.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Ами.. ъ....

Ами.. ъ....

Извинете, може би е глупаво, но наистина адски много се притеснявам и за това питам, за последно на 12 септември с приятелката ми правихме секс (от тогава ми се уби желанието и сега ще разберете защо) нали скъса се презерватива и аз нали се шокирах, погледнах там долу от едната страна имаше, някакво като бяло (на нейното място) може би бях свършил без да усетя, но можех да продължа нали иии веднага прибегнахме към ескапел разбира се, на 25 септември и дойде и каза, че всичко си е нормално от 2 седмици насам има повишен апетит и яде по повече и днес има главоболие, но ДНЕС отново и дойде каза, че пак е нормално с цвят на чушка, има ли възможност да е бременна ?

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Значи, когато на момиче и се прияде повечко е бременна???
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

извинявайте, не ме взимайте за TROLL просто не съм опитен в тези работи и за това питам

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом е пила Ескапел, нормално да и разбърка хормоните и да има аномалии и в цикъла и.

^ да..
    и при положение,че и е дошло 2 пъти .. О.о
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

да беше написано с ирония нали ? ;с ;д

нарича се тест... ТЕСТ ! струва 3лв. КУПИ Й!

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    нарича се тест... ТЕСТ ! струва 3лв. КУПИ Й!
    +1 След теста поне може да не се притесняяваш,че е бременна.

Менструациите й ще се регулират в последствие.

Не играй на врачка а утре иди и купи един тест за бременност тогава ще разберетее а доколкото менструацията аз съм чувала за цветн бременност такаче не бъдете много сигурни, че хапчето помага : )

е да и аз толкова много се начетох от тогава повярвай ми, но прочетох, че при цветната бременност цветът е по кафеникъв такъв някакъв, а при нея е като чушка червено такова ... ;х

Цитирай Първоначално написано от asdzxccc
    е да и аз толкова много се начетох от тогава повярвай ми, но прочетох, че при цветната бременност цветът е по кафеникъв такъв някакъв, а при нея е като чушка червено такова ... ;х
    Не е кафеникав, а по-блед. Менструациите са по-краткотрайни. Не бъди циция и просто и купи един тест егати.

Просто исках да разпитам допълнително, защото тя не иска да прави тест, започвал съм бил да я дразня, защото вече втори път нали получава цикъл и така, но трябва да я убедя все пак да го направи .... благодаря на всички

Кажи и, че това, че й идва за 2ри път не е нормално и е напълно възможно да е бременна.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Значи, когато на момиче и се прияде повечко е бременна???
    значи аз съм вече в 16тата година ;д

Колкото до темата... щом е пила ескапел е напълно нормално да се получава така ... успокойте се

Щом след това и е дошло и то даже 2 пъти.. не виждам какъв е проблема.

благодаря dream1707 нали само да обясня цикълът и дойде на 1 септември - 12 септември правихме секс ( тогава пи ескапел) 25 септември и дойде цикълът всичко нормално и сега на 23 октомври (само слагам допълнителна информация)

А бе брато щом не се е подула (имам предвид гърди и т.н.) значи ниши и няма пък и е досшло 2 пъти. Не се панирай..
    Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !

e сексуално активен съм от няколко месеца и за това така се панирам предполагам .. ;д

И все пак купи и един тест 3 лева е,да сте сигурни,че всичко е наред.

Нямам думи. Как не искала да си прави тест?
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Цитирай Първоначално написано от asdzxccc
    благодаря dream1707 нали само да обясня цикълът и дойде на 1 септември - 12 септември правихме секс ( тогава пи ескапел) 25 септември и дойде цикълът всичко нормално и сега на 23 октомври (само слагам допълнителна информация)
    Ами брой дните бе човек. Между първи септември и 25 септември са си 24 дни - съвсем нормално да й дойде. Между 24 септември и 23 октомври са 28 дена - пак е нормално. Дори не виждам хапчето да й е объркало цикала. Идва й редовно два месеца подред, след като не е бледо, а си е ярко червено (защото аз чушката си я представям ярко червена ) значи не трябва да се притеснявате. И да, напълно възможно е да я дразниш, защото може да я караш и нея да се притеснява. А, ако толкова пък никой тук не успя да те успокои, купи й тест, дай й го и тя все си мисля, че ще го направи.
    "Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."

Супер фен Аватара на lubovvv
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Щом е пила ескапел е нормално да се получава така.
    awerw

Град
    In my own head...
    Ама и аз не разбрах, кое е ненормалното в ситуацията... идва й редовно, веднъж месечно, откъде са притесненията ти?...
    Too much energy, too little time...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си