- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Господ е Българин - Доказателство !
Самата архитектура и структура на сградите в Турция и особено в Истанбул е много смотана и е нормално да има силни разрушения дори и от слаби земетресения. А и отдавна бе прогнозирано в Турция да има земетресения.
Господ /ако съществуваше/ сам по себе си нищо не е направил, турците са виновни, че не могат да си строят качествено сградите.
Вярно е, българин съм.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Не точно. Тези теми ги следя с интерес и е имало и по-силни трусове в Турция без много щети, та всичко зависи от небето.
фейлПървоначално написано от Wax
КАк така от небето ще зависи какви щети ще има при земетресение, не разбирам
Или искаш да изтъкнеш идеята, че бог съществува лол
Да не повтарям "бог" още веднъж не исках.
И то има бог. В ада ще ви просветне.
Не е повод за гордост.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Като вярваш в Бог и изтъкваш, че съм грешник защо имаш разголени курви за аватар бе, простветенияПървоначално написано от Wax
![]()
кой казва, че и аз няма да ходя в ада![]()
В природата на бозайниците е да търсят женски, за да продължат поколението!Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
тъкмо, когато си мислех, че не можеш да станеш по-глупавПървоначално написано от Wax
Не стига, че си нискоинтелигентен, но имаш и dysrationalia. Sad for you :<Първоначално написано от Wax
Не ти харесва идеята, че осъзнавам, че рано или късно ще си платя за простотиите?Първоначално написано от KumchoValcho
lolПървоначално написано от StringTheoryPracticist
просто мисля идеята ти за тъпа и забавна, не че не ми харесва -.-Първоначално написано от Wax
Всъщност прав си, не си нискоинтелигентен, дори май си над средното ниво донякъде.
Но си под средното за форума.
ами с ...
Карай, не ми се спори.
Първоначално написано от StringTheoryPracticist
"We're bored to death in heaven
and all alone in hell
We only want to be ourselves..
We scream! We shout!
We are the fallen angels!"![]()
Ооо, моля ти се...Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Как ще го докажа ли? Кое, това за интелекта ти (което всъщност май даже не беше обидно) или това за рационалността? Ще докажа второто...
Вярата в религии е признак на dysrationalia, защото една проява на dysrationalia е когато смяташ неща за напълно сигурни, без да имаш нужната информация да си напълно сигурен. Освен че религията се базира на приемането на недоказани факти, по-рано в темата показа изкривено приемане на информация за да подкрепиш хипотезите си, което също е признак на dysrationalia. Но не се садвай, сигурно поне 20-40% от света има dysrationalia на твоето ниво.
Добре, вече знам кво е dysrationalia.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Опровергай първото.
Кое да опровергая, това с интелигентността ли? Не разбрах...
Да.Първоначално написано от StringTheoryPracticist