.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Ами ако родителите ми разберат??? ПОМОЩ ;((((( :х

Здравейте, пише момиче на 16 години. Запознах се с едно момче, постепенно започнахме да си пишем и след време излязохме, но не в нашия град , а в съседния , тъй като живеем в малък град и слуховете се носят много бързо. Той е на 20 години, изключително чаровен и харесван. С него ми е наистина много приятно - разговорите, целувките, разбира ме и всичко е перфектно с изключение на едно нещо - той е ПОМАК....... Това го разбрах в последствие. По абсолютно нищо не може да се разбере , че е помак. Изключително умно и интелигентно момче, което е способно да говори на всякакви теми. Сподели ми , че си търси сериозна приятелка, която може да го разбира и обича, и че му е писнало от краткотрайни връзки със секс без чувства.. а аз му вярвам , защото наистина си личи , че много ме харесва и иска да е с мен. Та проблема е там , че ако родителите ми разберат , че излизам с него , ще стане много, много лошо!! Баща ми е националист и не обича турци, цигани , помаци и т.н . Майка ми не знам как ще реагира, но почти съм сигурна , че ще иска да спра всякакви комуникации с него. Всеки ден излизаме тайно , лъжа родителите ми , че съм с приятелки , а всъщност съм с него.. Не искам да ги лъжа, но знам какви ще са последствията. Както казах, живеем в малък град и всичко се знае, няма да мога да крия цял живот и съм наясно с това, но ако им кажа , всичко ще приключи. Колкото повече излизам с него, толкова повече започвам да се привързвам към него.. Какво да правя, моля ви дайте ми някакъв съвет- да кажа ли на наще - с риск да ми забранят да го виждам , или да продължим да се виждаме - пак с риска да разберат , но не от мен ? ;х Моля ви , посъветвайте ме нещо , много ми е трудно ! БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!!! ((
    it's not too late.. it's NEVER too late!!

Не трябва да се интересуваш от хорското мнение,а трябва да те интересува мнението на любимия човек.Щом обичaш това мoмче бори се за вашата любов и не позволявай на родителите ти да те спират.Кажи на родителите си,че много го обичаш и искаш да бъдеш с него.Покани го в вас на гости хем да се запознае с твоите родители за да видят какъв човек е и така. :P

Супер фен Аватара на lubovvv
    Съгласна с по горния пост. Родителите ти трябва да разберат, че ти сама избираш с кого и каква да бъдеш. А в случая не виждам нищо лошо във връзката ти с това момче
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако ти сама им кажеш за него, това ще смекчи до голяма степен обстоятелствата. Но ако научат от друго място, просто не те виждам след това.
    Идеята в първия коментар е много добра. Ако родителите ти изразят някакво недоволство, кажи им, че първо искаш да ги запознаеш с него и след това да изкажат мнението си.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Голяма работа като е ПОМАК...както казаха по-горе-Не трябва да се интересуваш от хорското мнение.
    awerw

A как ще разберат, че е такъв, ако не им кажеш

Моят съвет е да не се съобразяваш с родителите си, това ще е жестока грешка.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Ако ти сама им кажеш за него, това ще смекчи до голяма степен обстоятелствата. Но ако научат от друго място, просто не те виждам след това.
    Идеята в първия коментар е много добра. Ако родителите ти изразят някакво недоволство, кажи им, че първо искаш да ги запознаеш с него и след това да изкажат мнението си.
    И аз съм съгласна с това.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на N1ksun
    Хорското мислене викат ... не става дума за кой да било , а за родителите и . Докато не почне сама да се издържа, своеволия трудно би си позволила , уважи родителите си и не ги мрази дори и да ти забранят .
    Момчета като него и по-добри ще се намерят със сигурност .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    Съгласна с по горния пост. Родителите ти трябва да разберат, че ти сама избираш с кого и каква да бъдеш. А в случая не виждам нищо лошо във връзката ти с това момче
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Добре, защо въобще трябва да знаят родителите такива подробности?

Повече от фен
    Няма да се изказвам,но ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Един въпрос! Ти за себе си ли живееш или за хорското мнение?

