.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Спирала на Essence

Мисля да си купя от тази марка, но до сега тяхна спирала не съм ползвала. Доволни ли сте и коя точно бихте ми препоръчали?

Супер фен Аватара на Runaway11

Тази ми върши страхотна работа. Слагам си съвсем малко и съм готова. Общо взето съм доволна, но не очаквай нещо кой знае какво

Надявам се автора да не се сърди, че ползвам темичката да попитам на Essence очните линии как са ? Дадоха ми една брошурка оня ден на касата на един магазин за козметика и като го разгледах у нас , си ги набелязах , та някой ако е ползвал да сподели
    eat well
    stay fit
    die anyway

----------------------------
    love the life you live , live the life you love

Супер фен Аватара на Djuff
    Цитирай Първоначално написано от C0okieMonster
    Надявам се автора да не се сърди, че ползвам темичката да попитам на Essence очните линии как са ? Дадоха ми една брошурка оня ден на касата на един магазин за козметика и като го разгледах у нас , си ги набелязах , та някой ако е ползвал да сподели
    Супер са очните линий, а за спирала
    имам тази и е добра.

абе вие какви основи за грим ползвате ;? аз имам на нивеа хидратиращ крем и основа в едно обаче няма особена разлика ако си го сложа и ако съм без него :/

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Спиралата е перфектна , трае адски дълго време като я сложа от 10 часа сутринта до като я махна , миглите стават огромни - прекрасни направо като изкуствени ,а моите не са кои-знае колко дълги !

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз ползвам други две от спиралите на Есенс и съм повече от доволна

Супер фен Аватара на rosencetooo
    А водоустойчивите им спирали как са ? Слепват ли много миглите ?
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от C0okieMonster
    Водоустойчивата (със синята капачка) е уникална! Пуснаха нова... ъъ, версия :Д и е още по-добра от старата - не се размазва в краищата на очите, слага се 2 пъти по-бързо и се трие по-лесно.

Супер фен Аватара на musS
    а коя от тези е най-добра..
    essence extreme
    multi action
    multi action false lashes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си