- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- яд ли ви е комуняги
ПЛЕВЕЛЧЕТО ВОДИ,ПЛЕВЕЛЧЕТО ВОДИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди няколко месеца бях сигурен,че Кунева ще спечели.Явно нищо не разбирам от политика.
Първоначално написано от Nithael
![]()
![]()
![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
светльо витков за президент мухахахахахх![]()
![]()
![]()
Аз вече си избирам държава на която да стана покорен гражданин. Мисля да се изнеса към Либия или Тунис биха имали по-успешно правителство от това което ни очаква следващите 2 години.
Като гледам колко си запознат, емигрирай наистина. Гласуваме за президент и кметове, не за правителство. Да не говорим, че един мандат е 4 години, а не 2...Първоначално написано от needle
Да и 2 години вече минаха. Това имаше в предвид той.
Сега обаче ако Герб спечелят изборите те всъщност завземат България и до края на мандата няма да има 1 стотинка останала в тая страна...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
fail ?!Първоначално написано от JagAlskarDig
n00bs
светльо е толкова култов...
а тая коза, дето са я арестували ме накара да умра на масата![]()
Догодина президентът назначава главен прокурор и заместник-прокурор. Мандатът на сегашното правителство изтича май месец 2013-та година, което са има-няма 2 години и половина, по-всяка вероятност ГЕРБ едвали ще има пълно мнозинство за втори мандат и господин Плевнелиев би бил доста слаб президент който ще бъде смачкан от бъдещото правителство, не че някой от другите основни кандидати ще бъде по-добър де... Но това си е мое мнение, а аз нищо не разбирам.Първоначално написано от JagAlskarDig
Ами има балотаж, не е сигурно, че ще го изберат. Иначе е ясно, че Плевневлиев е една марионетка на Борисов, така че ще има "double fail".Първоначално написано от fear4o
Според мен ГЕРБ ще изкара по смъртно още един мандат като правителство и после ще се затрият.
n00bs
Нека тиПървоначално написано от svodnika
:P
Те няма да имат нужда от втори мандат. До края на тоя България ще е фалирала.Първоначално написано от yakuza_
Не съм казал, че не разбираш, отделно, че си е лично мнение, от първия пост така излезе. Никой от кандидатите не е цвете за мирисане, но от абсолютно всички, Плевневлиев е най-зле за мен.Първоначално написано от needle
не съм герб-ист, ама рофл-нах на изказването тиПървоначално написано от fear4o
и при леви, и при десни, и при царя бяхме по-зле
Средностатистическия българин е тип маркуч, колкото и гумав, толкова и кух. Така, че 100% ще има едни 25-30% които да ги подкрепят на следващите избори. Сериозно се замислям за миграция![]()
n00bs
На мен ГЕРБ ми изглеждат като новото НДСВ. Идват с големите думи, избират ги с някакво мнозинство, крадат, прибират си в джоба, каквото им трябва и след няколко години няма да минават бариерата. Ако се върнем по-назад във времето, то 1997 година и СДС имаха "престола", Костов начело на правителството, а Стоянов президент, но знаете как свършиха.
Само при Царя бяхме по-зле, но Борисов има потенциала да го задмине.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Всъщност кое ти е било зле при царя ?
n00bs
всъщност досега Царя е крал най-много от държавата след него е Бойко.
Поне преди вдигаха заплатите и пенсиите, да не говорим, че поне и минимално всяко правителство е работило за това България да влезе в НАТО и Европейския съюз, а според Борисов той е началото и краят. Правилно го иронизират с Бог. Друг е въпросът колко правилно се възползваме от членството си, примерно Великобритания иска да излиза от него, но принципно идеята е, че всяко нещо се надгражда, а не започва от нищото. Ние сме малко ориенталски манталитет, хващаме се на големите думи. В Западна Европа се сменят постоянно на 2 мандата социалисти и демократи. Просто едните харчат, харчат, вдигат заплати и пенсии, свалят данъците, хората живуркат, но после идва икономическия спад и идват другите, те пък пестят, режат всичко, хората недоволстват, но икономиката се развива. И така има един естествен кръговрат, просто на деситилетие на хората им писва един от моделите. А и там има няколко основни партии и фигури, а не като тук 1.20м. бюлетина, хиляди застъпници, стотици кандидати.Първоначално написано от FeelMyPain