- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделете момчетааа
И така ам търсих за такава тема, но не можах да открия и реших да направя.
М интересува ме момчета как харесвате повече момичетата по-небрежно пр. на опашка или харесвате повече такива, които повече време стоят пред огледалото и постоянно са с пресата или с машата в ръка и също така по отношение на дрехите![]()
Всеки е с различни вкусове.
Много добре нагласени. Важно е прическата да е модерна и да й отива.Изрусени много ме кефят, да не говорим за натурални блондинки
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Опашка рулз.
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
ахаПървоначално написано от fenasf
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/p.../477/5tBfY.jpg
moderated by: LadyDi - тц, тц, мацко, без такива картинки![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Предпочитам по небрежно ежедневни. Кифлите ще ги зяпам по парковете и в мола. В нас не ми трябва такова чудо.
Ако делнете снимката от предния пост ще сте екстра![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Снимката разбива!![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
аз си падам по по- небрежното. Да кажем много обичам като видя приятелката ми на опашка с дънк и потник или тениска.. много ме възбужда.![]()
![]()
Нормална ,права ,пусната коса. Без разни топираници ,фиби ,вафлички ,кифлички ,фиби ,диадеми ,опашки и каквото още се сетиш.
Просто чиста права коса![]()
Косата рядко е критерий, но във всеки случай съм по-склонен да обърна подходящото внимание на нормалната коса, без онези префърцунени и сложни нещица (букли или както там им викат).
Respect my authoritah
Май само аз не схващам картинката от по-по-горния пост![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
само да е не е мръсна иначе до 178см и до 49кг
Първоначално написано от svodnika
и пак много скромно![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()