- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дали ще успея ??!?!?
И на теб ти казвам, недей да говориш без да ме познаваш !!! КАкво ми обясняваш разни работ, които не ме засягат " че съм щяла да си променя мечтата " ти ппък откъде знаеш ??? Да не би да си медиум или този сорт ??? Тръгнала вече да ми говориш излишни работи, дай коментар с който казваш, че не вярваш и това, не да ми казваш, че ще се откажа, ЗАШОТО АЗ НЕ СЕ ОТКАЗВАМ ОТ МЕЧТАТА КОЯТО ИСКАМ ТОЛКОВА СИЛНО И ДАЖЕ ВЕЧЕ ПОЛАГАМ УСИЛИЯ, ЗА ДА СТАНЕ, НИКОГА ПРЕДИ НЕ СЪМ ПРАВИЛА НЕЩО ПОДОБНО !! И ЗАТОВА ЗНАМ, Ч Е ТОВА Е МЕЧТАТА НА ЖИВОТА МИ КОЯТО ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯ !!!!!!!!!Първоначално написано от InfiNity09
Вярвай в мечтите си !
Ами щом си писала във форум значи се интересуваш от мнението на хората, които НЕ ТЕ ПОЗНАВАТ. Сигурна съм, че ако всички ти казвахме - "Да, ще успееш" нямаше да казваш- "Бе ти не ме познаваш". Няма да споря с никой, ти си продължавай с амбициите пък ще видим докъде ще стигнеш.
Виж сега... Хубаво е, че имаш някаква цел и искаш да я осъществиш, обаче ще ти е доста трудно и не се обиждай, но съдейки по постовете ти... Няма да се справиш особено.
1. С учене няма да стане. Пробвай със суперздраво залягане над учебниците 24/7, най-вече на тези по английски.
2. Също така щом станеш на 16 се пробвай да започнеш да работиш на някаква лека работа... Помощник в Рефан, такива неща. И спестявай всички пари, защото ще ти трябват. Вашите едва ли ще приемат насериозно всичко това, а и да го направят, няма да успеят да ти дадат всички средства, които ще ти трябват.
3. Като начало, ако искаш да живееш в чужбина, трябва да имаш средства за самолетен билет до там, за наем поне за следващите 3 месеца, както и за режийни (тоест, за ток, вода, храна и т.н.), пак за толкова време. Това е ако ще отидеш да живееш в квартира.
4. Ако искаш да си на общежитие към някое училище, започни да се подготвяш поне от 16-17 годишна за изпитите, които ще трябва да вземеш, за да влезеш. Няма да е зле да се запишеш на курсове по английски, защото често те са едно от изискванията. И пак ще ти трябват пари за таксата.
5. Да не забравяме, че едва ли ще успееш сама в непозната държава, затова по-добре се разрови за някой форум към училището, за да намериш някой. Преди да заминеш си намери и работа там, за да не се върнеш вкъщи веднага, щом ти свършат парите.
6. Освен ако нямаш някакъв изумителен талант или връзки, за да те извикат изобщо на някакъв кастинг, трябва да се запишеш на школа по асктьорско майсторство и то да не е някоя измислена. По-добре да станеш една от най-изявените там, за да ти е по-лесно да те приемат в такова училище след това.
И това всичко е най-лесната част. Потърси в интернет за още информация, най-добре в английски сайтове за това, защото българските не дават много информация.
Все още ли ти се занимава?![]()
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!
A бе момиче,научила си нещо на изуст и само това говориш.НИНА ДОБРЕВ Е ОТИШЛА В АМЕРИКА НА 1 ГОДИНКА..Това,че не е АМЕРИКАНКА ,а се ВОДИ българка няма НИЩО общо..тя живее в Америка и заради това успя със сериала..ако беше тук,нямаше да играе там..я разучи нещата и после говори..чакам да пуснеш как декламираш нещо и пееш,а не само на изуст.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
И още нещо момиче,не ,не съм от 'онези' .аз имам същите амбиции ,тоест подобни и на мен ми ги приказват тея неща,разликата е,че аз разбирам,а ти говориш научени на изуст неща и ти го казвам,защото бях СЪЩИЯ като теб..говорех,как има успяли хора,как с амбиция се постигат нещата,но не можеш да претендираш за талант и т.н,когато не пускат клип ..още нещо.
Ти май пусна темата,не за да те обеждаваме ние ,че можеш да успееш,а по-скоро да обедиш себе си и НАС,че можеш да успееш..като ти кажат,че не става,ти почваш да спориш?Защо тогава си пуснала тази тема
Should ever be forgot...
Първоначално написано от Noja
Първоначално написано от shaunaa
Не издържах просто.Има още мноооогоооо,но ме мързи,пък и нямам желание.Първоначално написано от shaunaa
Това пък,че не ти трябва талант ,е пълна глупост.Естествено,че ти трябва!Талант + много и усилена работа!Ако си някое бездарно същество няма ка к да пробиеш и да си скъсваш гъза.Просто трябва да ти идва отвътре.
Иначе много ми беше забавна частта,в която спомена негрите и мексиканците.И за Корея също..Нямало да я вземат,'щото сигурно няма да харесат,че не е дръпната.
Първоначално написано от SweetLuna7
Ами все още гледам как да успея да вляза легалнои честно казано - да още ми се занимава, даже почвече и от преди МЕРСИ МНОГО
![]()
Вярвай в мечтите си !
Първоначално написано от Colouring
давай, обиждай, амакаквото и да казваш а з ще направя всичко възможно, за да успея, пък ти си стой тук и се опоитвай да станеш нещо под възможностите ти !!
Вярвай в мечтите си !
Колко си зле само..
Should ever be forgot...
Напротив, хората се раждат с таланта си. Има неща които не можеш да научиш колкото и да искаш.
Аз се занимавам с изкуство и през годините съм виждала много момичета с амбиции да бъдат моделки, актриси, дизайнерки, певици и т.н. Е, трябва ли да казвам, че въпреки опитите, въпреки курсовете по изкуство, уроците по пеене и солфеж или пък школите за актьорско майсторство, мечтите на всичките тези момичета си останаха нереализирани ?!
Примерно изкуството не се учи, нямаш ли усет няма как да накараш творението ти да оживее. Ако не виждаш красивото, няма да можеш да го пресъздадеш и няма как да накараш хората да го видят и усетят.
Пеенето учи ли се ? Или имаш талант или го нямаш. Най-големите в бранша нямат нужда от вокални педагози, те просто УСЕЩАТ музиката. Идва им отвътре както се казва.
За мен добрите актьори са много големи психози. Трябва да си толкова добър и убедителен, че да не може никой да усети, че това е ИГРА. В актьорството не трябва да има фалш, трябва да звучиш и да се държиш максимално естествено. И най-вече трябва да умееш да се СЛЕЕШ с героя си и да преживееш всички му емоции !