- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- По живо, по здраво
направо ви напускам
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Що бе, душата?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Claymore
И майка си ли?![]()
Коя майка?Първоначално написано от YoungBloodZ
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Тая с която правиш мръсотии...![]()
Ааа, тва М не мога да го прежаля![]()
Молете се сутринта да съм жива.
-M.B.
Че се събудих, събудих се. Да видим дали ще издържа пътя до лекаря.
-M.B.
Щом намери сили да пишеш във форума си повече от добре.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Не е никак трудно да лежиш и да си мърдаш пръстите.Първоначално написано от ADMIRALKA14
Сега ще си премеря температурата и ще ви осведомя, знам че сте силно заинтересовани.
-M.B.
Няма да умра, не се тревожете, поне не този път. Припадането и високата температура било заради стомашно-чревна инфекция, обаче има усложнения щото Клеймор е с възможно най-слабата имунна и с отвратително храносмилане. Сега съм на диета - два дни без никаква храна, само ментов чай с лед и по възможност да повърна насила до края на деня.
![]()
Мерси за вниманието.
-M.B.
Бързо оздравяване ти желая!![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho