- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата
Харесва ми да е с оформено тяло, дори да няма чак такава мускулна маса и да не е толкова релефен. Важното е все пак да има мускули, но не ме кефят разни маниаци на тази тема.
Тва сегаа име, адрес и телефон ли да казвам?Първоначално написано от i4o96
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Всичко е от значение, зависи от момчето. Но ако има някое яко телце не бих се оплакала![]()
еми как иначе едва ли щеха да и харесват баскетболистиПървоначално написано от loveca777
![]()
оооо да и аз съм на тва мнение... много харесвам едри мъже и огромниПървоначално написано от miminko
![]()
Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее
Мене пък ми харесват ! :Д
Първоначално написано от thegreenzombie
![]()
![]()
На майка ти.... мускОла ме подлудява!!! Баси тъпите теми![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
а да....вас ва кефят футболистчетата,дет в бг не стават за нищоПървоначално написано от thegreenzombie
![]()
![]()
тъпи курв*(с извинение)
Искам секс до скъсссссване XD
Колко жалко, те жените не знаят колко труд е вложен в тия така наречeни "плочки" и "мускули". И говора за истинските спортисти, наруралните те ще ме разберат![]()
Да много ясно![]()
Там е работата ,че тези плочки не се правят трудно, а дори има някой момчета ,които нищо не тренират и пак си ги имат ...Първоначално написано от MarsBoy
Докато тези ,които тренират истински - правят си програми, хранителни режими и тнт ,но нямат плочки ,а маса - не са много заглеждани от повечето момичета![]()
без обиди!Първоначално написано от sexobeaat
Тя има предвид тези псевдо-фитнес маниаци , които са много самовлюбени и тъпчат стероиди... и нямат мозък ....
АБе чсетно казано,кефя се тези със стегнати тела,а не някви шишкалациНо не съм фенка на културистите.Това вече е извън всякакви граници.Смешно е.Така че,аз харесвам момчета със стегнати тела,не е от значение дали имат релефи.Но пък не знам и на тези които можеш да набереш номера,както се казва също са секси.
Eми да![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
винаги съм си мислела, че харесвам здрави момчета. обаче като се върна назад, все съм се влюбвала в стегнати, с нормална физика, спортисти, ама не културисти...
пък с машините е било все някви номерца от моя страна да им се присмея. пхаха.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Че ти на това МЪЖ ли му викаш???Първоначално написано от dream1707
Първоначално написано от pasho_pz
![]()
![]()
![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
" Айде, че спасителят идва да ме пребие "Първоначално написано от loveca777
;д;д
ПТ
Нямам чак такива предпочитания....![]()
awerw♥
Пфхах викате че ви харесват "оформени ама да не са релефни"
То тва оформеното плочките,резнатите гърди,раменете...е релеф
А тва че някой мацки викат че не ги кефело мъжа да е як и релефен и тн. въобще не ми го пробутвайтезащото за 50% от мацките тва е най-важно а другите 50% викате че не е яко, но всъщност ви харесва много. Казвам го защото моята приятелка е от вторите 50% ама когато съм с някоя прилепнала фанелка или без горнище започва да се облизва
![]()
Първоначално написано от Violenza
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
има такава тема .
Hostis Honori Invidia