Ако не живеех в толкова малък град , мисля , че щеше да е друго. Но така всички като познават семейството ми е много трудно .. Всички говорят , а не гледат себе си! До някаква степен ме интересува мнението им , защото не искам да злепоставям родителите си.. (

Нали не си личи, че е помак? Няма нужда никой да разбира.

Едно е лъжа, а съвсем друго - прикриване на истината.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Запознай ги с него, срещай ги и ги събирай по-често дори, докато не го харесат и одобрят. Но не им казвай, че е помак. Така ще могат да го приемат без предразсъдъци, а след време дори и да се разбере, че е такъв...ако вече са го харесали като човек, не вярвам да го направят на чак такъв проблем.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Запознай ги с него, срещай ги и ги събирай по-често дори, докато не го харесат и одобрят. Но не им казвай, че е помак. Така ще могат да го приемат без предразсъдъци, а след време дори и да се разбере, че е такъв...ако вече са го харесали като човек, не вярвам да го направят на чак такъв проблем.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Да не би родителите ти да знаят, че точно това момче е помак, че криеш за излизанията ви? Те едва ли ще тръгнат да разпитват кой е, какъв е , ако те питат излизаш с (Пешо,Сашо...) и толкова,излизате и голяма работа вече, хората като говорят, какво на вашите ли ще тръгнат да казват?

Проблема е тук, че си на 16 и ако родителите ти кажат да не го виждаш няма как да продължите.. или трябва да живеете в лъжа или да не го виждаш. Обстоятелствата щяха да са съвсем други ако беше пълнолетна и независима от родителите си.

знаеш ли какво е да си помак щото аз съм такъв... не съм турчин тва са българи.. където са ги потурчили преди години и за тва им викат така аз лично намирам помаците за по добри хора от българите.... сички българки само си играят с чуствата ми ;д ... изневеряват общо зето ништо интересно не съм имал с някоя българка
    Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......

Прочетох историята ти и се сетих за почти същата случка в моя живот. И аз бях на 16 и излизах с помак... всъщност не излизах с него, а бяхме нещо от рода на "приятелчета за секс". Нашите ако бяха разбрали, че е от такъв произход нз какво щяха да направят, но те така и не разбраха... знаеха, че излизам там с някакъв, толкоз. Ти защо ще им обясняваш какъв е по произход и тн?! Кажи им "виждам се с еди- си- кой и толкоз. К'во ще им обясняваш?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от HellNanio
    знаеш ли какво е да си помак щото аз съм такъв... не съм турчин тва са българи.. където са ги потурчили преди години и за тва им викат така аз лично намирам помаците за по добри хора от българите.... сички българки само си играят с чуствата ми ;д ... изневеряват общо зето ништо интересно не съм имал с някоя българка

Разбира се , че знам, просто българите са свикнали да преценяват , преди да помислят що за човек може да бъде , особено родителите ми.. те ще са категорични...

anonymous708973
    Guest
    Значи, проблемът не е, че излизаш с някого или че този някого е по-голям с 4 години, така ли? Щом е така, излизайте си, не им казвай нищо за произхода, но нека да знаят, че се виждаш с някого. След известно време ги запознай. След още известно време спомени небрежно какъв е. Баща ти трябва да е голям кон с капаци, за да страни от човек, който е харесал само защото е някакъв си там.

Не трябва да слушаш другите какво говорят.То рано или късно ваще ще разберат за връзката ви,ако има такава.По-добре и кажи те немой ти кажат с кой да бъдеш,тва си е тфо0я живот ти избираш с кой да бъдеш не те.Ако искаш и кажи,но аз не виждам смисъл да се криете и да лъжете

Успех!
    Smoke Weed Every Day !

Ролята на родителите е да обгрижват децата си и да им помагат! Какво значение има какво мислят те по даден проблем, СЕРИОЗНО?! Децата не могат да бъдат копия или да бъдат изляти в такъв калъп, какъвто родителите решат. Този проблем го има при сигурно 90% от родителите и това е грешка, която води до последствия. Най-малкото е, че, както видяхме, не можеш да вземаш сама решения и не си самостоятелна. С най-добри чувства ти казвам да правиш това, което ТИ искаш, без да се страхуваш, че ще бъдеш оценена ти или родителите ти по някакъв начин. Какво значение има мнението на другите?

Само аз ли не знам к'во е 'помак'?
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си