.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от DogShit
    Само аз ли не знам к'во е 'помак'?
    фиу, не съм била само аз
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от DogShit
    Само аз ли не знам к'во е 'помак'?
    фиу, не съм била само аз
    Българи, които изповядват мюсюлманска религия.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ManonDilova
    Ролята на родителите е да обгрижват децата си и да им помагат! Какво значение има какво мислят те по даден проблем, СЕРИОЗНО?!
    Значи мама и тати са за да ви хранят и гледкат, ама иначе сте мноооооого самостоятелни, че да вземате сами важни решения. Започнете сами да се издържате и чак тогава може да кажете, че не ви засяга какво мислят родителите ви. Докато ви плащат всичко, не само имат правото да казват какво мислят, ами и да "забраняват" щом се наложи.

Авторке, а родителите ти знаят ли изобщо нещо за него (от други източници)?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Ролята на родителите е да обгрижват децата си и да им помагат! Какво значение има какво мислят те по даден проблем, СЕРИОЗНО?!
    Значи мама и тати са за да ви хранят и гледкат, ама иначе сте мноооооого самостоятелни, че да вземате сами важни решения. Започнете сами да се издържате и чак тогава може да кажете, че не ви засяга какво мислят родителите ви. Докато ви плащат всичко, не само имат правото да казват какво мислят, ами и да "забраняват" щом се наложи.
    Значи да разбираме, че е нещо лошо да можеш да вземаш решения сам?
    Това отношение е робско-мислещо, типично за хора, които показват слаб дух, придобит именно в средата на семейството с проблеми от подобно естество, като на авторката - доминантен холеричен тип родител.

По твоята логика излиза, че родителят трябва да "властва" над детето си до към 19-22/3 годишнината му, да му казва какво да яде, кога да спи, с кого да излиза, какво да прави, какво да учи, къде и какво да работи и т.н. Please.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Значи да разбираме, че е нещо лошо да можеш да вземаш решения сам?
    Това отношение е робско-мислещо, типично за хора, които показват слаб дух, придобит именно в средата на семейството с проблеми от подобно естество, като на авторката - доминантен холеричен тип родител.

По твоята логика излиза, че родителят трябва да "властва" над детето си до към 19-22/3 годишнината му, да му казва какво да яде, кога да спи, с кого да излиза, какво да прави, какво да учи, къде и какво да работи и т.н. Please.
    Доста грешно ми интерпретираш думите. Не съм казала, че да вземаш решения сам е нещо лошо, напротив. За мен едно от най-важните неща, на които родителите трябва да научат децата си е да бъдат самостоятелни и да могат сами да решават. И съм твърдо против "властващите" родители, защото в един момент детето става неспособно да се грижи за себе си.
    Не знам на колко години си, но масово на 15-17 борбата за "самостоятелност" е най-голяма. И аз на тези години си мислех кооолко съм независима. Да, ама не. Независим и свободен сам да решаваш за себе си ставаш, когато започнеш сам да си вадиш хляба. Дотогава родителите ти имат право да се бъркат и да изказват мнение. Да не говорим, че преди пълнолетие и според закона имат думата вместо теб.

[quote="Violenza"]

Авторке, а родителите ти знаят ли изобщо нещо за него (от други източници)?
    Нищичко не знаят, преди време ме видяха , че слизам от колата му, но навън беше тъмно и ги излъгах , че е приятел на моя приятелка, иначе май щеше да има проблем, защото изречението което отправиха към мен преди да им кажа, беше следното : '' Не си ли много малка още , да се возиш няляво-надясно в колите на пишлеметата?? '' и ме гледаха отвратително , все едно кой знае какво е станало и това още повече ме накара нищо да не им кажа и да ги излъжа.........
    it's not too late.. it's NEVER too late!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от MayFlower
    Нищичко не знаят, преди време ме видяха , че слизам от колата му, но навън беше тъмно и ги излъгах , че е приятел на моя приятелка, иначе май щеше да има проблем, защото изречението което отправиха към мен преди да им кажа, беше следното : '' Не си ли много малка още , да се возиш няляво-надясно в колите на пишлеметата?? '' и ме гледаха отвратително , все едно кой знае какво е станало и това още повече ме накара нищо да не им кажа и да ги излъжа.........
    След като не го познават и няма откъде да разберат какъв е, то можеш да започнеш да им намекваш, че се срещаш с някого. След време да ги запознаеш и ако го харесат, няма накъде да бягат.

