.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Всъщност кое ти е било зле при царя ?
    Няколко хиляди декара българска земя не ти ли се губи като за начало ? И другите имоти, които си прибра "Вервайте ми"...
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

Повече от фен Аватара на needle
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    всъщност досега Царя е крал най-много от държавата след него е Бойко.
    Не бих казал, че е крал защото върху тези имоти които си му принадлежат така или иначе сега плаща данъци, които постъпват в хазната, иначе щяха да са държавна собственост и да са на призвола на съдбата.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от JagAlskarDig
    Няколко хиляди декара българска земя не ти ли се губи като за начало ? И другите имоти, които си прибра "Вервайте ми"...
    И дядо ми си е взел земи след 89-та, чувал ли си за гръцкия цар ? Подобна история, съди Гърция в Страсбург и курррра за Гърция, плащат му всичко за което претендира. Същата история ще стане и тук.
    n00bs

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от needle
    Не бих казал, че е крал защото върху тези имоти които си му принадлежат така или иначе сега плаща данъци, които постъпват в хазната, иначе щяха да са държавна собственост и да са на призвола на съдбата.
    Под "крал" в едно изречение с политика и особено ако става дума за България се разбира изчезването на пари от държавния бюджет.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Град
    Ада
    Да и 2 години вече минаха. Това имаше в предвид той.
    Сега обаче ако Герб спечелят изборите те всъщност завземат България и до края на мандата няма да има 1 стотинка останала в тая страна...
    Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Повече от фен Аватара на needle
    Под "крал" в едно изречение с политика и особено ако става дума за България се разбира изчезването на пари от държавния бюджет.
    Не знам колко е крал, но е факт че по негово време 2 лв стигха за 1 ден и оставаха, политическата сцена беше стабилна и въобще той си правеше истинска демокрация, не мога да кажа друго защото по време на неговото управление съм бил хлапе и единственото което ме вълнуваше бе сладоледа от 50 ст.

Цитирай Първоначално написано от JagAlskarDig
    И дядо ми си е взел земи след 89-та, чувал ли си за гръцкия цар ? Подобна история, съди Гърция в Страсбург и курррра за Гърция, плащат му всичко за което претендира. Същата история ще стане и тук.
    Той хубаво има някакви имоти, но той си взе много над законното. А и горите принципно изобщо не влизат по закон в тази графа. То и аз от прадядо ми имам 99 декара земи, но едно време са били ниви, а сега към 60 декара са станали на гора, само другите са се запазили без много растителност, та се водят още ниви. И от общината ни показаха "дедовия" за останалите... А и след 1944 доста заменки са станали, както и да е.

Не знам колко е крал, но е факт че по негово време 2 лв стигха за 1 ден и оставаха, политическата сцена беше стабилна и въобще той си правеше истинска демокрация, не мога да кажа друго защото по време на неговото управление съм бил хлапе и единственото което ме вълнуваше бе сладоледа от 50 ст.
    То по тази логика, майка ми е казвала, че като е била малка 2 баници и една боза са били 10 стотинки, а за 5 лева си купувал нужното за голямо празненство.

Град
    sf
    са за 5 лева можеш да си земеш баница, боза и тоалетна хартия накрая да си избършеш гъза
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

са за 5 лева можеш да си земеш баница, боза и тоалетна хартия накрая да си избършеш гъза
    Точно, тук те подкрепям напълно.

Брей компетентния българин пак се изказа.Защо не ви поканиха вас в някое студио щом толкова сте наясно с нещата .Тоя краде оня краде,ясно е,че всички крадат цаката е да се избере по малкото зло.Гледам не споменавате комунягите в листата с крадците,те не трябва ли да са първи имайки предвид,че 45 години управляваха само те .Ама хайде няма да се правя и аз,че разбирам от политика,нека професорите спорят .

Град
    sf
    Защото в момента коментираме НАЙ-ГОЛЯМОТО зло. То е ясно, че всички са крали и всички ще крадат.
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    хХАХАХАХАХХАХАХАХ

К'УР ЗА ОВЧИЯ НАРОД!

То в целия свят няма чист политик. Пък и имаме гражданска позиция, затова и гласувах. Опитваме се да си изберем по-малкото зло.

