Цитирай Първоначално написано от SheDevil
Какво ще ти даде психолога в училище, проблемът май не е в теб, а в лигавото и детско държание на момчето.Е примири се, все пак момчетата като цяло порасват по-бавно от женската аудитория.
Значи има два варианта: първият е че може да те харесва, но не знае как да се изрази (ако е такъв случая, е нямал приятелка до сега и не знае какъв трябва да е подхода към момичетата).
Вторият вариант е -може да си е такъв и аз не знам ...в смисъл знам де,например имах един съученик, който ме тормозеше през 5-те години в средното училище и изобщо не ходих на даскало, заради това. Но и той порасна, и съученика ти ще порасна макар и ще се вразуми малко по-бавно от теб.
И в двата вариата говори с него, а не с психолога...ама сериозно, без лиготии от твоя и от негова страна и разбери какво иска от теб.
Ако те тормози, само защото му е скучно , го постави на място,разбира се не с груби думи...няколко пъти така ако му се опълчиш и ще разбере, че не трябва да си играе с теб! Успех!
ауе момичетата пораствали по-бързо ти добре ли си уе тая да не е опълченец да се опълчва пфф