.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Баща

Hybrid View

Баща

искам да попитам по скоро момчетата но може и момиечетата да пишат какво да имаш баща споделяте ли си всичко с него правите ли неща заедно да излизате за риба и т.н. интересно ми е просто защото нашите са разделини от както бях на 4 и просто искам да стана такъв баща какъвто искам в момента детето ми да си споделя да го водя с мене и така.....

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    С баща ми сме в невероятни отношения, но не му споделям толкова много. И не сме изградили някакви "навици" .. всмисъл такъв, няма точно определени неща, които правим заедно. Случва се да излезем на покупки или да си правим компания, или например да отидем на гости при баба ми .. но само дотам.
    Виж, връзките са различни във всяко семейство и ако при мен нещата са в "златната среда" така да се каже, други взаимоотношения между дете и баща може да не са никак добри, може и за някое от момичетата тук бащата да е най-верният приятел .. зависи.

ПП : Съжалявам много за раздялата на вашите .. осъзнавам колко ти е трудно ..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Aз са баща ми попринцип като цяло не говоря много. Не че сме в лоши отношения, просто не знам и аз. Не се е случвало да се заговорим за нещо. По-скоро мога да споделям с майка ми. А и сега нашите са разведени и живея с майка ми и така. Като цяло прекарвам време и с него, но не ми е като най-най добър приятел.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

И ние не сме толкова близки.Най-добрата ми приятелка всичко споделя с баща си (в рамките на "позволеното",разбира се ),а с майка си е отдалечена.При мен е обратното-с майка ми сме страшно близки,а с татко не толкова.

Мега фен Аватара на Colouring
    Не мога да кажа,че сме супер близки,но не ми е и някак отдалечен.Като малка ходихме на риба,сега вече не.Приказвам си с него,мога да говоря на различни теми и общо взето той повече ми позволява от майка ми,но не споделям всичко и не търся решения за проблемите си от него.Обичам го наравно с майка,просто с нея съм по-близка.

баща ми го познавам от 9 години :}
    family drama. и все още не го възприемам толкова близък.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на xoxi
    Въпреки, че съм момиче, имам чувството, че баща ми ме приема като негов син. Веднъж нещо се бяха скарали с майка ми и той на мен ми каза "Ти ще го разбереш това, но майка ти е жена.. какво ще се занимавам да й обяснявам.", отнасяше се за някакви кабели, машини и т.н. Не споделям с него, нито той с мен, нито пък имаме кой знае колко общи теми.
    Обаче ни влече почти едно и също и доста време можем да прекарваме заедно. Ходим на риба, правим ремонти из апартамента, по-миналото лято ме учеше да поправям колата, той ме научи да карам, ходим на стрелбището, но повечето пъти предпочитаме да си взмем празни шишета, по които да стреляме и да отидем някъде извън града.. и т.н. и т.н. Имаме доста здрава връзка в това отношение.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ами майка ми и баща ми са се развели, когато съм била на 3 месеца. Никога не съм живяла с него и не го познавам кой знае колко. Но с втория ми баща си говоря в общи линии за всичко. Отгледал ме е от парче месо, кажи речи (от първата ми годинка), помагаше ми много с ученето, гледаше ме, докато мама ходеше на лекции и упражнения. Няма тема, за която да не мога да говоря с него-учене, приятели, момчета, любов, секс, музика, филми, политика. Като бях по-малка ходехме за риба заедно, но после взе да ми дотъпява. Сега вече си говорим по-рядко, защото аз не съм толкова малка и имам повече ангажименти, но когато се виждам с наще си лафя доста с бащата....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Моите родители не са разделени, но аз повече се разбирам с майка ми. С баща ми почти не си говорим... Просто не се разбираме... Въпреки, че живеят заедно, майка ми сама ме е отгледала, още от малка баща ми никога не се е грижил за мен...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    С баща ми сме в невероятни отношения, но не му споделям толкова много. И не сме изградили някакви "навици" .. всмисъл такъв, няма точно определени неща, които правим заедно. Случва се да излезем на покупки или да си правим компания, или например да отидем на гости при баба ми .. но само дотам.
    Виж, връзките са различни във всяко семейство и ако при мен нещата са в "златната среда" така да се каже, други взаимоотношения между дете и баща може да не са никак добри, може и за някое от момичетата тук бащата да е най-верният приятел .. зависи.

ПП : Съжалявам много за раздялата на вашите .. осъзнавам колко ти е трудно ..
    е нп преживял съм го става ми тъпо просто като се сетя някои път като имам проблеми и искам да си говоря с баща ми ама няма как и затова искам да дам след време на моите деца това което искам аз сега

Град
    Русе
    Ами от 13 години не съм го виждал , само по скайпа говоря с него и то много рядко . Работи в Италия и май нещо не ме ебава
    Дай шанс на всеки твой ден да бъде най-добрият в живота ти

Аз с моя баща съм в добри отношения като цяло, много си го обичам и ми се иска моя мъж един ден да е като него. Конкретно не мога да кажа с кой от нашите съм по-близка. По принцип ако някой има някъв проблем се говори открито. В смисъл такъв, че не отивам при майка ми за да й споделя нещо, което не искам баща ми да знае, а го обсъждам пред двамата. Дори когато имах гинекологичен проблем, много леко ми беше некомфортно пред баща ми и брат ми, ама все пак сме семейство.

Имало е много редки случаи, когато съм искала да идем да покараме колата с него, а той е бил зает с нещо друго (не кой знае кво наложително) и ми е ставало тъпо. Викал ме е да ходя за риба с него, ама нещо не ме влече кой знае колко. Иначе се е случвало да излезем да се разходим из града и да хапнем сладолед или да пропътуваме няколко километра с колата да се разходим извън града...

