- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се мотивираме да отслабнем :)
Миранда е моят идеал също.Прекрасно тяло има.И като цяло всички момичета от Victoria's SecretПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Женско съм ;]
Коремни преси?Първоначално написано от lqlq89
Женско съм ;]
Какви са тези кардио упражнения?Могат ли да се практикуват у дома? :]Първоначално написано от Rebirthing
Женско съм ;]
Тук тази Кер изглежда малко.. болничка-- http://i.cdn.turner.com/si/2009/imag...randa-kerr.jpg
докато тук, красиво -![]()
![]()
[/img]
Love is everything!
^ Мхм. Ти гладувала ли си, какво се получи..
П.П. Все се чудех защо толкова различно изглеждат звездите като видя снимки от фотосесии и папарашки от плажа, да речем. Фотошоп, светлини, както казах - това е. Нина Добрев, която горе споменавахте, има нормално здравословно тяло и ми харесва заради това http://skinnyvscurvy.com/general/nin...ev-bikini.html
На мен и Селена Гомез ми харесваhttp://www-hollywoodlife-com.vimg.ne...0527160537.jpg
Love is everything!
Прекалено оформен корем, но пък вижте каква разлика..
Модел за подражание - Никол : ))
В доста интервюта са я питали как поддържа такава форма и е казвала, че обича да ходи на фитнес, а и много калории гори на сцената и на репетиции. Също така си хапва всеки ден по едно малко парченце шоколад, за да не й се дояжда. Общо взето внимава с какво се храни, но не е маниачка на тема "следене на калории".
Ами нищо не се получи, за това и почнах направо със спорта.
Много по-добре ми е.
Така си изразходвам и излишната енергия, не се налага да припадам от глад и имам тялото, което винаги съм искала![]()
Нужно е да се опита![]()
Това не е темата да те питам,но все пак - ти като отидеш във фитнеса,как процедираш?Защото аз не знам какво да правя,в смисъл,на кои уреди,по колко..разбираш ли ме ?Първоначално написано от annonimnna
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
От около 5-6 годишна започнах да качвам килограми преди това бях толкова слаба ,че никой няма да си представи ,че може да напълнея.Но ето ,че се случи.Преди 1 седмица бях в болница за да ми направят всички иследвания ( за диабет,кръвна захар и т.н.) и да ми дадат точна диета и упражнения.Диетата не е нищо трудно ,просто се изключват пържено,зрънчовци и захар.Можете да хапвате НАТУРАЛЕН шоколад ,но не всеки ден де.Ако обичате сокове ще трябва да търсите такива който имат малко захар.Когато ставате сутрин хапвате 1 филийка (пълнозърнест) хляб без масло и маргарин с шунка или филе.За обяд каквото имате вкъщо,пилешка пържола със салата и 1 филия хляб,нещо сготвено...и за вечеря пак нещо такова като за обяд ако има повечко неща или ако е с ориз и картофи не ядете хляб.Забравих къв 10.20 примерно може да пийнете сок или някакъв плод така е и за 16.00 ч.Вечерята трябва да е към 18.00-19.00 защото след това започват да се качват повече килограми или нещо такова бешеВ болницата имаше нещо като учителка по физическо и тя ти дава лист с различни упражнения и трябва да ги правиш всеки ден!При мен резултати са АДСКИ добри откакто съм излязла от болницата съм отслабнала доста и свикнах много бързо с диетата. Съжалявам за дъългия пост ;д
Nicole има много яко тяло.. но аз никога не съм си поставяла, а и няма да си поставя за цел да имам тялото на някоя звезда. За мен е достатъчно, да съм стегната и да се чувствам добре- да не ме е срам да облека по-къса пола или бански.
В момента съм много надъхана да сваля още 2-3 кг. От 57 дни съм на 90-дневната диета и всеки ден правя коремни преси и упражнения за т.нар. паласки, карам колело 5 дни в седмицата по 30 мин. Диетата не я спазвам много стриктно, но не съм пила газирано и алкохол, не съм яла пържено и ям по малко сладко на всеки 4 дни от 57 дни вече![]()
![]()
Първоначално написано от brutaLxxbunny
Ами ще отидеш във фитнес с инструктор. Той ще ти помогне.
Ще ти изготви програма, която ще следваш.
Така ще знаеш кой уред за какво е, какво да правиш и по калко серии да правиш.
Инструктора изяснява всичко![]()
Нищо лично към теб,ама Нина е направила бая голямо дупе.Не ми харесваПървоначално написано от SladkaZagadka
Идеала ми
44 кг съм и се надявам скоро да стана 40![]()
(ако може и на ръст да се смаля,ама ...
)
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
^Ужасно слабо е!Не знам...просто... аз никога не мога да възприема едно такова тяло за нормално.
Иначе за Нина Добрев-според мен има перфектно тяло.Много ми харесва!
Всеки с идеала си !Първоначално написано от strawberry88
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Е Нина Добрев има толкова хубаво тяло,защото все пак тренира от малка танци и гимнастикаИначе и на мен много ми харесва тялото ѝ
Колко е жалко,че се стремите да приличате на някой друг,а не обичате телата си ... Това,че на някоя госпожица й отиват няк'ви си мижави 40кг. не означава,че и на вас ще ви отиват ...И да,съгласна съм с мнението на някои от момичетата тук,че доста от снимките са на момичета с тегло под нормата!Освен това не мисля,че онази спортистка е едра (?!)
Въобще как може някой да каже,че е едра след като се вижда една много малка част от тялото й и това,че има малко по-добре очертани мускули не означава,че е едра/дебела/набита/...
Научете се да се харесвате и обичате,в противен случай никога няма да сте доволни от резултатите си ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И аз искам да отслабнаСмятам да се записвам на бойно изкуство, хем се стягаш, хем можеш да счупиш носа на някой който те дразни
![]()
Бъдете като повечето мъже,те никак не се притесняват за телата си.![]()
ама не може да искате да сте 40 кг, освен ако не сте много, ама много ниски и нямате много, ама много фина костна структура
иначе стои грозно и тоя смотан thigh gap седи адски неестествено и..гадно.
още в началото видях за някаква много fit мацка определение "едра"
втф, как може момиче, което очевидно си е скъсало задника от тренировки да е едро..
ама както и да е. за мен и нина добрев в много слаба, ама по-нормално
миранда кер е ужасно слаба също
стремете се да постигнете най-доброто и здравословно Аз, а не да се вместите в някви рамки, уж перфектни