.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ,,

Свободата е относително понятие! Философствай по този въпрос :)

Какво е свободата? Ние свободни хора ли сме? Можем ли да правим каквото си искаме? Само моралните и законовите правила ли ни потискат свободата? До колко свободни са всички хора, принудени да работят за издръжката си, да учат за кариера? Колко свободно пространство и свобода на действие имаме? Свободни ли са изборите, които правим? С възрастта получаваме или губим свобода? Как, защо? И така нататък :)

Супер фен Аватара на slicky
    Ако те хванат канибалите хич не си свободен
    Иначе гледай да напишеш примери от реалния живот и въпросите по-горе са добре насочващи.

Мега фен Аватара на Colouring
    Робството не е само физичестко,но и духовно.Най-често роби са тези,които са използвани като марионетки от други хора,които са взели техните права и свободата им като цяло.

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Благодаря много. А може ли да ми дадете някакъв пример за това, кога човек ес отказва от свободата си?
    *когато "правиш като другите", губиш идентичност, губиш свободата
    *когато се криеш зад силните
    *когато се отказваш от мнението си при някакво гласуване
    *когато проявяваш малодушие пред изпитанията
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Благодаря ви, може да заключвате темата вече.

Гледам никой не е писал за това. Може да философстваш и по въпроса за свободата във една връзка, изгубваме ли свободата си в нея, ставаме ли роб на любимия си съобразявайки се дадени неща и т.н.

Иначе мисля,че това е най-инт и най-много можеш да пишеш по това--*когато "правиш като другите", губиш идентичност, губиш свободата-- като дадеш примери със съвремието и как тийновете за да не са отхвърляни гледат да са като най-яката-кифла-в-класа ии сещаш се оттам :Д Тея неща вероятно ги виждаш всеки ден и вероятно ще можеш да изложиш повече примери ...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Като се ожени .
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си