Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
Аз ти казах оше в предната тема, че няма смисъл да се надяваш на нещо сериозно от негова страна.

Какво му е било оправданието, да няма чувства към друга?

е да каза,но и каза,че иска да спи с мен,а ние дори не си и говорехме на тая тема,това беше доста далеч,от нещата които си говорехме и правехме,а онзи ден като се видяхме каза,че няма смисъл да продължаваме,щото нещата почвали да стават сериозни,а той просто не му се получава-да даде някакви чувства,не се чувствал още готов,явно му е трябвало още време,но аз не искам да се откажа,мисля че това е просто начин да се измъкне и пак да изпадне в някаква дупка,а аз искам да му покажа,че има някой до него (не че няма в момента,той постоянно си е с приятелите),но ако наистина нещата не са заради мен както твърди защо да не се опитам да го разубедя,докато накрая не ме отреже директно и да си седна на задника ... оф не знам но наистина от няколко дни насам съм пълен хаос,а имам толкова други задължения по университета едно друго след 2 седмици имам изпити,аз гледам как да променя един човек,за какво се занимавам...