Единствено ме дразни, когато почне нарочно да се заяжда нещо с мен или пък ако види, че съм изчистила и съм свършила нещо вкъщи да се хване за нещо дребно, което не съм свършила.. ама повикваме си малко и всичко утихва ;д Някой път като почне да ми се кара ми казва неща, които много ме обиждат, ама го преглътвам някак си..

Сега ми изникна в главата, че не си спомням като малка да ме е пошляпвал, а сега чат пат ми запраща някоя друга възглавница в главата, като ме види да си чопля носа (имам обица и имам ужасния навик да си играя с нея, тва много го дразни, най-често за тва ми вика)

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    нашите са разведени
    с първия ми баща почти не си говорим, излизали сме 1 път на ресторант с бившата му приятелка, това беше преди около 7-8 години..и да кажем сме ходили по семейно навънка няколко пъти пак за такъв период..
    карала съм го да ходим да карам колата, да излизаме, да ходим на почивки никога нищо, въпреки че има възможността
    с втория ми баща не излизаме навън, излизали сме да купуваме подарък на мама за празници разни и веднъж или два пъти на разходка..излизам с него и майка ми и то рядко..почти не си говорим нищо че живеем заедно и супер често се караме, даже и в момента сме скарани ..
    обаче понякога е супер дразнещ като почне да се заяжда с мене и да ме дразни за някое мое гадже или приятел-момче (рядко се случва да знае за мои връзки, или аз поне така си мисля) ама е супер изнервящо като почне ''тоя кво праи'', ''оня кво праи'' или имам една приятелка с много хубаво тяло и той постоянно ме майтапеше за нея пред майка ми дори ''а тя как е, много поздрави'' и аз супер много се дразня..ама..
    иначе и двамата са хипер изостанали ..сякаш живеят в 20 век..единия за техники, лаптопи е добре, музиката яко му куца, другия е скаран и с техниката, и с механиката, и с майсторенето, и с музиката и със всичко..
    НЕ ги обичам, няма да ми липсват ако ми изчезнат от живота..просто..са ми безразлични и двамата..
    пък първия, нищо че нося неговата кръв, пак ми е ..същия..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ми с моя вече все едно не сме семейство, ами приятели.
    Разбираме се.

Като по-малък...постоянно бяхме заедно на какви ли не места, правейки кво ли не

Супер фен Аватара на Fiction7577
    С баща ми бих казала, че сме в добри отношения.

Излизаме заедно за по сладолед или нещо такова, помага ми когато може... като малка ме водеше на риба, заедно с майка ми, беше ми страшен кеф, но изведнъж просто спряхме да ходим.... иначе имаме сходни интереси, особено за спорта, винаги гледаме двамата... водил ме е да гледам на живо любимите си спортисти за което много му благодаря, изкарваме си супер.... като цяло бих казала, че е по-добър към мен отколкото майка ми.

И не става въпрос за това да ми се кара, а ми за това че ми позволява повече неща, че ме разбира по-добре и не ми се изнервя веднага като направя някой гаф... шамарил ме е като малка, ама...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    С баща ми сме в добри взаимоотношения,но често се караме и дразним,просто защото аз много приличам на него,а той е голям инта...следователно аз съм същия и доста често и двамата си повишаваме тон докато майка ми не ни се скара Винаги ме е било яд че не мога да се разбирам с него перфектно ама за два остри камъка добре се справяме имаме доста общи интереси и докато не почнем да спорим за нещо е добре
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Имаме различни гледни точки за повечето неща и не се разбираме особено.Доста често се караме и спорим.Не му споделям много.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    С баща ми сме в много добри отношения.Мога да си говоря с него,да му поискам съвет и най-вече да разчитам винаги на него.Като цяло родителите ми са супер и си ги обичам

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    ходим на фитнес

Супер фен Аватара на fuckme
    С баща ми сме в супер отношения. Ходим заедно на кино, да пазаруваме, гледаме си вечер филми в нас понякога. Не си споделям много с него, но винаги може да си намерим обща тема за разговор. Понякога си и пътуваме някъде двамата и си изкарваме адското. Понякога имам чувството, че играя ролята на сина, който винаги е искал да има, но и така съм си ок.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Майка ми и баща ми са разделени.
    awerw

Почти не го виждам.

"Humanity is overrated"

Дръж се с детето ти така, че да ти споделя всичко, да не се страхува .. бъди му приятел, покажи му, че може да разчита на теб .. и мойте са разведени от 11 години и винаги ми е било чудно.

В ужасТни Понякога съм си мислела, че баща ми ме мрази, заради това, което ми причиняваше Понякога ми се е искало да не ми е баща, ама какво да сее прави...Видях от него пример как НЕ трябва да се държи родител (и сестра ми и майка ми)...Не всички за израстнали в невероятни семейства...Абе, не ми се разправя, добре че не съм момче, та като порасна да му подражавам...
    Никога не крещи на децата си, не ги карай да се чувстват като нищожества и не им позволявай да растат в нервна и пълна все едно сомраза и напрежение среда...!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Уважавам го. Страхотен човек е , но просто не се е държал с мен така , че да го имам за приятел и да му споделям дори любовните си мъки , а уж единствените хора , на които можеш да споделиш са родителите. За майка ми мога да кажа същото. Правят всичко за мене , виждам го , обаче бих предпочела да са ми като приятели , близки , да им споделям какво ми има и така нататък , но те са си консервативни , по - строги , мисля , че разбирате какво искам да кажа.Не говоря за наказания и подобни , просто гледат по различен начин, не знам , не мога да го обясня.... Не всеки има такива родители, с които да може да споделя. Така , де.. Подразбира се от мнението ми , че най - важното за мен е едно дете да споделя с родителите си. Иначе си ходя с него навсякъде - на риба , даже и да пазаруваме.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си