- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на какво се дължи..?
Здравейте,проблемът ми е следният: имам всички симптоми,че ще ми дойде,но ми закъснява вече със 1 седмица.Да уточня,че от година и половина водя редовен полов живот (пазиме се) но от около 20 дни не съм правила нищо,понеже приятелят ми замина,и си мисля да не би да имам някаква промяна в хормоните и за това да ми закъснява,или от климата (ту топло,ту студено време...ужас) ... вие как мислите![]()
Мисля, че се филмираш излишно.
Лекар. Така мислим ние...
Най-интерсното е ние от къде да знаем.![]()
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
awerw♥
ей такива отговори най-мразя,питам като човек КАКВО МИСЛИТЕ , а не знаете ли точно кво ми е... благодаря иначе за останалите отговориПървоначално написано от Vladel
![]()
Опцията бременност си я изключила ,нали?!
Щом имаш симптоми значи най-вероятно скоро ще ти дойде. Времето се мени, ту топло, ту студено,случват се тези неща.Ако продължава още да не идва те съветвам да идеш на гинеколог![]()
maDamn
Добре де толкова ли е трудно да ходите на лекар бе хора?! Ми ако имаш киста? Ако имаш хормонален дисбаланс? Ако не е просто от времето?!
Вместо да си губиш времето по разни форуми, звънни на гинеколожката. Няма да те изяде, сигурна съм!
Както казах и в една друга тема, от времето е спокоВече сума си познати и приятелки се изредиха да ми се оплакват, че им било закъснявало, така че споко обща болест тоя месец
![]()
Тва вече имам желание да си го татуирам, честно.Първоначално написано от imamkrasivouho
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да, между другото. Не се тревожи. Ако продължава вече, отиди на лекър.Първоначално написано от DragonLady
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Първоначално написано от bebety2
Мисля,че ще родиш тризнаци.
Ми не знам, щом толкова се притесняваш си е*и майката на половата система с два-три ескапела, поне после да не се чудиш откъде са ти проблемите.![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Това пък беше супер безсмислено мнение. Момичето не се притеснява, че е бременно....Първоначално написано от DogShit
![]()
В последните два месеца е масово явление това закъсняване на цикъла, даже и при мен го имаше. От постоянните промени на времето е. Но ако след седмица още няма цикъл, съветвам те искрено да отидеш на гинеколог, защото може да имаш някакъв проблем.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Съгласна. Мен 3 месеца не щеше да ми се появи, а нямам никакви здравословни проблеми. Ходих и на гинеколог и той също не даде някаква сериозна причина. За 1 седмица си е филм точно по това време.Първоначално написано от Shturrrche88
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от DragonLady
Същата работа и при мен. На мен ми закъсня някъде 5 дена без причина, даже и симптомите не ми се появяваха, а да не ти казвам колко приятелки и на мен ми се оплакваха... явно е някво масово явление...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Трябва да се направи ВАЖНА ТЕМА, кога може да се забременее и кога не, при какви обстоятелства. Кога е опасно и кога не е. Какви са истинските симптоми, а не измислените. Как се изчислява овулация, кога се правят тестове. Всеки се шашка от нещо и пуска тема, това трябва да се прави на едно място.
По темата- нали се пазите? Не се притеснявай, климата в момента влияе много.
Успокой се.
И аз бях така до преди седмица.
Всички симптоми-а иначе НИЩО![]()
Направих си тест за всеки случай, видях, че е отрицателен ии се успокоих.
Казах си, че няма от какво да се притеснявам и вчера ми дойде. ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ;д
Тааа, исках да кажа, че може да ти закъснява по много причини-климат,притеснение,хапчета някaкви,напрежение...![]()
дойде ми тази сутринможете да заключите темата
Благодаря на всички,които ми писаха![]()
Заради това, че не си правила секс е. Тялото му е свикнало и преживява лек шок. Ще мине.Първоначално написано от bebety2
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
споко всичко ще е наред,нормално е понякога да има такива моменти ..Първоначално написано от SisiStrange
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()