- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дали ще успея ??!?!?
Да ти кажа честно, колкото и да не ти се вярва сега, през тези години докато станеш на 18 ще имаш много мечти някои от тях нереални като тази, други по- реални. Няма нищо лошо в това, че си толкова амбициозна а и мечтите са безплатниОпределено не става толкова лесно колкото си мислиш, но ако през тези следващи години запазиш този ентосиазъм, което не ми се вярва, можеш да постигнеш и невъзможното
![]()
а ти как реши ,че е нереална?защото ти не си могла да я сбъднеш или щото си чула други да го говорят?Първоначално написано от InfiNity09
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Уоу явно си голяма мечтателкаБТУ и аз съм на 13 ^^ Амии....Да ти кажа и аз като бях малка много исках да завърша медицина и да съм ветеринарка, да съм художничка (и на мен това ми се отдава), да съм не знам си кво си....Ама ся уча в музикалното и съм супер горда от себе си и повече от всичко искам като порасна да работя музикантка....Така че всичко се мени, не знаеш и дори след още малко време каква ще искаш да станеш, накъде ще се обърнат нещата....Човек пораства и се мени, мени си и мнението, така че надали това да е "мечтата на живота ти", но все пак ако толкова го искаш - всичко е възможно...Аз до 5 клас нямах никакво понятие от музика,но страшно много исках да се преместя, затова си научих си материала за 4 и 5 клас и ме приеха с приравнителен...Без връзки, без нищо
Така че според мен наистиа ако го искаш и ако положиш усилие (доста усилие), хората ще го оценят
Да не ти пука - пробвай за спорта колкото и да си неуверена, ако те приемат - супер, ако не - здраве да е, поне ще знаеш, че си опитала, нищо не губиш
Пък после ще опиташ пак и пак, докато успееш.Колкото по-рано започнеш, толкова по-добре
И темата ти май наистина е за друг раздел - "Училище и приятели", но няма нищо...
Излез от филма, милкичкаПървоначално написано от shaunaa
Никой не те напада, просто тя е реалист...Пусна си темата, молиш за съвет - ние ти го даваме и ти си недоволна от отговора?
В такъв случай се едно да питаш някой колко е часа, той да ти отговори и ти да му кажеш нещо от сорта на "Не ми харесва този час, кажи ми, че е друг"...
дА може би си правя, но него нападам, зашото не ми харесва, а зашото писа два пъти и втория път се напрай на "големияТ" с това "чал"Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Вярвай в мечтите си !
Знам колко е трудно, знам всичко относно мечтата си !! АКо си мислите, че просто ей тъй си имам една мечта и се нуждая от думите ми не сте познали !! Търсила съм много информация за академията в коятто смятам да вляза, за града , за работа там, за жилищата, кватралите и всичко и че трябва да се пазя добре, защото в евтините квартали(където смятам да живея) или е пълно с мексикнаци или негриПървоначално написано от InfiNity09
така че опасно и трудно ЗНАМ ТОВа, но не исках да чуя това, защото го знам !!
Вярвай в мечтите си !
ЕМи ще си вярвам, защото когато ходих на онзи кастинг не се бях подготвила изобщо научих едно нещо на изуст и отидох, но сега разбирам, че трябва да се науча да говоря изразително и мисля, че ще се науча, никой не се е родил с талант, той просто го е научил от някъде без да го осъзнава, и всички сме били напълно еднакви, когато сме се родили, но средата в която сме живели е различна. НАпример да кажем ти си живяла с майка актриса и баща адвокат и покрай тях си се научила да говориш силно, изразително, да заблуждаваш хората и това да нямаш интерес какво мислят другите, а моята майка например работив офис и е по-стеснителна, а баща ми работи като шофьор и двамата нямат развити творчески умения, защото не са искали, но аз ако искам и Опитвам докато успея, мога и да се науча, ВСЕ ОЩЕ НЕ Е КЪСНО !!Първоначално написано от lightcameraction
Вярвай в мечтите си !
