Цитирай Първоначално написано от Colouring
Цитирай Първоначално написано от shaunaa
Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
няма да стане ... чал
Много е яко да се правиш на идиот, нали ??? И защо да не успея ?? Много е лесно да кажеш няма да станеш нали ?? Но ще ти кажа, че този който иска успява, а тия като теб стават обикновенни работници, не защото немогат повече, а защото не вярвар в себе и невярват в това, което искат, мислят си че то е невъзможно, а с всъщност то е в рамките на допустимото, просто трябва да си по-упорит и да вярваш в себе си и мечтите си !!
ОК,вярвай в себе си,но освен вяра и желание,трябва упоритост и постоянство.Вместо да висиш тук и да си просиш изказвания от рода "да,ще успееш да постигнеш мечтата си",залегни над учебниците и учи!Пробиването в чужбина е адски трудно,пък за актриса е още по,защото на всеки втори мечтата му е да отиде в Ню Йорк/Лондон,да пробие и да стане световноизвестен.
Aма на мен мечтата ми не чак толкова за известноста, ами заради любовта ми към киното, даже и не мечтая да бъда страшно богата просто искам да съм актриса, защото филмите ми доставят удоволствието да гледам как някой актьор си изпълнява роля и бих изкала аз да съм на неговото място !!