.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен

странни пъпки по кожата на бедрата и дупето

Здравейте с поредният проблем на чувствителната ми кожа

Преди 2-3 седмици на дупето (не на лигавицата, а на самата кожа) ми се появиха 2 пъпки- не са гнойни, сърбяха ме в началото и ме боляха..помислих, че е от превръзки понеже бях в цикъл. Но от тогава постоянно се появяват нови, нагоре към кръста и по гънките на бедрата и дупето- в момента имам към 10, в началото са червени и сърбят, а след това са лилаво-кафеви и не сърбят. Не мога да го свържа с нищо- смених праха и омекотителят за пране, преместих си бельото в друг шкаф, всеки ден след баня ги почиствам със спирт и ги мажа с крем, но си стоят, даже днес ми се е появила още една.. много са досадни, не се махат от нищо.
    Някой имал ли е подобни пъпки, и имате ли представа от какво се получават? На лекар ще мога да отида чак след месец и половина, понеже съм в чужбина, затова се обръщам към вас.

P.S. мама каза, че й приличат на ухапване от комар или нещо подобно, но защо точно на дупето

Леле много страшно! Намажи ги с някакъв омекотителен крем (бочко, невен) и забележи може да изчезнат.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Миличка, единственото нещо което ми идва на ум в момента, и което отговаря на описаното от теб е ухапването от дървеница, тъй като комар или бълха трудно биха достигнали до дупето ти, защото им пречат дрехите ти.Също така ухапаното от комар или бълха не е болезнено при допир, докато това на дървеницата може да бъде.Но пък от друга страна дървениците вече не срещат толкова често.Можеш ли горе-долу да ме насочиш за формата и големината на пъпките, има ли зачервяване извън ареола на пъпката или лек обрив?Не знам, дано пишат и други с по-добри мнения.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Red_Hair
    Миличка, единственото нещо което ми идва на ум в момента, и което отговаря на описаното от теб е ухапването от дървеница, тъй като комар или бълха трудно биха достигнали до дупето ти, защото им пречат дрехите ти.Също така ухапаното от комар или бълха не е болезнено при допир, докато това на дървеницата може да бъде.Но пък от друга страна дървениците вече не срещат толкова често.Можеш ли горе-долу да ме насочиш за формата и големината на пъпките, има ли зачервяване извън ареола на пъпката или лек обрив?Не знам, дано пишат и други с по-добри мнения.
    Ох, ужас.. от бълха не е, защото знам какво представлява и не е същото. Тъкмо прочетох какво представлява ухапването от дървеница и много прилича на моето- а и пише, че повече хапят през нощта, а аз винаги намирам нови пъпки сутрин. Обаче пък, понеже съм в Англия и мама от много време е тук и казва, че никога не е виждала или чувала да има дървеници.. дано не е, че е ужасно само да си помисля, че нещо такова ме е ухапало
    А иначе пъпките, първите няколко дни са ярко червени, доста надути, но не са много големи- колкото леща например. Постепенно диаметърът се увеличава и стават тъмно червени, а по края е синьо-лилаво и вече не са надути, не болят и не сърбят. Появяват се една по една.
    Благодаря много за отговорите..

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    (на)Дървеници са със фетиш към дупета.
    Моят съвет е да изгориш леглото си или да го удавиш в инсектицид.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Голям фен
    Аз обърнах цялата си стая, но няма и следа от дървеници. А и си мисля, че щеше да ги има в цялата къща, не само в моето легло Но сега няколко вечери ще спя в друга стая, да видим какво ще стане.. че ми писна от тия пъпки..
    сега добре, че няма кой да ги види там, но след месец и малко като се прибера как ще правя секс с приятелят ми с тия гадни пъпки силно се надявам да ми минат до тогава

Мен пък ми прилича на подкожни косми ако ги махаш с нещо.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    Мен пък ми прилича на подкожни косми ако ги махаш с нещо.
    Ами точно където са най-много не си махам космите, просто защото там (на кръста и отстрани) няма косми- по-скоро мъх, а по бедрата ги махам с дамска ел. самобръсначка и друг път не са ми ставали подкожни от нея.
    Днес няма нови, дано да спрат да се появяват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си