- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това харесване ли е , какво е ?? ;хх
Има едно момче в класа ми , което мисля ,че не знае как да си изразява чувствата . Държи се като някакво бебе . Мисля , че ме харесва , въпреки , че понякога мисля чего прави само защото знае , че ме дразни . Та нека ви дам пример какво прави : В междучасията ме прегръща или ме разнася кат някой чувал с картофи или ме опитва . В час по физическо не ми беше добре и затова бях седнала и гледах другите как играят и той дойде до мен и почна да ме разпитва на следните въпроси : " На теб майка ти ли , ти показа как да си слагаш превръзки "и всякви такива въпроси . Или пък в час по химия понеже сме по номера той сяда с мен и ми казва " Обичам те , абе ся туйй за кво го казах " и после ме опипва и т.н . Голям досадник е .. не мога да го понасям вече .... говорила съм и с психолага в училище и няма резултат .
Каже те ми какво да правя ?? ( на 16 съм , както и той .. но защо се държи като в яслата ?? )
И ти не си далеч от него.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от kyon
Просто е тъп. Кажи му нещо, ама така че всички да те чуят...
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Ти нормална ли си че да му даваш да те опипва ????![]()
![]()
![]()
ESL !!!
кажи му в очите, че не искаш да имаш нищо общо с него, ако не те послуша винаги има и по-ефективни методи!![]()
![]()
не му давам , просто казвам !!Първоначално написано от abvd
И двамата сте уникум тъпанари!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
96 не си ли на 15![]()
като изключим тази мъъъъъничка подробност, даваш му да те опипва, да ти говори к'во ли не, епа замисляла ли си се да му се изрепчиш и удариш ръката? не е никак трудно да ти кажа ли, викаме му самоуважение.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Кажи му ясно ,точно и категорично,че не искаш да те приближава!
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
96 съм го написла съвсем произволно , но и това което ме съветваш не действа !!Първоначално написано от LeprikonA
ОМГ , хора всички тези методи като обиждане , удряне или каквото и да е било съм го правила и повярвайте ми резултат няма !!!!!
Ми хвани го опъни и да се свършва.
Пръски мозък се сивеят
Вземи го опиТай и ти, може да е вкусен ...Първоначално написано от candygirl96
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
За съжаление фармацевтите още не са открили решение на проблема с душевното заболяване "олигофрения"![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Ама кой кого ! Доизразявайте се да не дойде утре пак да пусне някоя тема от рода на "не сме правили секс, има ли възможност да съм забременяла?"Първоначално написано от Luidgie
![]()
Иначе, бонбоненомомиче96, имаш уста - кажи му, че не ти е приятно. Ако не приминаваш на по-горна инстанция - родител, класен ръководител, директор и т.н.
Масов секс и т'ва е.Първоначално написано от Lucho
Пръски мозък се сивеят
Първоначално написано от Luidgie
смятааайй![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Какво ще ти даде психолога в училище, проблемът май не е в теб, а в лигавото и детско държание на момчето.Е примири се, все пак момчетата като цяло порасват по-бавно от женската аудитория.
Значи има два варианта: първият е че може да те харесва, но не знае как да се изрази (ако е такъв случая, е нямал приятелка до сега и не знае какъв трябва да е подхода към момичетата).
Вторият вариант е -може да си е такъв и аз не знам ...в смисъл знам де,например имах един съученик, който ме тормозеше през 5-те години в средното училище и изобщо не ходих на даскало, заради това. Но и той порасна, и съученика ти ще порасна макар и ще се вразуми малко по-бавно от теб.
И в двата вариата говори с него, а не с психолога...ама сериозно, без лиготии от твоя и от негова страна и разбери какво иска от теб.
Ако те тормози, само защото му е скучно , го постави на място,разбира се не с груби думи...няколко пъти така ако му се опълчиш и ще разбере, че не трябва да си играе с теб! Успех!![]()
ауе момичетата пораствали по-бързо ти добре ли си уе тая да не е опълченец да се опълчва пффПървоначално написано от SheDevil
темите в раздел любов са пълен цирк буш