.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Ами.. ъ....

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Aubergene
    Ама и аз не разбрах, кое е ненормалното в ситуацията... идва й редовно, веднъж месечно, откъде са притесненията ти?...
    притеснява се,защото аверката му я боляло главата и започнала да яде малко повече ..
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Не е бременна !! Пила е ескапел и е нормално. Успокой се, но ако все пак не ти е спокойно да си направи тест да се убедиш, че няма нищо )

С цвят на чушка ... тя да не е Грънч бе ? (има и зелени и жълти чушки)... Нема се плашиш Копеуе... нишо и нема много вероятно е от стрес да е ако мислите само за т'фа и си го внушавате Чилл аут.

С цвят на чушка?
    Стига!!!

На момичето нищо му няма.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пила е ескапел - нормално е да се разбъркат хормоните!!!
    Как така ще свършиш без да усетиш,може да е било бялото от нея. естествената и смазка?! Помисли ли за това . Може просто да има по-голям апетит на моменти,не значи че е бременна!
    Едно не ми е ясно,сигурен ли си ,че си свършил,че я тъпчеш с ескапели?! После що и било така!
    Като ти е дерт заведи я на лекар ,теста няма да ти каже,ако има хормоналено нещо.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger
    Как така ще свършиш без да усетиш,може да е било бялото от нея. естествената и смазка?! Помисли ли за това . Може просто да има по-голям апетит на моменти,не значи че е бременна!
    Едно не ми е ясно,сигурен ли си ,че си свършил,че я тъпчеш с ескапели?! После що и било така!
    Като ти е дерт заведи я на лекар ,теста няма да ти каже,ако има хормоналено нещо.
    Нейните хормони не са разбъркани. Идва си й точно навреме, ама него гони филма.
    А и зимата на всички им се прияжда повечко, нормално е!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И така да е, ескапела не се пие ей така за няма нищо,щото ако се наложи ,може и да не може вече д го изпие!
    Без да сме сигурни дай ей така да се тъпчем...не е много добра идея!
    maDamn

Това е ясно..Ама на свършен факт какво да говорим...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    "Преди употреба прочетете упътването"

Абе, след като и е дошло на 25 СЕПТЕМВРИ предния път и сега сме 24 ОКТОМРИ - т.е. следващата и менструация няма фрапиращо разминаване в цикъла... и да, и на мен 2 седмици преди да ми дойде ми се засилва апетита ..нормално.Защо като ти се яде да си бременна?

Един тест за бременност е 2-3 лв. има ги в всяка аптека, купи й. Така ще си сигурен и няма к'во да се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от granger
    Отново да кажа благодаря на всички ии за това дали съм свършил, ами не знам не усетих, тя не е изкара нищо (схващате какво имам предвид), но се вкарах във филма и и взех ескапел .... Наистина, яно съм идиот ама както нямам особено опит излезна и като спам тема, благодаря на всички отново и извинета за нещо от сорта на тролска тема ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си