- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kак да спра да Я ОБИЧАМ?
Kак да спра да Я ОБИЧАМ?
dont't fuck with me
Самоубий се.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Maрихуана и други п*тки брат. Алкохола рядко помага.. да не кажа никога.
I'm really tryina make it more than what it is, cause everybody dies but not everybody lives!
Първоначално написано от Ambitious
хахахахха++1 :Д
Smoke Weed Every Day !
Не можеш просто така да спреш да я обичаш.Излизай с други момичета,занимавай се с някакъв спорт,учи и с времето ще я забравиш.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не можем да заповядваме на сърцето си. Няма начин тази любов да стихне изведнъж, но времето лекува.
Първоначално написано от Delala
awerw♥
Aйде бе. За справка прочети първото ми мнение.Първоначално написано от Delala
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
С желание.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
недей спира да я обичаш
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И правиш тази справка понеже си наясно какво се случва в задгробния живот?Първоначално написано от ccdesigns
Първоначално написано от NightGuardian
слушай Tupac фена!!!!![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Алкохолът НЕ помага.Други жени-да,обаче ако се напиеш като свиня, просто освен депресиран ще си и пиян,ще направиш някоя простотия,за която да те е яд на другия ден,и вече ще си депресиран,с махмурлук и ще те е яд.И нищо няма да се е променило.Първоначално написано от SweetySmallDevil
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ами спираш сякфи контакти с нея.Много други момичета има. А и аз самата се опитвам да забравя едно момче в момента. :P
нимой пък
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
С ВОЛЯ!Времето лекува всичко,просто не се предавай..
- Никой не може да ти каже къде отива,а само къде се надява да стигне . (:
Не издържам вече това ме убива от 2 месеца не съм с нея виждам в facebook с др си пише и тека нз кво да пр вече и аз опитах с др ама не помага това което си казахме с нея и сега като знам че е било лъжа най добре наистина да умра![]()
dont't fuck with me
разкажи най-добре какво се е случило.. и не се впрягай такъв, животът не е свършил заради някаква там......Първоначално написано от pitona666
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Няма да спреш да я обичаш. Образа на красивото и лице ще те преследва завинаги.![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Спри да си втълпяваш,че я обичаш.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Намери друга. Излизай. Прави всичко, което да ти помага да мислиш за други неща.Първоначално написано от pitona666
Чети тук http://progresiray.me и се развивай.
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me