[quote="Violenza"]
    Цитирай Първоначално написано от MayFlower
    След като не го познават и няма откъде да разберат какъв е, то можеш да започнеш да им намекваш, че се срещаш с някого. След време да ги запознаеш и ако го харесат, няма накъде да бягат.

Оо, не. Ако кажа на майка ми, че се срещам с някого, няма как да не и кажа и кой е (без да споменавам, че не е българин разбира се ),но точно след 20минути ще знае какъв е по произход, всички познават родителите ми , а и града е малък
    it's not too late.. it's NEVER too late!!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Големи филмари има тука.Някой беше споменал,че нямало значение какво мислят другите..ха еми точно тяхното мнение има най-голямо значение.Айде да ти се ядосат и да те изгонят от вас заради това и после ще те питам кво ще правиш.Колкото до тва да не им казвала пак не съм съгласна.Полза от лъжите няма,защото рано или късно се разкриват.

Цитирай Първоначално написано от againstyou

Големи филмари има тука.Някой беше споменал,че нямало значение какво мислят другите..ха еми точно тяхното мнение има най-голямо значение.Айде да ти се ядосат и да те изгонят от вас заради това и после ще те питам кво ще правиш.Колкото до тва да не им казвала пак не съм съгласна.Полза от лъжите няма,защото рано или късно се разкриват.
    Ти, когато правиш нещо го правиш, заради одобрението на другите ли...

MayFlower, мисля, че родителите ти са твърде взискателни - честно казано и моите бяха такива до някаква степен и разбирам страха ти - основан е. Но човек живее, за да е щастлив, за удоволствията, за опита, натрупан от преживяванията. Както виждаш от темата, никои не може да ти каже как е правилно да постъпиш, защото колкото хора има, толкова и мнения. Седни и си помисли дали вашата връзка има бъдеще (не само заради това, че родителите ти евентуално ще ти забранят, а като цяло - ще се чувстваш ли кофти сред обществото, ти самата ще бъдеш ли щастлива, ще те гонят ли терзания). Явно няма смисъл да ти казвам да си отстояваш мнението, защото родителите ти те мислят за дете още. До колкото разбирам не те е страх да им кажеш само, че е помак, но и че излизаш с някого. Опитвай се да извърташ ситуациите в своя полза - гледай хем да правиш това, което искаш, хем да не даваш основание за притеснение на вашите.

Тук маи конкретно става въпрос за мнението на мама и тати, а не за хорското мнение, а мама и тати трябва да се слушат кога повече кога по-малко. На инат недеи да им правиш, това със сигурност не би помогнало. Колкото до това дали да им кажеш, ем виждам маи си си направила бегла сметка каква може да е реакцията им при положение, че си имаш приятел, от там вече имайки на предвид тяхните виждания за различните етноси си дала и предполагаемата реакци при положение, че приятеляти е помак. Като цяло ситуацията е кофти, най-добре е да започнеш от далече кажи и им харесваме се с едно момче мислим да излезнем, ако стане нещо по сериозно бих желала да се запознаете. Храни ги преди да са огладнели. За тва, че е помак ако има как да го скриете маи ще е наи добре ако не го израси накрая, след като вече са го оценили по достойнство, а не по етнос.

П.П. Аз лично съм националист и лично според мен българите са БИЛИ една велика нация, обаче си казвам и цигани и помаци по-честни от българи познавам, и накрая тва, че е помак не го прави по-малко добър като човек. Колкото до мизерията в държавата ем тя главно си е причинена от българи избрани от нас обществото, аиде да не тровя на момичето темата.

