Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Цитирай Първоначално написано от shaunaa
Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
братле, не разбра ли, че съм момиче.... и да ти кажа честно, много готино е да си реалист, поне знаеш какво те очаква ии да.. вече ти пиша за 4ти път в темата
Брат, не се разпражяй с такива болни от непокрита амбиция хора - неси заслужава....Вече й отговориха по темата, тя ако иска, да слуша.
Добре де извън темата, защо си мислиш, че е невъзможно ??? Нещо по-специално ли е ??- НЕ !! Обикновенна мечта само че те знаят повече хора !! Кое му е невъзможното ??? Това, че всички ги е страх да пробват или изобщо не пробващ щото мислели, че няма да успеят Ама ако можеш, имаш амбицията и вярваш в себе си може и да успееш, може да не получа световна слава, ама мечтата ми е да бъда актриса, не световно известа или супер богата, просто актриса в някой американски филм( е, не един ...) Няма невъзможно, това, че тия човека дето изобщо не са пробвали не са успели не значи, че невъзможно !!
Оффф ми като за начало на български не можеш да пишеш - ще ми тръгнеш по Америки да ми говориш и пишеш на английски...Не знам, твоя си работа, но и най-малките неща (като правописа) оказват влияние на такова голямо начинание...Английският не е лесен Но какво ли съм тръгнала да ти обяснявам - аз, която нямам ни най-малка представа от aktiorsko майсторство Ти си мислиш, че е много просто...Баща ми искаше да ме прати извън страната за лятото-Виена (на някакъв лагер) сама да пътувам със самолет и накрая да пристигна при някакви напълно непознати учителки и деца и искам само да ти кажа, че си умрях от страх...Ти ще го приемеш ли? Това си е голяма отговорност - т'ва не е БГ, където няма закони, правиш си квот си искаш, замърсяваш и после държавата не ти търси сметка - отидеш ли в друга страна, започваш да се съобразяваш с технит принципи и т.н...Не, просто се опитвах да ти обясня, че вече ти отговориха напълно адекватно и ти нямаш никакви основания да се оправдаваш Какво сега на нас и на себбе си ще се доказваш, че можеш ли? Ние откъде да знаем?
не смятам да ти се доказвам, а просто ти казвам и да със сигорност имам грешки, защото пиша в тетрадки, а не по форуми където наистина е мн. по-трудно да пишеш правилно, а за английския не се тревожи, знам го мн добре той даже е по-лесен и от бг. език, защото няма 100000000000 правила