братле, не разбра ли, че съм момиче.... и да ти кажа честно, много готино е да си реалист, поне знаеш какво те очакваии да.. вече ти пиша за 4ти път в темата
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Брат, не се разпражяй с такива болни от непокрита амбиция хора - не си заслужава....Вече й отговориха по темата, тя ако иска, да слуша.Първоначално написано от thegreenzombie
ЗНаеш ??? Никой да знае, и като си реалист и си мислиш, че по сериозните мечти не се сбъдват ли >???Първоначално написано от thegreenzombie
Вярвай в мечтите си !
Добре де извън темата, защо си мислиш, че е невъзможно ??? Нещо по-специално ли е ??- НЕ !! Обикновенна мечта само че те знаят повече хора !! Кое му е невъзможното ??? Това, че всички ги е страх да пробват или изобщо не пробващ щото мислели, че няма да успеятПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Ама ако можеш, имаш амбицията и вярваш в себе си може и да успееш, може да не получа световна слава, ама мечтата ми е да бъда актриса, не световно известа или супер богата, просто актриса в някой американски филм( е, не един ...) Няма невъзможно, това, че тия човека дето изобщо не са пробвали не са успели не значи, че невъзможно !!
Вярвай в мечтите си !
Оффф ми като за начало на български не можеш да пишеш - ще ми тръгнеш по Америки да ми говориш и пишеш на английски...Не знам, твоя си работа, но и най-малките неща (като правописа) оказват влияние на такова голямо начинание...Английският не е лесенПървоначално написано от shaunaa
Но какво ли съм тръгнала да ти обяснявам - аз, която нямам ни най-малка представа от aktiorsko майсторство
Ти си мислиш, че е много просто...Баща ми искаше да ме прати извън страната за лятото-Виена (на някакъв лагер) сама да пътувам със самолет и накрая да пристигна при някакви напълно непознати учителки и деца и искам само да ти кажа, че си умрях от страх...Ти ще го приемеш ли? Това си е голяма отговорност - т'ва не е БГ, където няма закони, правиш си квот си искаш, замърсяваш и после държавата не ти търси сметка - отидеш ли в друга страна, започваш да се съобразяваш с технит принципи и т.н...Не, просто се опитвах да ти обясня, че вече ти отговориха напълно адекватно и ти нямаш никакви основания да се оправдаваш
Какво сега на нас и на себбе си ще се доказваш, че можеш ли? Ние откъде да знаем?
не знаех, че това е сериозна мечта.... а и мечтите не са лошо нещо, но е хубаво да правиш разлика между мечти и реално осъществими плановеПървоначално написано от shaunaa
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
И въпреки всичко...0к давай, ние вярваме в теб ѝНаистина ще направиш мн хора горди, включително и нас, ако пробиеш
Какво, не ме нападайте, казвам, защото го мисля, наистина ще е прекрасно, ако успееш! Ето това искаше да чуеш- ето това ти казвам
Ние тук от този форум ТЪЙ КАТО НЕ РАЗБИРАМЕ НИЩО ОТ ТОВА (наистина хора, не се правете, че разбирате, колкото и да е гот
), можем само да ти пожелаем успех и аз така ще направя
![]()
нда... права сиПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
не смятам да ти се доказвам, а просто ти казвам и да със сигорност имам грешки, защото пиша в тетрадки, а не по форуми където наистина е мн. по-трудно да пишеш правилно, а за английския не се тревожи, знам го мн добре той даже е по-лесен и от бг. език, защото няма 100000000000 правилаПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Вярвай в мечтите си !
