- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хубавата музика си е хубава
Подушва се от началото![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
Всъщност това не е чалга.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абе щом е турско, няма мн разлика![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Има голяма! Защото е смислена и е автентична, а не нашата просташка смесица, безсмислена. Само тресене на задници.Поне като хората да го правеха, но не.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Има нещо такова![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uGlk6...eature=related
sapphire5![]()
дай на 1:52 "ади бакалъм"![]()
![]()
sapphire5![]()
![]()
имаш уникален подпис! ;дПървоначално написано от Nithael
наказателна акция от Деян в типичен српски стил ;д