.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Ами аз съм момиче и принципно не съм против междурасовите връзки. Въпреки това, не бих тръгнала с циганин, докато имам по-добра алтернатива.

В крайна сметка не е казано, че ще се жените, може пък да пробваш какво е да си с циганка.

Ти не си расист, ти си лекенце, което си е втълпило, че е готино да си такъв и обичаш да го показваш публично. Порасни!
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Опознай я повечко ако ти допада по характер няма проблем.
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    малко ли хубави българки има?

абсолютноо!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Добре, де... Давам ти за пример две ситуации - "на сляпо", защото не знам твойто Айше какво е...

Ситуация А:
    Пренебрегваш всичко, харесвате се, влюбвате се, млади хора сте, така че и да речем секс правите - идва татко Али Баба с 40 й братя разбойници и ти казва, че трябва да се ожениш за нея (при ромите има такава традиция)..Или пък ти казва, че ще я жени за друг.

Ситуация Б:
    Опитваш се да пренебрегнеш всички фактори и започваш да водиш връзка с нея, но нещата не се получават и късате. Айшето е много разстроено и споделя на татко Хасан, ако е по-подло ще му каже и че примерно си я изнасилил..И няколко дни след раздялата ви ти цъфва едно ромско гето да те бие.

Това според мен няма да са най-хубавите преживявания.

Не мисля, че си влюбен в нея, а просто си самотен, съответно смятам, че можеш да си намериш и по-добро момиче, което ти да си избереш, а не тя теб. Така не само ще си спестиш главоболията, но и ще си по-щастлив, защото ще имаш възможност да си намериш гадже по твой вкус, което отговаря на критериите ти вмсто да си губиш времето с това моиче.

Между другото, казваш, че не й личи по нищо да е циганка..Ти как си стигнал до извода, че е такава?

Мега фен Аватара на Mi6inka

Расист бил.... ходи се жени за тая и раждайте 4578 деца.

А бе човек за любовта няма нации или колко пари има даден човек и така нататък.... просто няма граница...и обикновено точно което мразиш и казваш НЕ НЕ НИКОГА, точно към това те засилва съдбата....може би, за да разбереш че не е страшно,че можеш да промениш мнението, че има различни хора и събития и просто трябва да опознаеш даден човек какъв е в действително!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    А бе човек за любовта няма нации или колко пари има даден човек и така нататък.... просто няма граница...и обикновено точно което мразиш и казваш НЕ НЕ НИКОГА, точно към това те засилва съдбата....може би, за да разбереш че не е страшно,че можеш да промениш мнението, че има различни хора и събития и просто трябва да опознаеш даден човек какъв е в действително!
    богат грозен няма
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

богат грозен няма
    +1

Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    богат грозен няма
    нещо не те разбрах с това?!да не спамим темата, пиши кво искаше да кажеш на ЛС

Като излизаш с нея ако тръгнете недей да носиш:Телефон,пари,лична карта.. И прочие (в кръга на шегата)
    П.С Аз те съветвам да стоиш далече.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от N3v3Rm0r3
    Като излизаш с нея ако тръгнете недей да носиш:Телефон,пари,лична карта.. И прочие (в кръга на шегата)
    П.С Аз те съветвам да стоиш далече.

добър съвет

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Какъв расист си ти бе? Никакъв. Ти си просто поредният човек, който явно е заобиколен от повече такива или от такива с промити мозъци, каквито всъщност са си им и на истинските скинари и се притесняваш да покажеш истинската си същност. Мен ако питаш в тоя форум е пълно с доста по големи расисти от теб. А по твоя проблем. Ти най-добро се познаваш и сам най-добре може да решиш, да претеглиш плюсовете и минусите за теб, но все пак и циганите са хора като всички останали въпреки че и сред тях има и много гадове.

