Потресен съм ,имало хора,които разбират какво е положението.
Първо - не можеш да заминеш след 12ти клас туко-така в Ню Йорк.Трябват ти МНОГО ама МНОГО пари,ти знаеш ли колко са 20 хиляди долара за един семестър и знаеш ли,че дори и да вземеш няк'ва стипендия за такова училище тя ще ти бъде макс 3-4 хиляди долара?
Второ - знаеш ли,че не ти трябва само учене?Много е смешно да си мислите,че като учите биология и физика и имате 6ци ще успеете в живота,тъпо е просто..
Трето - не съм компететен толкова тук,но имаш ТОЛКОВА много изпити и не става така,аз ще уча много .. колкото и много да учиш,ако не си талантлива и амбициозна - нема да стане.И да,ще добавя още нещо,мога да ти линкна всички теми до сега в които съм писал романи относно тоя въпрос и ще видиш,че ВСЯКО ама ВСЯКО момиче мисли,че е амбициозно,само щото гледа клипчета във Вбокс и тубата и се надъхва на готини песни като си мисли,че точно той е различен и не знам си к'во,няма друг като него .. Еми да,но познай к'во,ти с твойте амбиции си същата,като още поне 15 хиляди малки дечица и да познай ,какво..Ти ще си помислиш,че ти си доста по-различна от тези 15 хиляди и да ,познай какво - те си мислят същото.
Четвърто - Много сте ми смешни,като определяте момичето за амбициозно, ?И как разбрахте ,че е амбициозно?Като е видяла Селена Гомез в Лос Анджелис и вече погледнала 2 готини университети в ЛА и Ню Йорк и айде,ще ходим там - еми няма да стане..Не можеш с 4 изречения ,които впрочем са пълни глупости и ги слушам всеки ден,да изглеждаш амбициозна.
Пето - ЗАЩО ХОРА,ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО вие си мислите,че ние сме гадатели и добри хорица,дето ще ви напишат,че вие МОЖЕ да успеете?!А бе момиче,казала ти е жена,която сигурно не иска да обижда никого,че си абсолютно ужасна,не мисля,че греши толкова ,дори и да е така покажи го мамка му стара..
Запиши се да правиш МОНОЛОГ,ПЕСЕН,ТАНЦ - 'сичко,което е нужно на един истински актьор ..покажи ни го тук,кажи че си амбициозна и другите глупости дето всички плямпат,но дай да те видиме ти ставаш ли или не?На думи всеки е добър..
Шесто и последно -
Не си мислете,че вярата е най-важна..с вярата си, СИ СТОЙТЕ У ВАС .. Всеки се успокоява,мисли за славата и парите и казва,че ще успее един ден и не знам си к'во,иде на две школи и вече айде аз съм най-подготвения..Хора,не става с вяра,става с ТАЛАНТ И ТРУД ..в този бранш никой няма да те подкрепя,ще ти казват,че си мръсна ,тъпа филмарка,която не знае нищо за живота,ще те мачкат и ще ти казват,че си зле,ще те подиграват,ще правят всичко за да ти сломят духа и когато оцелееш на целия този натиск и продължаваш напред С ТАЛАНТА СИ ,тогава ще успееш..на празни приказки не става..