.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107

Hybrid View

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Mиранда за мен е идеала за тяло ! Но все ще се намери някой който да каже колко е "кльощава и с един тон фотошоп" .
    Миранда е моят идеал също.Прекрасно тяло има.И като цяло всички момичета от Victoria's Secret
    Женско съм ;]

Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    За мен мотивация са хора постигнали целта си,а не образи излезли от списание.

Ебала! И аз искам да си стегна корема.
    Коремни преси?
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За сваляне от корема - кардио.
    За стягане - коремни, но не само, трябва си и други упражнения .

Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    За сваляне от корема - кардио.
    За стягане - коремни, но не само, трябва си и други упражнения .
    Какви са тези кардио упражнения?Могат ли да се практикуват у дома? :]
    Женско съм ;]

Супер темичка.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Тук тази Кер изглежда малко.. болничка -- http://i.cdn.turner.com/si/2009/imag...randa-kerr.jpg
    докато тук, красиво - [/img]
    Love is everything!

Град
    Пловдив
    Може ли да кажа нещо от личен опит?
    Гладуването НЕ помага.
    Фитнес и правилно хранене и до 3-4 месеца имате желаните резултати
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    ^ Мхм. Ти гладувала ли си , какво се получи..

П.П. Все се чудех защо толкова различно изглеждат звездите като видя снимки от фотосесии и папарашки от плажа, да речем. Фотошоп, светлини, както казах - това е. Нина Добрев, която горе споменавахте, има нормално здравословно тяло и ми харесва заради това http://skinnyvscurvy.com/general/nin...ev-bikini.html

На мен и Селена Гомез ми харесва http://www-hollywoodlife-com.vimg.ne...0527160537.jpg
    Love is everything!

Прекалено оформен корем, но пък вижте каква разлика..

Модел за подражание - Никол : ))

В доста интервюта са я питали как поддържа такава форма и е казвала, че обича да ходи на фитнес, а и много калории гори на сцената и на репетиции. Също така си хапва всеки ден по едно малко парченце шоколад, за да не й се дояжда. Общо взето внимава с какво се храни, но не е маниачка на тема "следене на калории".

По-обмислено хранене, повечко движение, хубав здрав сън, за да се обменят добре веществата.. Повечко вода и такам.. Бавно, но сигурно към искания резултат.
    Момиче ^^

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Да. Не един път.
    Ами нищо не се получи, за това и почнах направо със спорта.
    Много по-добре ми е.
    Така си изразходвам и излишната енергия, не се налага да припадам от глад и имам тялото, което винаги съм искала
    Нужно е да се опита

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Да. Не един път.
    Много по-добре ми е.
    Така си изразходвам и излишната енергия, не се налага да припадам от глад и имам тялото, което винаги съм искала
    Нужно е да се опита
    Това не е темата да те питам,но все пак - ти като отидеш във фитнеса,как процедираш?Защото аз не знам какво да правя,в смисъл,на кои уреди,по колко..разбираш ли ме ?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

От около 5-6 годишна започнах да качвам килограми преди това бях толкова слаба ,че никой няма да си представи ,че може да напълнея.Но ето ,че се случи.Преди 1 седмица бях в болница за да ми направят всички иследвания ( за диабет,кръвна захар и т.н.) и да ми дадат точна диета и упражнения.Диетата не е нищо трудно ,просто се изключват пържено,зрънчовци и захар.Можете да хапвате НАТУРАЛЕН шоколад ,но не всеки ден де.Ако обичате сокове ще трябва да търсите такива който имат малко захар.Когато ставате сутрин хапвате 1 филийка (пълнозърнест) хляб без масло и маргарин с шунка или филе.За обяд каквото имате вкъщо,пилешка пържола със салата и 1 филия хляб,нещо сготвено...и за вечеря пак нещо такова като за обяд ако има повечко неща или ако е с ориз и картофи не ядете хляб.Забравих къв 10.20 примерно може да пийнете сок или някакъв плод така е и за 16.00 ч.Вечерята трябва да е към 18.00-19.00 защото след това започват да се качват повече килограми или нещо такова беше В болницата имаше нещо като учителка по физическо и тя ти дава лист с различни упражнения и трябва да ги правиш всеки ден!При мен резултати са АДСКИ добри откакто съм излязла от болницата съм отслабнала доста и свикнах много бързо с диетата. Съжалявам за дъългия пост ;д

