- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми си "скъса" пениса
Здравейте, форумци!
Предварително да се извиня,ако е имало такава подобна тема, но току що се регистрирах в сайта, а темите са безброй много и няма начин как да ги проследя. Рових се в много други различни форуми, за да намеря нужна информация ,но се спрях на този.
Та, да минем към същинската част. Вчера, по време на секс приятеля ми си "сцепи" , "скъса" (или както искате го наречете) кожичката, която се вижда след оголване на пениса (говоря за тази, която е под гемчето), текна страшно много кръв. Каза ,че го боли и че трудно го забелва. Въпросът ми към вас е : По какъв начин може да се оправи това нещо?
Казах на приятеля си да отиде на лекар и да го прегледа, но мисля ,че се срамува.
Ще съм ви много благодарна ,ако откликнете на въпроса ми и дадете някой адекватен съвет.
Предполагам, че ако ида в някоя аптека може да ми предложат някакво мазило, най-малко![]()
всъщност ако го е толкова срам да отиде да каже в аптеката, ще му дадат някакво мазило да не го боли и до няколко дни всичко пак ще си му е наред това е нормално случва се на доста хора(а за да не се случват такива работи някой се обрязват ;д)
Здравей! Кажи на приятеля си,че няма от какво да се притеснява,даже е много хубаво че му се е случило! Някой хора прибягват до операции за да си 'махнат' кожичката и да могат да го забелват нормално.Чел съм много по въпроса,някой хора наистина се обрязват (казват че ако се обрежеш дори издържаш повече,не съм го тествал) за да премахнат или по точно скъсат тази кожичка.Трябва да изкача няколко дена,за да може всичко да се нормализира,няма повод за притеснения.Трябва да се поддържа добра хигиена за да не се инфектира 'раната'. Ако приятеля ти наистина много се притеснява му кажи да се порови из интернет за проблема.Ето ти няколко примера:
цък
цък
цък
Надявам се тези линкове да ти помогнат,това беше всичко което успях да намеря,дано помогне,успех!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аз също знам доста по темата и според мен няма какво да се притеснявате след няколко дно всичко ще се нормализира и ще го правите както никога до сега ;д помня дори когато аз си го махах сам под душа явно приятеля ти е малък след като все още не си го е махнал това нещо..Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Love forever love is free let's turn forever you and mee ^^
Съгласна с горните мнения, но според мен все пак е по-добре да иде на лекар, за да види лекаря как се е скъсало и да не е замърсено, че едва ли приятелят ти сам ще си промие болезнената рана с кислородна вода (и май не е разумно на пениса да се слага, не съм запозната), а една инфекция там не е бъзик.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+Първоначално написано от SisiStrange
ЛЕКАР!!!
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ми заший му го за какво са ти тия ръце?
Ха-Ха, колко забавноПървоначално написано от imamkrasivouho
))
Благодаря ви много за коментарите и съветите, предполагам че ще са от полза. Мисля да отида до някоя аптека и да се консултирам с фармацефт, тъй като моето момче излезе адски срамежливо хах))
Задължително на лекар-уролог, защото след обрязване не трябва да го прави цял месец.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
MУХАХАХАХА!Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Ако той няма да го прави месец дали мога да го заместя?Първоначално написано от ledenakrasota
Пича просто си е скъсал кожичката, а вие дори евреин го направихте.
За какво говорите изобщо? Какво обрязване????
Прави се операция на гемчето (за 10-15 минути) и след това няма проблеми с това...
![]()
Да заминава на доктор веднага...не е хубаво да се къса и да си зараства от самосебе си гемчето, защото започват да се струпват нервни възли и главичката става по чувствителна.
dPa3HuTeJl написа:
Здравей! Кажи на приятеля си,че няма от какво да се притеснява,даже е много хубаво че му се е случило! Някой хора прибягват до операции за да си 'махнат' кожичката и да могат да го забелват нормално.Чел съм много по въпроса,някой хора наистина се обрязват (казват че ако се обрежеш дори издържаш повече,не съм го тествал) за да премахнат или по точно скъсат тази кожичка.Трябва да изкача няколко дена,за да може всичко да се нормализира,няма повод за притеснения.Трябва да се поддържа добра хигиена за да не се инфектира 'раната'. Ако приятеля ти наистина много се притеснява му кажи да се порови из интернет за проблема.Ето ти няколко примера:[/b]
Smoke Weed Every Day !
Да гледа да не го надървя и да чакa да зараcтне,щом го е стах от аптеката.
Еми...самия аз имам такова и от колко време се карам да отида на лекар,ама на инат....дано само да не се скъса нещо чеПървоначално написано от amk933
![]()
Та приятеля ти е дебела глава като мен и не си е направил труда да отиде и да изтрае 10 минутната операция и 2те седмици зарастване и се е случило логичното,при по бурни условия гемчето се е скъсало.Кажи му ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да отиде на лекар,трябва да се направи същата операция за да може да зарасне както трябва.Иначе се получава струпване на нервни възли и...при по голяма чувствителност което води до по-бързо свършване.Така че ако гаджето ти не иска да свършва 2но по бързо да отиде на лекар![]()
>>DjBelev<<
един приятел си беше цепнал хуя от много чикииПървоначално написано от ElinaK
, пръснах се от смях като ми каза, после вика че му зараснало само, ама да отиде на лекар най-добре
![]()