.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: help !

help !

Здравейте, имам нужда от съвет. Преди 2 седмици се разболях и трябваше да пия антибиотици, но тъй като не ми помогнаха, минах на още по-силен антибиотик. Остава ми само още един ден да го пия.
    Вече се излекувах почти напълно, настинката ми мина, но има нещо което ме притеснява - от няколко дни насам имам обилно бяло течение (никога преди не е било толкова силно) коремът също много ме боли, но така и не ми идва. Закъснява ми вече с една седмица. Правя секс, но винаги е безопасен.
    Искам да попитам има ли място за притеснение или ми закъснява заради хапчетата? :/

Една позната ми каза, че заради антибиотиците тестът може да покаже друг резултат и се панирам още повече. (не знам колко е така)
    Друго нещо, което ме посъветваха е да изчакам докато спра да пия каквито и да е хапчета, защото 1 седмица закъснение не било кой знае какво, но не знам....

Познатата дрънка глупости. На листовката на теста пише от кои хапчета може да се повлияе резултата, но те не са антибиотици. Така че ще ти покаже верен резултат.
    Ако не-лекар егати. На мене като ми закъсня изтичах до лекарката, каза, че нямам проблем и след 2 дена ми дойде, не е трудно.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Възможно е да ти закъснява от антибиотика, бялото течение също може да е в следствие на антибиотика.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Възможно е да ти закъснява от антибиотика, бялото течение също може да е в следствие на антибиотика.
    ++
    Изчакай да спреш приема на хапчета и малко време след това би трябвало да ти дойде.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Благодаря, ще изчакам и все пак си е доста гадно чувството..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си