Първо пишеш и се изразяваш изключително грамотно за 13 годишна, похвално, браво! Това малко или много говори за дадена сериозност. Всяка една мечта има реална почва за развитие, тя вече съществува в една сфера на мислите, до колко ще се рализира и в практическата сфера зависи до голяма степен от теб, ако си ТВЪРДО решила, че това е твоито призвание и си сигурна, че искаш да бъдеш актриса даваи, пробваи вложи енергия и труд и резултати ще има дали ще са желаните немога да кажа. Другото е колко вече си сигурна, че това искаш и да си сигурна, че го искаш за себе си. Другото е подробности и изпитание на волята, а колко е голяма волята ти само времето и ти могат да покажат.
Ал Пачино е бил бая изпаднал, но е успял, гледам и доста от вас слагат Нина Добрев насам на там, та ако не ме лъже паметта тя е българка и ако не е грешна преценката ми маи до голяма степен е доста напред в кино идустрията, Пауло Куелю е бил в интернати за деца с умствени проблеми ако не ме лъже паметта, не е един от наи продаваните автори, хората са имали мечта и явно са е следвали за да успеят говоря по принцип. Аиде и успех, пък ако е дал Бог и станеш актриса да ме запознаеш с колешките.
Когато бях в 8 клас половината ми съоченички искаха да стават актриси... Всичко си отмина с времето. Не ми се вярва на 13 да може да вземе такова сериозно решение за вбъдеще, някои от най- талантливите ни актьори, които се занимават с това от ранна възраст не могат да пробият извън Българското кино и театър. Ако наистина и се занимава толкова с актьорско майсторство може да стане актриса с много усилия тук... Но ако толкова иска да иде в Америка само защото знае, че като стнане известна ще живее като някой нейн идол тогава наистина говорим за баналната тийн мечта.Първоначално написано от lightcameraction
Оф а бе момиче СПРИ се разбираш ли ?Не виждаш ли ,че си ПОРЕДНАТА,която мисли ,че е РАЗЛИЧНА с жажда за ДОКАЗВАНЕ..ТИ СИ СЪЩАТА КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИСКАШ ИЛИ НЕ !Вие нищо не правите 13 годишните .. И какво като си чела /хахах..аз ако науча цялата история на Харвард и всичко свързано с него,за кварталите там и т.н,значи ли ,че ще уча там ?? ОМГ !
И ме загуби с ' не бях подготвена ' .. истинския актьор умее да импровизира и дори и нищо да не знае,пак може да се справи страхотно ако е добър,той ще импровизира от най-малкото и ще го направи както трябва..стига си писала идиотщини дето се пишат през 2 дни,направи си клипче как рецитираш нещо и го сложи тука,не ни обяснявай ти ,12 годишна пикла,как си била много амбициозна и не знам си каква само щото си чела за некви академии..Гледала 2 пъти Селена Гомез и айде,ще ставам звезда.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Имаш ли връзки успяваш, нямаш ли връзки- не![]()
lightcameraction е напълно права!![]()
Добре де, защо говориш без да ме познаваш ??? Просто кажи не вярвам, а не да пишеш неща които са свързани с мен, а ти даже не ме познаваш ??? ЗА онзи кастинг, никога преди не бях правила нещо подобно и честно казано нямам никакви умения, но мога да се науча, защото всичко се учи !!! Знаеш ли колко актьори има които също са били като мен и са започнали с киното на доста късни години, а преди това са били доста стеснителни ???? АКо го упражнявам достатъчно дълго ще успея и никъде не казвам, че искам да ставам суперзвезда, а просто актриса, естествено бих искала да съм известна, но честно казано бих се радвала и ако просто съм актриса, а после ако съм достатъчно упорита и искам повече, ще пробвам да стана достатъчно добра, за да продължда напред и да стана СУПЕРИЗВЕСТНА !!! Защо тръгна да ме нападаш без да ме познаваш, откъде знаеш, че няма да успея и ще си променя решението ?? ТОВа, че другите го правят не означава, че всички са като тях. Замисляла ли си, че може да бъде така >??? Или просто ти си от "онези" реалисти, които мислят, че малко по-сериозните мечти не се осъществяват !!?!? Но ще ти кажа нещо, ако някой наистина вярва в това което постигне и прави всичко възможно, за да го осъществи УСПЯВА !!!! Не е толкова невъзможно, колкото си мислиш!!! И ще ти дам един прост пример с мен, нещо което беше важно за мен и което успях да направя САМА, не е нещо кой знае какво, но все пак показва нещо: играя една игра, и се опитвах да направя рекорд. Всеки ден я играех и почти никога не успявах да стигна следващото ниво. Един ден след толкова опити и провали УСПЯХ !! Чуството беше уникално, защото се сетих, че имаше моменти, в които исках да се откажа но не го направих, защото САМО СЛАБИТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ТОВА КОЕТО СА ЗАПОЧНАЛИ !! Това беше примера, сигорно за теб не доказва нищо, но според мен това показва, че съм упорита и не съм се отказалла, а съм продължила напред, затова мисля, че ще успея да сбъдна мечтата си !!Първоначално написано от lightcameraction
![]()
![]()
Вярвай в мечтите си !