А мога ли да чуя разумен довод защо според вас Калфин би бил по добър президент от Плевнелиев?Що се отнася за тезата,че сега живеем най зле,нищо ново под слънцето.И през 2008 сте го писали същото.Винаги си мислим,че сега живеем най зле.Май е крайно време да разберем,че някой неща зависят и от самите нас.Най лесно е да обвиняваме за всички наши нещастия политици.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    я по-добре ти си заяви позицията и ни обясни защо ДА БЪДЕ поредния лакей на бойко (плевнелиев)

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    И децата вече разбират от политика.

Цитирай Първоначално написано от macromicro
    А мога ли да чуя разумен довод защо според вас Калфин би бил по добър президент от Плевнелиев?Що се отнася за тезата,че сега живеем най зле,нищо ново под слънцето.И през 2008 сте го писали същото.Винаги си мислим,че сега живеем най зле.Май е крайно време да разберем,че някой неща зависят и от самите нас.Най лесно е да обвиняваме за всички наши нещастия политици.
    Аз 2008 не съм писал нищо тук, най-зле съм живял 1997 година. Вярно, че бях малко хлапе, но още помня как нашите пускаха отопление само в едната стая, не взимаха нищо за себе си и само за мен гледаха да има, но това е друг въпрос. При сравнение Плевневлиев - Калфин, президентът има представителна функция най-много на държавата ни пред света. Калфин беше външен министър на България, евродепутат и знае много езици, демек е на ти с политиката и етикета в Европа и света. Магистър по международни икономически отношения и международно банкиране. Плевневлиев е специалист в съвсем други области, изобщо не е за президент, най-много за министър на нещо, какъвто и беше. Завършил е Техническия университет, какво да си говорим, политиката не е математика. А и гледа ли телевизионния дебат ? Този човек не знаеше кой е президентът на Китай, най-голямата и бързо развиваща се икономика в света, а иска президент да ми става. Да не говорим, че той няма да е едноличен президент, а марионетка на Борисов, не ми трябват двама кретени и на двата поста, както 1997 година. Ако тръгнеш да ме атакуваш за комунизма, само ще кажа да правиш разлика между комунизъм и социализъм, а и тук говоря чисто и просто за качествата на кандидатите.

Плевнвлиев не бил за президент,а Гоце жълтозъбко сигурно беше майстор на международните отношения когато встъпи в длъжност .Социализма и комунизма са едно и също,поне в България е така.Освен това Плеви е много по привлекателен от оня Калфин който само се кара и плюе .

Плевнвлиев не бил за президент,а Гоце жълтозъбко сигурно беше майстор на международните отношения когато встъпи в длъжност .Социализма и комунизма са едно и също,поне в България е така.Освен това Плеви е много по привлекателен от оня Калфин който само се кара и плюе .
    При Първанов - Стоянов кой би избрал ? Тогава така беше, а и аз ти отговорих на конкретния въпрос. Не те карам да се съгласяваш.

А и като каза Гоце, нали знаеш, че бат ти Бойко е бил лична охрана на Тодор ? И идва от тези кръгове също, а и той също е голям полиглот. Да не говорим, че на някои интервюта преди ходеше с тениски, научи се на официалните да слага костюм. А пък хората, които ги слага като Дянков ни представят бюджета за годината с пица...

А тоя Калфин не го ли бяха обвинили за големи злоупотреби с някакви еврофондове когато беше министър ,а преди да го кандидатират за президент Плевнелиев не беше ли политикът с най висок рейтинг защото всички бяха доволни от всичко което беше направил.Да много труден избор трябва да се направи .

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Козата да бъде осъдена на которжен труд

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ohluv
    Козата да бъде осъдена на которжен труд
    козата получи присъда да бъде измита след като прекара 72 часа в ареста.Не била доволна от условията, нямало трева за хрупане.

А тоя Калфин не го ли бяха обвинили за големи злоупотреби с някакви еврофондове когато беше министър ,а преди да го кандидатират за президент Плевнелиев не беше ли политикът с най висок рейтинг защото всички бяха доволни от всичко което беше направил.Да много труден избор трябва да се направи .
    А Плевневлиев го има същия момент за фирмата му, включително и на територията на Германия, където има съмнителни транзакции. А и в същия телевизионен диспут Калфин си донесе папка от 10 страници и я предаде, където са описани всичките му доходи и подобни действия. Плевневлиев още се оправдава, че прокоратурата му разглежда случай и всичко е чисто. Но нито ти, нито аз можем да докажем, каквото и да е. Никой не е чист, но всеки е невинен до доказване на противното. Просто имаме по-правилен избор между двамата, но не перфектен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си