.
Затворена тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

'Видра и Пиралкова'

Здраейте,
    Ние сме 2 доста дебилни, в голяма доза откачени НО симпатични софиянки. Вихра Шопова - Видра е на 16, а Ивелина Пиралкова - 17. Обичаме да танцуваме, да пеем песни чиито текстове не знаем, пишем дебилни акростихове и рядко но доста сполучливо рапираме. Хората около нас много ни се радват, забавляват ни се от сърце и поне по 2 пъти на ден ни казват ''Вие сте луди, бее'' По тяхна идея направихме и наша страница във Фейсбук, където споделяме историите си, забавните и драматичните прживявания. Общо взето гледаме да разсейваме хората от типичното им ежедневие и да ги караме да се усмихват.
    За сега много малко хора знаят за нас, но ние вярваме че ще добием световна популярност. ШЕГА Е!
    Това е линка на страницата ни! Ако сме ви интересни, то моля харесайте я Скоро ще качваме много нови бележки, клипчета и дебилни статуси.
    ТОШКА

http://www.facebook.com/vihra.shopova?sk=approve#!/pages/%D0%92%D0%B8%D1%85%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%98%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%92%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B0-%D0%B8-%D0%9F%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D 0%B0/110567029024665
    Music (:

Maybe I am inLove (:

Well .. I feel like whatever ''-

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Тошка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване