- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мама каза, че..
 Отговор в тема
 Отговор в тема

...ще спечели от тотото днес и ме пита какво искам.
"Първото нещо, което се сетиш и искаш най-много."
Замислих се аз и нищо не ми влезе в главата. Мислех, че ще искам най-много апарат, ама като че ли не можех да категоризирам нищо. Накрая разбрах, че ако ми се случи нещо такова, първото нещо, което ще направя е да си купя билетче(та) за някъде.
И не че ще стане, тя мама все така вика, нека вярва жената, но какво е първото нещо, което бихте направили вие?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще си купя китарата която винаги съм искал. (зависи колко пари спечеля де)
ваУ рокс
Grell
записвам се на курсове
купувам си кола
отивам на екскурзия в Швейцария <3

Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Бих направила подарък за скъп човек.. и много неща бих си купила..
Бих искала .. да си купя къща.. не искам вече в апартамент..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
И все пак дори и да имам 11214 пари не мисля че те ще са най-важното.
Купувам си китарата и заебавам всичко. Ще ги дам на някой. Не знам ... не ми трябват толкова пари. Искам да съм си щастлив с приятели и да си се кефим всеки ден отколкото да имам милиони и да се кефя колко съм богат и колко съм по-добър от другите ..
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от BladeDancer
Не знам защо, но не ти вярвам ..
Ми ако спечеля милионите ще си взема Lamborghini Murcielago LP-640 и голяма къща в Бояна.
Първоначално написано от GregoryHouse
/careПървоначално написано от DaNGeRousLy
ваУ рокс
Grell
Много зависи колко пари ще спечеля.Сега ми идват наум кола,апартамент и таксите за университет.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ако са примерно 7 милиона или колкото беше най-много там не знам..
Значи,бих си взел оборудване,камера Red Epic ,къща в Лос Анджелис ( не голяма ) , уютна каравана с която да обикалям навсякъде , фотоапарат хубав ,кола ( съвсем нормална ,не искам нЕкви изцепки ) ..Ще си оставя 3 милиона за бъдещи проекти..ще съм изхарчил 1 милион .. ще дам 1 милион на близките си за да си оправят живота и всичко друго ще даря за благотворителност.
+ няколко стотин хиляди за да си платя обучението в Холивуд и Ню Йорк.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Моето е нещо като на lightcameraction. Иначе съм влюбена в едно имение -
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UdeSTljtrIA&feature=related[/youtube]
но за него ще ми трябват доста повече пари от няколко милиона.
В тази криза ще ги вложа в имущество. Ще си купя най-необходимото като апартамент или къща, кола. Ще си обзаведа работите.
С някоя част ще направя благотворителност или ще ги дам за деца, които имат нужда от трансплантация.
На човек не му трябва много.Като има всичко, какво правиме ?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ

Ако спечеля 7 милиона,първо ще си купя жилище за около 500-600 000.После ще си купя една вила за около 1 милион.4-5 коли на стойност около 800 000.Ще дам 1.5 милиона на родителите си,2 милиона ще вложа в бизнес,300 000 за дрехи,300 000 за благотворителност,другите ще ги сложа в банката.
А забравих тъй като за колата и къщата ще съм похарчил около 1-1.5 милиона ще вложа остатъка в злато защото така не може некоя инфлация да ми изяде кинтите и така ще си харча дълго време.
Първоначално написано от GregoryHouse
не мога да ви разбера да искате да живеете в скъпи къщи и да карате яки коли ..по-хубаво да ги вложиш в нещо по смислено и да си живееш в нещо малко и уютно.
Should ever be forgot...
Точно в момента бих си купил бира и нещо за яденеиначе бих ги харчил постепенно ддз
Creative Technologie
омг, майка ти сериозно ли е спечелила ;О
колко?
апък по темата: не знам, просто ще си направя живота перфектен.. апък за сега само ще си взема едно професионално фотоапаратче, дрешки, супра и такива дребни нещица.. останалото го запазвам за бъдещето (къщи, коли и т.н.)
Първоначално написано от BladeDancer
прочел съм около 15 твои мнения и вече си правя извода,че или си на 12 или си бавно развиваща се.Първоначално написано от fen7asy
Should ever be forgot...
вече няма да ползвам тъпата тоалетна хартия
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

бавно-развиваща еПървоначално написано от lightcameraction
Първоначално написано от ledenakrasota

Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор