- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мама каза, че..
...ще спечели от тотото днес и ме пита какво искам.
"Първото нещо, което се сетиш и искаш най-много."
Замислих се аз и нищо не ми влезе в главата. Мислех, че ще искам най-много апарат, ама като че ли не можех да категоризирам нищо. Накрая разбрах, че ако ми се случи нещо такова, първото нещо, което ще направя е да си купя билетче(та) за някъде.
И не че ще стане, тя мама все така вика, нека вярва жената, но какво е първото нещо, което бихте направили вие?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще си купя китарата която винаги съм искал. (зависи колко пари спечеля де)
ваУ рокс
Grell
записвам се на курсове
купувам си кола
отивам на екскурзия в Швейцария <3
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Бих направила подарък за скъп човек.. и много неща бих си купила..
Бих искала .. да си купя къща.. не искам вече в апартамент..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
И все пак дори и да имам 11214 пари не мисля че те ще са най-важното.
Купувам си китарата и заебавам всичко. Ще ги дам на някой. Не знам ... не ми трябват толкова пари. Искам да съм си щастлив с приятели и да си се кефим всеки ден отколкото да имам милиони и да се кефя колко съм богат и колко съм по-добър от другите ..
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от BladeDancer
Не знам защо, но не ти вярвам ..
Ми ако спечеля милионите ще си взема Lamborghini Murcielago LP-640 и голяма къща в Бояна.
Първоначално написано от GregoryHouse
/careПървоначално написано от DaNGeRousLy
ваУ рокс
Grell
Много зависи колко пари ще спечеля.Сега ми идват наум кола,апартамент и таксите за университет.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ако са примерно 7 милиона или колкото беше най-много там не знам..
Значи,бих си взел оборудване,камера Red Epic ,къща в Лос Анджелис ( не голяма ) , уютна каравана с която да обикалям навсякъде , фотоапарат хубав ,кола ( съвсем нормална ,не искам нЕкви изцепки ) ..Ще си оставя 3 милиона за бъдещи проекти..ще съм изхарчил 1 милион .. ще дам 1 милион на близките си за да си оправят живота и всичко друго ще даря за благотворителност.
+ няколко стотин хиляди за да си платя обучението в Холивуд и Ню Йорк.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Моето е нещо като на lightcameraction. Иначе съм влюбена в едно имение -
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UdeSTljtrIA&feature=related[/youtube]
но за него ще ми трябват доста повече пари от няколко милиона.
В тази криза ще ги вложа в имущество. Ще си купя най-необходимото като апартамент или къща, кола. Ще си обзаведа работите.
С някоя част ще направя благотворителност или ще ги дам за деца, които имат нужда от трансплантация.![]()
На човек не му трябва много.Като има всичко, какво правиме ?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако спечеля 7 милиона,първо ще си купя жилище за около 500-600 000.После ще си купя една вила за около 1 милион.4-5 коли на стойност около 800 000.Ще дам 1.5 милиона на родителите си,2 милиона ще вложа в бизнес,300 000 за дрехи,300 000 за благотворителност,другите ще ги сложа в банката.
А забравих тъй като за колата и къщата ще съм похарчил около 1-1.5 милиона ще вложа остатъка в злато защото така не може некоя инфлация да ми изяде кинтите и така ще си харча дълго време.
Първоначално написано от GregoryHouse
не мога да ви разбера да искате да живеете в скъпи къщи и да карате яки коли ..по-хубаво да ги вложиш в нещо по смислено и да си живееш в нещо малко и уютно.
Should ever be forgot...
Точно в момента бих си купил бира и нещо за яденеиначе бих ги харчил постепенно ддз
Creative Technologie
омг, майка ти сериозно ли е спечелила ;О
колко?![]()
апък по темата: не знам, просто ще си направя живота перфектен.. апък за сега само ще си взема едно професионално фотоапаратче, дрешки, супра и такива дребни нещица.. останалото го запазвам за бъдещето (къщи, коли и т.н.)
Първоначално написано от BladeDancer
прочел съм около 15 твои мнения и вече си правя извода,че или си на 12 или си бавно развиваща се.Първоначално написано от fen7asy
Should ever be forgot...
вече няма да ползвам тъпата тоалетна хартия![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
бавно-развиваща еПървоначално написано от lightcameraction
Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор