- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дали има друг филм, като този !?!?!?!
Така първо искам да кажа, че се извинявам за темата, тъй като има доста теми за филми и сигурно ще почнете да ме нападате за това, но тези теми за общо за филми. Моя въпрос е дали някой знае друг филм като ''Три метра над небето'' . Това е най-най-най-прекрасния филм, който някога съм гледала. Докато гледах филма имах чувство, че всичко това се случва на мен и го гледах всеки ден в продължение на седмица без да ми омръзне ! Гледах и втората част, която също беше добра, но не като първата !!! И искам просто да добавя нещо, което е извън темата, че докато гледах тези два испански филма разбрах, че испанците са много разкрепостени хора и не пестят еротичните сцени, които правят филма още по-хубав ;дд
Айде ще ви бъда благодарна ако ми дадете друг такъв филм !
ПС: Гледала съм и италиянската версия, която беше ужасна, заради самите актьори и езика, който звучеше ужасно сравнение с испанския (inlove)
Вярвай в мечтите си !
Не съм го гледал,но много ви се харесва "A walk to remember".Мися че е нещо подобно,но не е с Хепи енд.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Абе всички го хвалят този дилм "Три метра над небето" На мен не ми хареса особено.За романтици може да става.Гледай Тетрадката,която също много я хвалят.Талисманът,който "става".И Ритай като Бекъм,който ми хареса.
^ Благодаря за филмите !!Аз пък се влюбих в три метра над небето не знам какво не ти е харесало, но мен филма ме остави без дъх
Вярвай в мечтите си !
Еми това,че не харесвам romantic жанра и най-често гледам фентъзи ;д Моля![]()
Интересно е направен, наистина. На мен лично ми хареса повече Tengo ganas de ti, по-свежа е мацката, в сравнение с Баби ;d
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
PS: I love you.
Незабравимата.
Не са баш такива като него, но са романтични драми. Особено "незабравимата" изключително много ми допада, самия сюжет и развитието на действието.
Какво сте се зарибили по тези лигави, любовни истории. По добре ги зарежи и гледай нещо от сорта на "Мисията невъзможна" или "Непобедимите".
Три метра над небето всичко го хвалят наистина,гледах го с големи очаквания и..ами останах напълно разочарована.И не знам как може да кажеш,че италианския звучи по-зле от испанскияИталианския е много красив език
.. Whatever , щом си падаш по романтики гледай 10 things I hate about you.
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
LOL , може би.
Иначе и на мен филмът не ми хареса, даже изобщо.