- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Пратих смс на ивелина христова :D
И ми е много любопитно к'фо ще ми отговори![]()
Хах незнаех, че някои праща пари на зарибявките в долния край на city voice планета и т.н![]()
"Вие сте емоционално увредена, системата не можа да разпознае чакрените Ви канали, опитайте пак."
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ясновидкаПървоначално написано от horacio
![]()
ти милионерка ли си кво?
Първоначално написано от BladeDancer
И на мен ми е било интересно винаги. Сподели какво ти отговори![]()
мхмПървоначално написано от fibichkaa
"Ще имаш успехи. Скоро ще намериш добър човек който ще ти помогне много. Виждам момиче което обичаш. Раздяла виждам. Ще се разболее сериозно роднина. До 5 години съдбата ще те възнагради за труда, който полагаш. Обърни внимание на приятелка. Тя ще плаче за нещо. Очаква те дълго пътуване. Голяма любов те очаква далеч от дома. Ще се влюбиш в чернокос мъж, познат на много хора. 3ла жена мръсно ще ти направи. Ще се разболееш, но няма да е сериозно. Мечта ще се сбъдне"Първоначално написано от fibichkaa
тая ми еба майката направоше взема да и повярвам
![]()
тя толкова неща ти е казала, че нищо чудно някое да се случи![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
по скоро ми е любопитно дали някоя "гледачка" ще ти отговори - "Болен си от рак. Жена ти ще я блъсне камион, докато е бременна. Никои няма да доиде на погребението ти. Ще пикаят върху гроба ти. А и не си баща на Гошко"![]()
![]()
Да ве.. Ебаси![]()
Виждам, че ще ходиш на училище. Ще ти се случи 2-ка по физическо. Госпожа ще те шамароса. Ще се бутнеш в човек в автобуса. Ще те обара злобна жена.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
майка ми отишла на гледачка преди дооооооста време и й казали, че ще умраПървоначално написано от Wax
всички ще умрем(все някога)![]()
Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
в оня от подписа ти предполагам,само,че той едва ли е познат на много хора
![]()
е кво да ти отговори освен глупостиПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
![]()
awerw♥
Странно е ясновидка да каже такова нещо на момичеПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()