласуваш, когато си могла, т.е. си оставила другите да изберат.Първоначално написано от Concussion
Айде да не се подрискваш от лъжи само!Първоначално написано от NomNomNom
На 16 , 17 години учителка в университет не съм чувал да има!
Или си прескочила 4 , 5 години - от първи направо за 5 клас си паднала![]()
Айде не на мен тия![]()
Един тука давал 50 лв., трябваше да отида да ги взема и да не гласувам за него![]()
n00bs
Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Може би щях, но сега няма партия, която да харесвам.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
за малко да кажа, че нямаш confirmation bias
1. Нямам 18
2. И да имах никой не заслужава вота ми.
3. България си е 20 години назад дори и Обама да ни е президент.
4. Да се оправят .
5. ДА ВИ Е*А МАЙКАТА С ТИЯ СКАПАНИ ИЗБОРИ . НЕ МИ ДРЕМЕ !
Какво имаш предвид под "да ви ела майката"? Да не искаше да кажеш "да ви елха майката", тоест че ще биеш майка ни с елха?Първоначално написано от fibichkaa