неска беше ного як ден ^____^ ходихме у една съученичка и пушихме наргиле :д баси якото.. апък след тва гледахме някъв страшен филм ;/ и се прибирах сама в тъмното.. пфф колко такива кошмари съм сънувала точно по същите пътища минавах.. :/// ама съм си добре (sun) вие кво прайте тая вечер?
Първоначално написано от BladeDancer
Убивам време в тъпата ти тема.![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
oк, радвам се че се регистрира, за да ми го кажеш.Първоначално написано от DogShit
ZeroPoint обявявам те за форонния тъп.
Не, регнах се щото в стария акаунт не бях влизал отдавна и ми доскуча, нали разбираш - лапешки работи. Не като шибаната ти темичка.Първоначално написано от fen7asy
![]()
Keep on trollin'
всъщност пусна темата, за да се похвалиш, че си пушила трева и си "готина" нали?
аз и без да пуша съм готина.
тва не е тревадаже няма нищо общо.. тютюн с вкус на ябълка и мед (има и други вкусове :д) въглен и вода.. дори не е вредно
наргилето няма нищо общо с масета и цигари съвсем малко е вредно. мноого малко.. пък и то 1 път на 4/5 месеца ако не и по-рядко нищо не е.. че и даже не успяхме да го изпушим цялото ;д
нямаш право да говориш вместо мен, аз съм по висшестояща.Първоначално написано от ZeroPoint
Да не чуете нещо мама му дебаПървоначално написано от fen7asy
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Нито си открила ти наргилето за да ни обясняваш к'во е, нито си готина. (КВОТО И ДА ПРАВИШ)Първоначално написано от fen7asy
Keep on trollin'
имаме форонна тъпа, трябваше да имаме и форонен тъп. направих услуга на форона :дПървоначално написано от Claymore
бич, плийс. поне вече знаеш, че не е трева.Първоначално написано от DogShit
Аз никога не съм казвал, че наргилето е трева. dumby.Първоначално написано от fen7asy
![]()
Keep on trollin'
дерп, обзалагам се, че си го мислел![]()