.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Това харесване ли е , какво е ?? ;хх

Има едно момче в класа ми , което мисля ,че не знае как да си изразява чувствата . Държи се като някакво бебе . Мисля , че ме харесва , въпреки , че понякога мисля чего прави само защото знае , че ме дразни . Та нека ви дам пример какво прави : В междучасията ме прегръща или ме разнася кат някой чувал с картофи или ме опитва . В час по физическо не ми беше добре и затова бях седнала и гледах другите как играят и той дойде до мен и почна да ме разпитва на следните въпроси : " На теб майка ти ли , ти показа как да си слагаш превръзки " и всякви такива въпроси . Или пък в час по химия понеже сме по номера той сяда с мен и ми казва " Обичам те , абе ся туйй за кво го казах " и после ме опипва и т.н . Голям досадник е .. не мога да го понасям вече .... говорила съм и с психолага в училище и няма резултат . Каже те ми какво да правя ?? ( на 16 съм , както и той .. но защо се държи като в яслата ?? )

И ти не си далеч от него.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    И ти не си далеч от него.

Напсувай го.
    Аз съм реалист.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Просто е тъп. Кажи му нещо, ама така че всички да те чуят...
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Ти нормална ли си че да му даваш да те опипва ????
    ESL !!!

кажи му в очите, че не искаш да имаш нищо общо с него, ако не те послуша винаги има и по-ефективни методи!

Цитирай Първоначално написано от abvd
    Ти нормална ли си че да му даваш да те опипва ????
    не му давам , просто казвам !!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от crowberry
    Просто е тъп. Кажи му нещо, ама така че всички да те чуят...
    +1

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    И двамата сте уникум тъпанари!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на LeprikonA
    96 не си ли на 15

като изключим тази мъъъъъничка подробност, даваш му да те опипва, да ти говори к'во ли не, епа замисляла ли си се да му се изрепчиш и удариш ръката? не е никак трудно да ти кажа ли, викаме му самоуважение.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Кажи му ясно ,точно и категорично,че не искаш да те приближава!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    96 не си ли на 15

като изключим тази мъъъъъничка подробност, даваш му да те опипва, да ти говори к'во ли не, епа замисляла ли си се да му се изрепчиш и удариш ръката? не е никак трудно да ти кажа ли, викаме му самоуважение.
    96 съм го написла съвсем произволно , но и това което ме съветваш не действа !!

ОМГ , хора всички тези методи като обиждане , удряне или каквото и да е било съм го правила и повярвайте ми резултат няма !!!!!

Град
    Ми хвани го опъни и да се свършва.
    Пръски мозък се сивеят

Re: Това харесване ли е , какво е ?? ;хх

Цитирай Първоначално написано от candygirl96
    или ме опитва
    Вземи го опиТай и ти, може да е вкусен ...
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria

Re: Това харесване ли е , какво е ?? ;хх

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Цитирай Първоначално написано от candygirl96
    или ме опитва
    Вземи го опиТай и ти, може да е вкусен ...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Глупави деца!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

За съжаление фармацевтите още не са открили решение на проблема с душевното заболяване "олигофрения"
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Ама кой кого ! Доизразявайте се да не дойде утре пак да пусне някоя тема от рода на "не сме правили секс, има ли възможност да съм забременяла?"

Иначе, бонбоненомомиче96, имаш уста - кажи му, че не ти е приятно. Ако не приминаваш на по-горна инстанция - родител, класен ръководител, директор и т.н.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Ама кой кого ! Доизразявайте се да не дойде утре пак да пусне някоя тема от рода на "не сме правили секс, има ли възможност да съм забременяла?"

Иначе, бонбоненомомиче96, имаш уста - кажи му, че не ти е приятно. Ако не приминаваш на по-горна инстанция - родител, класен ръководител, директор и т.н.
    Масов секс и т'ва е.
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на gabsit000

смятааайй

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Какво ще ти даде психолога в училище, проблемът май не е в теб, а в лигавото и детско държание на момчето.Е примири се, все пак момчетата като цяло порасват по-бавно от женската аудитория.
    Значи има два варианта: първият е че може да те харесва, но не знае как да се изрази (ако е такъв случая, е нямал приятелка до сега и не знае какъв трябва да е подхода към момичетата).
    Вторият вариант е -може да си е такъв и аз не знам ...в смисъл знам де,например имах един съученик, който ме тормозеше през 5-те години в средното училище и изобщо не ходих на даскало, заради това. Но и той порасна, и съученика ти ще порасна макар и ще се вразуми малко по-бавно от теб.
    И в двата вариата говори с него, а не с психолога...ама сериозно, без лиготии от твоя и от негова страна и разбери какво иска от теб.
    Ако те тормози, само защото му е скучно , го постави на място,разбира се не с груби думи...няколко пъти така ако му се опълчиш и ще разбере, че не трябва да си играе с теб! Успех!

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    Какво ще ти даде психолога в училище, проблемът май не е в теб, а в лигавото и детско държание на момчето.Е примири се, все пак момчетата като цяло порасват по-бавно от женската аудитория.
    Значи има два варианта: първият е че може да те харесва, но не знае как да се изрази (ако е такъв случая, е нямал приятелка до сега и не знае какъв трябва да е подхода към момичетата).
    Вторият вариант е -може да си е такъв и аз не знам ...в смисъл знам де,например имах един съученик, който ме тормозеше през 5-те години в средното училище и изобщо не ходих на даскало, заради това. Но и той порасна, и съученика ти ще порасна макар и ще се вразуми малко по-бавно от теб.
    И в двата вариата говори с него, а не с психолога...ама сериозно, без лиготии от твоя и от негова страна и разбери какво иска от теб.
    Ако те тормози, само защото му е скучно , го постави на място,разбира се не с груби думи...няколко пъти така ако му се опълчиш и ще разбере, че не трябва да си играе с теб! Успех!
    ауе момичетата пораствали по-бързо ти добре ли си уе тая да не е опълченец да се опълчва пфф

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    темите в раздел любов са пълен цирк буш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си