Добре де, защо говориш без да ме познаваш ??? Просто кажи не вярвам, а не да пишеш неща които са свързани с мен, а ти даже не ме познаваш ??? ЗА онзи кастинг, никога преди не бях правила нещо подобно и честно казано нямам никакви умения, но мога да се науча, защото всичко се учи !!! Знаеш ли колко актьори има които също са били като мен и са започнали с киното на доста късни години, а преди това са били доста стеснителни ???? АКо го упражнявам достатъчно дълго ще успея и никъде не казвам, че искам да ставам суперзвезда, а просто актриса, естествено бих искала да съм известна, но честно казано бих се радвала и ако просто съм актриса, а после ако съм достатъчно упорита и искам повече, ще пробвам да стана достатъчно добра, за да продължда напред и да стана СУПЕРИЗВЕСТНА !!! Защо тръгна да ме нападаш без да ме познаваш, откъде знаеш, че няма да успея и ще си променя решението ?? ТОВа, че другите го правят не означава, че всички са като тях. Замисляла ли си, че може да бъде така >??? Или просто ти си от "онези" реалисти, които мислят, че малко по-сериозните мечти не се осъществяват !!?!? Но ще ти кажа нещо, ако някой наистина вярва в това което постигне и прави всичко възможно, за да го осъществи УСПЯВА !!!! Не е толкова невъзможно, колкото си мислиш!!! И ще ти дам един прост пример с мен, нещо което беше важно за мен и което успях да направя САМА, не е нещо кой знае какво, но все пак показва нещо: играя една игра, и се опитвах да направя рекорд. Всеки ден я играех и почти никога не успявах да стигна следващото ниво. Един ден след толкова опити и провали УСПЯХ !! Чуството беше уникално, защото се сетих, че имаше моменти, в които исках да се откажа но не го направих, защото САМО СЛАБИТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ТОВА КОЕТО СА ЗАПОЧНАЛИ !! Това беше примера, сигорно за теб не доказва нищо, но според мен това показва, че съм упорита и не съм се отказалла, а съм продължила напред, затова мисля, че ще успея да сбъдна мечтата си !!Първоначално написано от lightcameraction
![]()
![]()
Вярвай в мечтите си !
Знаеш ли защо добрите български акьори не успяват в чужбина, защото не опитват !! Виж например Нина Добрев - тя как успява?? Имаше един филм, в койот имаше сцена с Азис(май), имаше и още един филм, койото бе сниман от части в Бг с Хилари Дъф и в него участваше един български актьор от "Шоуто на СЛави " Това, че един е пробвал няколко пъти и не са го одобрили си е негов проблем, зазщо слагаш под едно число всички ???Първоначално написано от InfiNity09
Вярвай в мечтите си !
Много добре го каза, това е цялата истина !Първоначално написано от lightcameraction