Успех.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Пфф престанете с тея дебилни клиширани изтъркани постове за чуждите мнения Тя е на 16 и чуждите мнения са на родителите й, нормално е да се чувства зависима, защото още живее с тях и я издържат. Че мисленето им е ограничено и затворено, такова е, но не можеш да промениш хора на 40 години. Успокой се и недей да криеш повече, защото не можеш да си нащрек вечно и когато разберат ще стане по-лошо. Не ги убеждавай, че не трябва да се отнасята така с различните етноси, а просто докажи, че с него си защитена и се чувстваш добре. Ако държат на теб, това би трябвало да им е достатъчно.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Супер фен
    Моят бивш беше помак и какво от това..никога не е пречело...
    Защо толкова се притесняваш.... Да, притесняваш се от мнението на родителите ти, но все пак ти решаваш с кой да излизаш и т.н..

До колкото помня (преди няколко дни я четох темата) момчето е помак..и така какъв е проблемът не разбрах!? И в тази тема повтарям за сетен път зависи от човека не от това каква вярва изповядва, какъв е по националност или пък финансово как е.
    Аз имам няколко приятелки помакини и ..какво?Има ли разлика (аз съм рускиня)? Примерно даже не е негър, ако това те стъписва... ама пак казвам,че това не е значение.
    Сядаш най-спокойно и обясняваш ситуацията на родителите си,по-добре те да го разберат от теб, от колкото от други, ако това те плаши.Но момчето не е виновно, че е такова, пък и едва ли ..като не е изцяло българин е нещо по-различно от теб или който и да е...даже може да е по-добър...

Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    tl;dr ... Примерно даже не е негър, ако това те стъписва... ама пак казвам,че това не е значение.
    БУАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХ
    Това е пост, в който се казва, че няма значение хората какви са, а се споменава и също, че негрите са гадни ХОХОАХАХАХАХАХАХАХ

Ей, успявате да ми направите деня по-забавен, ей !

По темата :
    Мислиш ли, че имате бъдеще ? Ми я си представи, че се зажените ? Ти ще станеш ли мюсюлманка, за да се омъжиш за него ? Ако стане така - нямам думи. Ако пък мислиш, че едва ли ще стигнете до сватба и съвместен живот - можеш да преживееш и без него. Точка.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не съм чела другите мнения /съжалявам ако се повтарям, но бързам/

Според мен щом се привързваш към него по-добре кажи на родителите си, за да го разберат от ТЕБ, а не от някой друг. Така ще е по-добре .. пък каквото става. Те трябва да те разберат. Какво от това като е помак.. голяма работа нали и той е човек!! Обясни на вашите, че не е лош човек и, че няма лоши намерения към теб и очаквай разбиране.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    tl;dr ... Примерно даже не е негър, ако това те стъписва... ама пак казвам,че това не е значение.
    БУАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХ
    Това е пост, в който се казва, че няма значение хората какви са, а се споменава и също, че негрите са гадни ХОХОАХАХАХАХАХАХАХ

Ей, успявате да ми направите деня по-забавен, ей !

По темата :
    Мислиш ли, че имате бъдеще ? Ми я си представи, че се зажените ? Ти ще станеш ли мюсюлманка, за да се омъжиш за него ? Ако стане така - нямам думи. Ако пък мислиш, че едва ли ще стигнете до сватба и съвместен живот - можеш да преживееш и без него. Точка.
    това за негрите го дадох като отдалечен пример...смей се ти ...
    и между другото защо нещо не разбирам,ами няколко от приятелките ми са помакини, но не са мюсюлманки.аз ли нещо изпускам?

и между другото защо нещо не разбирам,ами няколко от приятелките ми са помакини, но не са мюсюлманки.аз ли нещо изпускам?
    Нещо се бъркаш. "Помаците" са точно хора от български произход, но с мюсюлмански вероизповедания...

Нещо се бъркаш. "Помаците" са точно хора от български произход, но с мюсюлмански вероизповедания...
    едва ли се бъркам,познавам я от доста време и определено не съм аз виновната.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    ^ А какво я прави помакиня тогава според теб ?

едва ли се бъркам,познавам я от доста време и определено не съм аз виновната.
    Офффф, напиши го в google като не ми вярваш -_-
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B0%D1%86%D0%B8

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си