.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

кажете моля

добър вечер. искам да попитам нещо по точно съвет и дали мислите , че е възможно. та да не увъртам на 15 октомври т.г се натискахме с едно момче. той е малък и няма сперма обаче се притеснявам дали може да му е дошла точно тогава понеже цикълът ми закъснява а аз имам от 2г някъде и не ми е още редовен. винаги ми закъснява и трябваше да ми дойде на 18октомври. та възможно ли е да се е случило нещо тоест да съм бременна или се притеснявам напразно благодаря много и моля без обиди. лека вечер

Град
    Софийските потайности
    Поне измислете нещо, което да е наистина смешно, подигравателно, забавно или поучително. Тъп народ...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не си бременна, дишай.

ФЕЙСПАЛМ

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Поне измислете нещо, което да е наистина смешно, подигравателно, забавно или поучително. Тъп народ...
    Какво очакваш просто...Поне нещо интересно да беше. Толкова ми доскуча, че след "той беше малък" се откзах..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Никъде не видях ,че си писала ,да сте правили секс?!
    Та и да сте , цикъла ти е нередовен и за БОГА на колко години е та няма сперма още?!Та и да му е дошла ТОЧНО в онзи момент , за презервативи чували ли сте?! ОМГ...мнооого зле!
    maDamn

Какво се палите бе? Това е някъф евтин опит за ебавка, сега ще изпишете 300 страници...

Повече от фен
    не е ебавка както каза някой ами момчето е малко и само се натискахме до секс не сме стигали а не сме и искали да стигнем благодаря все пак а си мисля че ако му беше дошла спермата сигурно щяхме да видим обаче като не зная първият път много ли е малко ли е и за това се притеснявам не е ебавка пак да кажа

Вие не сте правили секс, а питаш дали си бременна?! На къде отива тоя свят... :X:X:X
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Че откъде знаеш, че пък няма сперма ?!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    От натискане и целувки се забременява най-лесно

Добре де... как да отговориш сериозно на такава тема

Щом не си му духала, няма страшно!
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да де,хич не е ебавка! Момиче от натискане с 10 годишен най-лесно се забременява!
    maDamn

xахаха абе момиче на колко години си ? Като прочетох се измях мощно,как ше забременееш като не сте прайли секс ?

Повече от фен
    благодаря за отговорите спокойна съм вече добре ми отворихте очите лека вечер

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от pamito14
    благодаря за отговорите спокойна съм вече добре ми отворихте очите лека вечер
    Темата е дотук.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си