- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ами.. ъ....
притеснява се,защото аверката му я боляло главата и започнала да яде малко повече ..Първоначално написано от Aubergene
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не е бременна !! Пила е ескапел и е нормално. Успокой се, но ако все пак не ти е спокойно да си направи тест да се убедиш, че няма нищо)
С цвят на чушка ... тя да не е Грънч бе ? (има и зелени и жълти чушки)... Нема се плашиш Копеуе... нишо и нема много вероятно е от стрес да е ако мислите само за т'фа и си го внушаватеЧилл аут.
С цвят на чушка?
Стига!!!
На момичето нищо му няма.
Пила е ескапел - нормално е да се разбъркат хормоните!!!
Как така ще свършиш без да усетиш,може да е било бялото от нея. естествената и смазка?! Помисли ли за това . Може просто да има по-голям апетит на моменти,не значи че е бременна!
Едно не ми е ясно,сигурен ли си ,че си свършил,че я тъпчеш с ескапели?! После що и било така!
Като ти е дерт заведи я на лекар ,теста няма да ти каже,ако има хормоналено нещо.
maDamn
Нейните хормони не са разбъркани. Идва си й точно навреме, ама него гони филма.Първоначално написано от granger
А и зимата на всички им се прияжда повечко, нормално е!
И така да е, ескапела не се пие ей така за няма нищо,щото ако се наложи ,може и да не може вече д го изпие!
Без да сме сигурни дай ей така да се тъпчем...не е много добра идея!
maDamn
Това е ясно..Ама на свършен факт какво да говорим...
Един тест за бременност е 2-3 лв. има ги в всяка аптека, купи й. Така ще си сигурен и няма к'во да се притесняваш.![]()
Отново да кажа благодаря на всички ии за това дали съм свършил, ами не знам не усетих, тя не е изкара нищо (схващате какво имам предвид), но се вкарах във филма и и взех ескапел .... Наистина, яно съм идиот ама както нямам особено опит излезна и като спам тема, благодаря на всички отново и извинета за нещо от сорта на тролска тема ...Първоначално написано от granger
![]()