Голям фен
    Nicole има много яко тяло.. но аз никога не съм си поставяла, а и няма да си поставя за цел да имам тялото на някоя звезда. За мен е достатъчно, да съм стегната и да се чувствам добре- да не ме е срам да облека по-къса пола или бански.
    В момента съм много надъхана да сваля още 2-3 кг. От 57 дни съм на 90-дневната диета и всеки ден правя коремни преси и упражнения за т.нар. паласки, карам колело 5 дни в седмицата по 30 мин. Диетата не я спазвам много стриктно, но не съм пила газирано и алкохол, не съм яла пържено и ям по малко сладко на всеки 4 дни от 57 дни вече

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Да. Не един път.
    Много по-добре ми е.
    Нужно е да се опита
    Това не е темата да те питам,но все пак - ти като отидеш във фитнеса,как процедираш?Защото аз не знам какво да правя,в смисъл,на кои уреди,по колко..разбираш ли ме ?

Ами ще отидеш във фитнес с инструктор. Той ще ти помогне.
    Ще ти изготви програма, която ще следваш.
    Така ще знаеш кой уред за какво е, какво да правиш и по калко серии да правиш.
    Инструктора изяснява всичко

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka

П.П. Все се чудех защо толкова различно изглеждат звездите като видя снимки от фотосесии и папарашки от плажа, да речем. Фотошоп, светлини, както казах - това е. Нина Добрев, която горе споменавахте, има нормално здравословно тяло и ми харесва заради това http://skinnyvscurvy.com/general/nin...ev-bikini.html

На мен и Селена Гомез ми харесва http://www-hollywoodlife-com.vimg.ne...0527160537.jpg
    Нищо лично към теб,ама Нина е направила бая голямо дупе.Не ми харесва Идеала ми

44 кг съм и се надявам скоро да стана 40 (ако може и на ръст да се смаля,ама ... )
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на Colouring
    ^Ужасно слабо е!Не знам...просто... аз никога не мога да възприема едно такова тяло за нормално.
    Иначе за Нина Добрев-според мен има перфектно тяло.Много ми харесва!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    ^Ужасно слабо е!Не знам...просто... аз никога не мога да възприема едно такова тяло за нормално.
    Да..

Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Да..
    Всеки с идеала си !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Ужасни са тези представи за тяло и красота,които имате,половината снимки са на момичета с поднормено тегло...

абсолютно
    и на мен би ми харесвало да съм по-слаба, по-висока, по-хубава и е постижимо, ама струва ли си да си скапя здравето и нервите за едните 50-55 кг?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Е Нина Добрев има толкова хубаво тяло,защото все пак тренира от малка танци и гимнастика Иначе и на мен много ми харесва тялото ѝ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Колко е жалко,че се стремите да приличате на някой друг,а не обичате телата си ... Това,че на някоя госпожица й отиват няк'ви си мижави 40кг. не означава,че и на вас ще ви отиват ... И да,съгласна съм с мнението на някои от момичетата тук,че доста от снимките са на момичета с тегло под нормата!Освен това не мисля,че онази спортистка е едра (?!) Въобще как може някой да каже,че е едра след като се вижда една много малка част от тялото й и това,че има малко по-добре очертани мускули не означава,че е едра/дебела/набита/...
    Научете се да се харесвате и обичате,в противен случай никога няма да сте доволни от резултатите си ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    И аз искам да отслабна Смятам да се записвам на бойно изкуство, хем се стягаш, хем можеш да счупиш носа на някой който те дразни

Супер фен Аватара на Zaharinka

Бъдете като повечето мъже,те никак не се притесняват за телата си.

Супер фен Аватара на Jaune
    ама не може да искате да сте 40 кг, освен ако не сте много, ама много ниски и нямате много, ама много фина костна структура
    иначе стои грозно и тоя смотан thigh gap седи адски неестествено и..гадно.
    още в началото видях за някаква много fit мацка определение "едра"
    втф, как може момиче, което очевидно си е скъсало задника от тренировки да е едро..
    ама както и да е. за мен и нина добрев в много слаба, ама по-нормално
    миранда кер е ужасно слаба също

стремете се да постигнете най-доброто и здравословно Аз, а не да се вместите в някви рамки, уж перфектни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си