- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с интернета на телефона (nokia c6)
Здравейте,имам nokia c6 ии имам проблем с интернета.В скайп мога да влизам,приложенията на facebook,youtube и другите също.Но като цъкна самия интернет>маркери> който и да е сайт и се затваря и ме връща обратно в менюто или началния екран.Някакви идеи как да го оправя?
Приятелят ми има нокиа 5530 и се получаваше по същия начин. Накрая му хванахме цаката - в момента в който изпише свободните мрежи, се запаметява точката за достъп и повече не те изхвърля![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Това е защото най-вероятно нямаш GPRS/WIFI настройките и затова няма нет. Обади се на оператора и ги изврънкай за настройки.
Първоначално написано от InnoraX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кви WIFI настройки бе човек, не се излагай! Още повече че да се искат от оператора![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Аз попринцип рядко ползвам wifi,защото си имам неограничен към абонаментния план..Първоначално написано от naksdy
![]()
InnoraX настройките няма как да са се изпарили..Забравих май да спомена,че до преди миналата седмица си имах нет и всичко си беше окей.Сега ще пробвам да направя това,което naksdy каза.
По-добре повикай човека, който ти е настроил рутера, мисля, че той може да оправи този проблем, защото аз също съм с Nokia C6 и не можех да влизам никъде. Той направи нещо ( не знам какво ) и вече всичко е наред.![]()
Ахам ... съжалвам, не съм разбралаПървоначално написано от Co0kieGirl
Радвам се, че си се оправила
![]()
да имаш Symbian телефон и да не му сложиш Opera Mini е престъпление![]()
Да и аз много го харесвам браузъра,даже на компа съм с него!!! :PПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
яко shit
здравеите и аз имам сьщиа проблем .В скайп мога да влизам,приложенията на facebook,youtube и другите също.Но като цъкна самия интернет>маркери> който и да е сайт и се затваря и ме връща обратно в менюто или началния екран.Nokia e71 , помощ![]()
и аз вече имам тоя проблем на N95 8GB... явно е масов бъг на симбиан. Просто слагаш друг браузър и си ти! Препоръчвам Opera Mini![]()
благодаря ти за отг но пак не става изхфарля ме![]()
операта те изхвърля ? невъзможно![]()
Ми деца затваряйте си приложенията ако нямате достатъчно рам ще ви изхвърля.
мда... 89MB RAM свободни и пак изхвърля... ама аз и без тва не ползвам вградения щото е мега боклук![]()
да от операта ме изхварля затворени са приложениата маи ше тряя да варна фабрицните друг начин не виждам и то дали пак ше стане ... :@
преинстални или му ъпдейтни симбианаявно ти е бая омазан
само ше ми кажешли как да го упдеитна![]()
най-новия PC Suite на Nokia има Update Serviceчрез него става...