П.П. SheDevil това съм го забелязал и при мен.Старая се да бъда възможно най-толерантен към всичко, но точно към нещата и хора, които не разбирам, не одобрявам или не харесвам точно към такива ме отпраща съдбата често за да ги видя от по-близо какво представляват.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Ти акъл имаш ли ле, и аз познавам цигани и са на пръв поглед чесни хора ма гледам да сам настрана от тях, народа е казал ХУБАВА РАБОТА АМА ЦИГАНСКА, мисля можеш да си направиш извода сам. Пък и расист бил кои расист има цигани приятели, пък знам ли те може и да си расист спрямо българите.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Стани циганин.
    Не съм перфектен но си струвам!

Хубаву. Явно не съм се изразил правилно ! ПРиятели цигани нямам но познавам 2-3ма който се даржът прилично и може да си говориш с тях, без да ти се правят на големи и кой съм аз ! Със цигани освен в училище от съседния клас като се съберем, аз не се занимавам. Къв расист съм бил, промит мозък съм бил. Вие за много неща сте същите промити мозъци и не го осъзнавате. Не съм човек който мрази всички етноси. Мразя тая сган мръсна турците. Всеки себеуважаващ се българин трябва да ги мрази. Те самите, с това как са ни мачкали по време на турското робство! Защо точно турците? Защо нашите поробители примерно не бяха французите.. някоя по-човечна нация? Разбира се, че ще ги мразим! Как няма да мразиш някой, който е убивал твоя народ и тъпкал твоята традиция И ВСЕ ОЩЕ ГО ПРАВИ! Трябва да си истински глупак, за да не ги мразиш. За циганите по селата, който ограбват стари баби и дядовци дето няма какво да ядът, и мангала му влиза нощем в къщата да му краде зимнината и парите. За мангалите дето ти влизат в къщата, а ти да не можеш да го пребиеш и убиеш, защото после в тая шибана държава пак теб ще те изкарат виновен че си убил, за да защитиш своето и себе си ? Малко се отклонихме от темата, но от повечето потребители разбирам че с мангалята работа да си нямаш...

Град
    Русе
    Човек не се занимавай с турци и цигани . Не знаеш в кой момент ще ти забият ножа в гърба .
    Дай шанс на всеки твой ден да бъде най-добрият в живота ти

Мега фен Аватара на Niakoitam
    aSsAmluT не се вкарвай във филми пич, защото май и ти много много ми се струва че не им вярваш, а ти се ще. Първо няма такова нещо като имам приятели цигани ама не баш приятели, а просто познати дето се държат добре. Истинският расист е дотолкова заслепен от омразата си към различните че неговият мозък не би допуснал дори че може да се запознае с такъв човек. Него го е гнус от различният все едно е животно или прокажен. Имало цигани в селата дето крадат и убиват. Защото такива българи хич не се намират. Ако някои си вършеше по-добре работата и ако нямаше разни тъпи организации,които ги защитават и разни расисти, които ги обединяват като малцинство нещата щяха да са по различни. Турците някога клали и изнасилвали и т.н. НЯКОГА, но не сега като не броим частният случай. Това са били техните прадеди, а не те. Такива са били времената били сме в робство. И българите са клали византийци някога, но ти не си клал никой грък нали така. И всичко изсмукано от пръстите колкото си щеш,защото някой трябва с нещо си да се отличава и да има какво да мрази. А да и любимата реплика на Юлий Цезар: "Разделяй и владей". Защо пък не като има кой да се връзва. Особено доволни и облагодетелствани от такива действия да речем в България са партиите като ДПС и АТАКА, които взаимно си помагат за оцеляването нахъсвайки едните срещу другите отивайки в парламента,защото без тях другите щели да вземат превес във "войната" и пълнейки си доволно джобовете с парички и блаженно изтягайки се на музиката от воя на техните подръжници "Смърт за циганите!Циганите на сапун, а турците под ножа!!! и Смърт за българите!"
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

НЕЕЕЕЕЕ !!! Не се занимавай с циганки !! По-добре не си усложнявай излишно живота пич.
    Eduнственото оbяснuмо е че няма нuщо оbяснuмо.^^

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Пфффф баси тъпото! Ако наистина я харесваш и както твърдиш, че се влюбваш в нея , ще преглътнеш расизма си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си